Dodaj do ulubionych

Inwestycje w Łodzi

IP: *.toya.net.pl 09.11.06, 07:20
A kamień węgielny tuż przed drugą turą?!
Obserwuj wątek
    • adwach Ciekawe ile im dadzą pensji? 09.11.06, 08:20
      Bo jeśli będą chcieli zapłacić tak jak zwykłym pracownikom - to poszukiwania
      chętnych potrwają z 10 lat...
      • Gość: Zed Re: Ciekawe ile im dadzą pensji? IP: *.ics.p.lodz.pl 09.11.06, 13:29
        Ja zastanawiam się, czy uda się znaleźć tele osób z dobrym angielskim do callcenter. A pewnie płacic bedą chcieli mało, więc mogą mieć z tym problemy.

freelodz.pl
      • agtsmith Re: Ciekawe ile im dadzą pensji? 09.11.06, 18:12
        Na pewno za malo im dadza! Zakazac tej inwestycji! Precz z komuna! Precz z
        postkomuna!
    • Gość: logic Inwestycje w Łodzi IP: 199.197.163.* 09.11.06, 09:32
      nie tylko terenow brakuje ale sprawnej infrastruktury drogowej, tak by mozna
      blo dojezdzac do gmin osciennych do pracy
      • Gość: Tomasz.bu Re: Inwestycje w Łodzi IP: *.joensuunelli.fi 09.11.06, 16:52
        Nie tyle drogowej, co transportu zbiorowego.
        • Gość: barnaba Re: Inwestycje w Łodzi IP: *.lodz.msk.pl 09.11.06, 18:03
          Wiesz, autobus musi po czymś jechać :)

Tramwaj? Na razie chyba nie ta skala inwestycji.
    • Gość: lodzermensch Pani Blewąska pisze bzdury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 09:58
      Bezrobocie znacznie spadło, bo wielu młodych ludzi wyjechało za granicę do pracy.
      Fakt, przyczyniły się do tego w dużej mierze bezpośrednie połączenia lotnicze z
      Lublinka.
      I ta sytuacja dotyczy całego kraju. Nasza gospodarka nadal kuleje z powodu
      wysokich podatków i jeszcze wiąkszych kosztów pracy.
    • Gość: Ingo Inwestycje w Łodzi IP: 213.17.170.* 09.11.06, 10:02
      Niezaleznie co myslimy to fakt jest faktem, że 4 lata Kropiwnickiego to dla
      Łodzi dobry okres. Miasto zostało rozbujane i w terj chwili razem z Wrocławiem
      nalezy do miast ściągających najwięcej inwestycji. Wrzucając kartkę wyborczą
      będę o tym myslał bo w malkontenctwie łatwo jest zaprzepaścić to co zostało
      osiągniete. Szukając mitycznego najlepszego kandydata można przedobrzyć. Ja
      wole kandydatów sprawdzonych.
      • Gość: Łodzianin Re: Inwestycje w Łodzi IP: *.man.lodz.pl 09.11.06, 10:21
        a nie przyszło ci do głowy że Kropa nie wykorzystał dobrej koniunktury na którą
        zapracował Belka???
        Gduby jako prezydent był człowiek który by dbał o Łódź już dawno
        wyprzedzilibyśmy inne miasta...
      • Gość: Paweł Re: Inwestycje w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:47
        > Niezaleznie co myslimy to fakt jest faktem, że 4 lata Kropiwnickiego to dla
        > Łodzi dobry okres. Miasto zostało rozbujane i w terj chwili razem z Wrocławiem
        > nalezy do miast ściągających najwięcej inwestycji. Wrzucając kartkę wyborczą
        > będę o tym myslał bo w malkontenctwie łatwo jest zaprzepaścić to co zostało
        > osiągniete. Szukając mitycznego najlepszego kandydata można przedobrzyć. Ja
        > wole kandydatów sprawdzonych.

jaka ładna reklama wyborcza - widze kapania w szczytowej fazie ;)
    • Gość: Łodzianin ALe bzdury.... IP: *.man.lodz.pl 09.11.06, 10:19
      "Ta inwestycja powinna znacząco zmniejszyć problem bezrobocia w Łodzi"
      A może ktoś mi wyjaśni w jaki sposób?
      Czy na bezrobociu w Łodzi jest 200 osób???
      GW jak widzę zmieniła się w tubę propagandową jednej opcji politycznej...
    • Gość: piotr Lodz Inwestycje w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 12:10
      co za cukier
      ich zasluzenia co do spadku bezrobocia-bzdura roku
    • Gość: Zed W Łodzi coraz lepiej IP: *.ics.p.lodz.pl 09.11.06, 13:27
      co kilka dni pojawia sie jakas super widomość, ale jest jeszcze wiele do zrobienia.

Jeśli masz liberlane pomysły na Łódź, odiwedź: freelodz.pl
      • Gość: łodzianin Re: W Łodzi coraz lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 15:48
        Z jednej strony Kropiwnicki COŚ tam zrobił.
        Z drugiej wkurza mnie jego podejście do niektórych spraw, jak np. do parady
        wolności...
        I po tym co zrobił Kwiatkowski w GW to nie wiem na kogo bym zagłosował...
    • Gość: zgadnij kto artykuł sponsorowany IP: *.toya.net.pl 09.11.06, 19:51
      Idą wybory, głosujcie na mnie, to ja to zrobiłem, zrobiłem porządek od teatru
      przez cyrk po Olechów!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka