Gość: JB IP: *.toya.net.pl 09.11.06, 07:20 A kamień węgielny tuż przed drugą turą?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adwach Ciekawe ile im dadzą pensji? 09.11.06, 08:20 Bo jeśli będą chcieli zapłacić tak jak zwykłym pracownikom - to poszukiwania chętnych potrwają z 10 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zed Re: Ciekawe ile im dadzą pensji? IP: *.ics.p.lodz.pl 09.11.06, 13:29 Ja zastanawiam się, czy uda się znaleźć tele osób z dobrym angielskim do callcenter. A pewnie płacic bedą chcieli mało, więc mogą mieć z tym problemy. freelodz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agtsmith Re: Ciekawe ile im dadzą pensji? 09.11.06, 18:12 Na pewno za malo im dadza! Zakazac tej inwestycji! Precz z komuna! Precz z postkomuna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logic Inwestycje w Łodzi IP: 199.197.163.* 09.11.06, 09:32 nie tylko terenow brakuje ale sprawnej infrastruktury drogowej, tak by mozna blo dojezdzac do gmin osciennych do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz.bu Re: Inwestycje w Łodzi IP: *.joensuunelli.fi 09.11.06, 16:52 Nie tyle drogowej, co transportu zbiorowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnaba Re: Inwestycje w Łodzi IP: *.lodz.msk.pl 09.11.06, 18:03 Wiesz, autobus musi po czymś jechać :) Tramwaj? Na razie chyba nie ta skala inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzermensch Pani Blewąska pisze bzdury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 09:58 Bezrobocie znacznie spadło, bo wielu młodych ludzi wyjechało za granicę do pracy. Fakt, przyczyniły się do tego w dużej mierze bezpośrednie połączenia lotnicze z Lublinka. I ta sytuacja dotyczy całego kraju. Nasza gospodarka nadal kuleje z powodu wysokich podatków i jeszcze wiąkszych kosztów pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ingo Inwestycje w Łodzi IP: 213.17.170.* 09.11.06, 10:02 Niezaleznie co myslimy to fakt jest faktem, że 4 lata Kropiwnickiego to dla Łodzi dobry okres. Miasto zostało rozbujane i w terj chwili razem z Wrocławiem nalezy do miast ściągających najwięcej inwestycji. Wrzucając kartkę wyborczą będę o tym myslał bo w malkontenctwie łatwo jest zaprzepaścić to co zostało osiągniete. Szukając mitycznego najlepszego kandydata można przedobrzyć. Ja wole kandydatów sprawdzonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Re: Inwestycje w Łodzi IP: *.man.lodz.pl 09.11.06, 10:21 a nie przyszło ci do głowy że Kropa nie wykorzystał dobrej koniunktury na którą zapracował Belka??? Gduby jako prezydent był człowiek który by dbał o Łódź już dawno wyprzedzilibyśmy inne miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Inwestycje w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:47 > Niezaleznie co myslimy to fakt jest faktem, że 4 lata Kropiwnickiego to dla > Łodzi dobry okres. Miasto zostało rozbujane i w terj chwili razem z Wrocławiem > nalezy do miast ściągających najwięcej inwestycji. Wrzucając kartkę wyborczą > będę o tym myslał bo w malkontenctwie łatwo jest zaprzepaścić to co zostało > osiągniete. Szukając mitycznego najlepszego kandydata można przedobrzyć. Ja > wole kandydatów sprawdzonych. jaka ładna reklama wyborcza - widze kapania w szczytowej fazie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin ALe bzdury.... IP: *.man.lodz.pl 09.11.06, 10:19 "Ta inwestycja powinna znacząco zmniejszyć problem bezrobocia w Łodzi" A może ktoś mi wyjaśni w jaki sposób? Czy na bezrobociu w Łodzi jest 200 osób??? GW jak widzę zmieniła się w tubę propagandową jednej opcji politycznej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Lodz Inwestycje w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 12:10 co za cukier ich zasluzenia co do spadku bezrobocia-bzdura roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zed W Łodzi coraz lepiej IP: *.ics.p.lodz.pl 09.11.06, 13:27 co kilka dni pojawia sie jakas super widomość, ale jest jeszcze wiele do zrobienia. Jeśli masz liberlane pomysły na Łódź, odiwedź: freelodz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: W Łodzi coraz lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 15:48 Z jednej strony Kropiwnicki COŚ tam zrobił. Z drugiej wkurza mnie jego podejście do niektórych spraw, jak np. do parady wolności... I po tym co zrobił Kwiatkowski w GW to nie wiem na kogo bym zagłosował... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgadnij kto artykuł sponsorowany IP: *.toya.net.pl 09.11.06, 19:51 Idą wybory, głosujcie na mnie, to ja to zrobiłem, zrobiłem porządek od teatru przez cyrk po Olechów! Odpowiedz Link Zgłoś