Gość: MIłorząb IP: *.toya.net.pl 12.11.06, 23:01 Głosowałem na Makowskiego, ale teraz będę głosował na Kropiwnickiego. Mam dość tego Zgierzanina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiatko.. IP: *.toya.net.pl 12.11.06, 23:06 Brawo Krzysztof MAKOWSKI !!! Piekny wynik. Głosowałam na lewicę i teraz głosuję na Kwiatkowskiego. Pozbądzmy sie wreszcie Kropy. Nasze miasto zasługuje na więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.lodz.dialog.net.pl 12.11.06, 23:08 Zgadzam się z Tobą zupełnie!! Głosujmy w drugiej turze na Kwiatkowskiego. Apeluję do osób które głosowały na Makowskiego!! Szkoda, że Makowskiemu nie udało się wejść do drugiej tury, ale i tak piękny wynik :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.toya.net.pl 13.11.06, 09:15 A ja apeluję do tych co głosowali na Kwiatkowskiego: Głosujcie na Kropiwnickiego! Przynajmniej wiecie czego się można po nim spodziewać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.4web.pl 13.11.06, 10:07 A ja apeluję do Dawida o rozsądek. Jak można rzucać tak głupie i bezsensowne propozycje? Głosujmy na Kwiatkowskiego, kaczorom stop, Kropie, który ma ich poparcie - STOP! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gro Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.net.euron.pl 13.11.06, 14:59 Dawid nie ujął tego co miał do powiedzenia w najzgrabniejszy sposób. Ale jeśli wygra Kwiatkowski to wspomnisz, droga Łodzianko, jego słowa. Kropa nie jest dobrym wyborem, ale Kwiatek to natychmiastowa katastrofa. A tak przy okazji zapytam o jedną rzecz, bo jestem bardzo ciekawy: Czy masz jakieś merytoryczne argumenty za głosowaniem na Kwiatkowskiego, czy też tak jak wszyscy jego wielbiciele zasypiesz mnie zaraz argumentami ad personam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.astral.lodz.pl 24.11.06, 23:12 gdybyscie ludzie wiedzieli o delikatnie mówiąc nadużyciach "aparatu rzadzącego" Kropy to byście sami go na taczce wywieźli z Łodzi..Może nawet do Londynu - tam gdzie przez niego musiało wyjechać pełno młodych ludzi w poszukiwaniu dla siebie szans!! Kropa pozbawił nas przez kolejne 4 lata tych szans a jedynie karmił nas podczas różnych wystąpień bzdetami na temat swojego wkładu w rozwój Łodzi i zmniejszenie bezrobocia..!! To śmieszne !!! Bezrobocie spadło ale tylko dlatego bo poszukujący pracy, młodzi i dobrze wykształceni ludzie pojechali przez niego pracować na zmywaku do Londynu..I to ma być nasz wybawca i wielki reformator..??!!! hahahaha. Dobre sobie..!!!Ci co go tak bronią widocznie pracuja z nim w Urzędzie Miasta i piszą te bzdury by zachować swe posadki, które on im nadał wywalając na bruk jednocześnie pełno specjalistów wiele lat pracujący w swym fachu..!! Teraz siedzą tam na ich miejscu ludzie Kropy - dyrektorzy z zawodu- "dyrektor" i kłaniający się Kropie jak lokaje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Tak - bicia aktorów w Teatrze Nowym, podróży do Iz IP: *.toya.net.pl 13.11.06, 10:35 raela, obsadzania stanowisk doradców ludźmi bez uprawnień i kwalifikacji, bierności wobec budowy miejskich obiektów, autorytarnych rządów, rozlatującego się taboru MPK zagrażającego naszemu życiu... Mógłbym wymieniać bez końca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsaaa Re: Tak - bicia aktorów w Teatrze Nowym, podróży IP: *.75.rev.vline.pl 13.11.06, 18:57 Kwiatkowski powinien wygrać już czas zmienić oblicze Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m&msssss Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.uml.lodz.pl 13.11.06, 12:47 Zgadzam się z Tobą.... Kropę znamy, a wiadomo, że jak są zmiany na górze to i na dole będą, a ja mam tego dość. Ludziom, Łodzi potrzebna jest stabilizacja i myślę, że teraz to właśnie obecny prezydent miasta jest tego gwarantem, a nie Kwiatkowski, który tak naprawdę nie zna problemów Łodzi. Myślę, że nie na tym rzecz polega aby co cztery lata zmieniać swoje poglądy i raz głosować na lewicę a raz na prawicę, a jeszcze innym razem na tych, którzy są gdzieś po środku. Nasze głosy nie mogą zależeć od tego, że się obraziliśmy na jakąś partię. Prawdę mówiąc trzeba zwracać uwagę na ludzi, którzy kandydują, na to co sobą reprezentują i jakie doświadczenie polityczne posiadają. Liczę, że w następnej turze wygra pan Jerzy Kropiwnicki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarecki Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: 195.205.240.