madzia_ggg1 07.11.06, 20:21 Witam Szukam dobrej wróżki. Najchętniej z Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brite Re: Wróżka 07.11.06, 20:33 > dobrej wróżki biada, oj biada narodowi, który sam pcha się w ręce dobrym oszustom. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Wróżka 07.11.06, 20:44 Biada,biada temu narodowi co słucha wirtualnych przywódców z TWA i pisać nie chce;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bryzolin Re: Wróżka 07.11.06, 21:24 Dobra wróżka to jaka? a) przepowie świetlaną przyszłość zgodnie z wolą klienta b) przepowie najbardziej prawdopodobną przyszłość c) wyciągnie od klienta najwięcej kasy Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek72 Re: Wróżka 07.11.06, 21:58 Madzia, powiedz co chcesz wiedzieć i ile płacisz za wróżbę i ja Ci wszystko powiem :)po co masz płacić jakimś obcym babom, zasponsoruj forumową babę :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal.m.lodz Re: Wróżka 08.11.06, 17:27 Co to znaczy, że wróżka jest dobra? Dobra w czym? W gotowaniu? W bieganiu? W rozwiązywaniu zadań z matematyki?... Na to, że wróżka będzie dobra w przepowiadaniu przyszłości raczej bym nie liczył:) Odpowiedz Link Zgłoś
serwus_33 Re: Wróżka 13.08.16, 17:31 jasne :) podziele sie z toba nowym odkryciem, poznałam wrozke Donate, konkretna i troskliwa, warto do niej sie zglosic, bo ma wiedze nie tylko ezoteryczna, pomogla mi z klopotami w ZUS. Wróży on-line, namiary: wrozka_donata@op.pl No... to tyle, he... he... Odpowiedz Link Zgłoś