* 13.11.06, 15:12 Ja zagłosuję na Kropę. Kwiatkowski zraził mnie do siebie, gdy w studiu wuborczym powiedział,że on musi wygrać II turę, bo jak zwycięży Kropa, to nie dogada się z mającymi większość radnymi Platformy!!!Przepraszam, to liczy się dobro Łodzi czy prywatne wojenki?!??! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezorientowany Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: 217.153.180.* 13.11.06, 16:16 A czym się tak Kwiatkowski zasłuzył w mieście Zgierzu ? Często tam przejeżdżam w drodze na działkę i tam się nic nie zmieniło przez ostatnie parę lat . Dziura w Piątkowskiej przy parku jak była 20 lat temu tak jest nadal. Bezrobocie straszne , brud i kupa śmieci po kątach . Nie będę na takiego nieudacznika głosować tylko dlatego ,żeby zrobić Kropce na złość . Po Kropce wiemy czego się spodziewać , a ten to jakiś niemrawy taki i nowych kumpli posprowadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 18:22 > A czym się tak Kwiatkowski zasłuzył w mieście Zgierzu ? Często tam > przejeżdżam w drodze na działkę i tam się nic nie zmieniło przez > ostatnie parę lat . Dziura w Piątkowskiej przy parku jak była 20 lat > temu tak jest nadal. Bezrobocie straszne , brud i kupa śmieci po > kątach . Nie będę na takiego nieudacznika głosować tylko dlatego ,żeby > zrobić Kropce na złość . Po Kropce wiemy czego się spodziewać , a ten > to jakiś niemrawy taki i nowych kumpli posprowadza. tak! zagłosuje na kropiwnickiego za fatalny stan drug oraz za "cudowne" rozwiązania drug wylotowych z miasta, za wiecznie spóźniające (lub wcale nie pojawiające) się tramwaje, za brak rozsądnych połączeń kolejowych z resztą polski, za bazgroły na murach, za "ulotki" na każdej rynnie i każdym słupie, za gnijące nieposprzątane liście, za psie kupy na chodniku, za "nowe" (tyle obiecywane) fontanny, za renowacje budynków polegająca (niemal wyłącznie) na obcinaniu balkonów, za niezabudowane dziury w tkance śródmiaścia, za "reprezentatywną" zachodnią, za brak hoteli na poziomie przynajmniej ****, za braki w powierzchni biurowej, za braki basenów i hal sportowych (na poziomie szkolnym), za nieskuteczność w pozyskiwaniu środków z UE, za nie wykorzystanie sytuacji obecności władzy centralnej do zaprezentowania naszych bąlączek i potrzebie ich naprawienia... i za wiele wiele innych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 18:40 ...gasnące światło na niektórych ulicach, za brak punktów informacji turystycznej, za stan stadionów piłkarskich, za upadające międzynarodowe targi łódzkie... (będę uzupełniał gdy mi się jeszcze coś przypomni) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nita Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.158.rev.vline.pl 13.11.06, 19:16 MAM DOŚĆ FINANSOWANIA WYCIECZEKA KROPY DO IZRAELA!!!!!! Nie życzę sobie by za moje pieniądze undował sobie leczenie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.toya.net.pl 14.11.06, 09:51 topienie pieniedzy w upamietnianie Żydow i likwidacje parady... ze tak dodam PS. i za to ze sie obrazil i nie poszedl na otwarcie manufaktury ktorej od poczatku byl przeciwny i Łódź znowu wyszla na glupa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: 217.153.180.* 14.11.06, 09:24 Człowieku, gdzieś ty chodził do szkoły ? Ortografia nie jest nauką dla zamkniętych kręgów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Kwiatkowski był wice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 10:15 Ludzie przecież Kwiatkowski nie był porezydentem Zgierza a wice a to jest znaczna różnica. Program ma ciekawy i konkretny wie jak pomóc Łodzi. Kropiwnicki nic nie zrobił tylko pozwalniał ludzi.Ja głosuję na Kwiatkowskiego dość mam starców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ERG Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.toya.net.pl 13.11.06, 16:27 Kupi nowe czapeczki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inzynier Kropiwnicki -Kampania na lodzkich drogach IP: 62.233.222.* 13.11.06, 09:24 Zwolennicy Kropiwnickiego - dlaczego przez 4 lata nic sie w lodzkich drogach nie dzialo a teraz nagle wszystkie sa remontowane? Smiac mi sie chce - firmy nie zdarzyly przed wyborami... Przy niskich temperaturach,duzym wietrze i wilgoci klada asfalty (nienormowo) Panie Kropiwnicki - wie pan ze te drogi dlugo nie wytrzymaja? Prace drogowe zaczyna sie na wiosne!!! Mozna je bylo zrobic przed remontem Al. Wlokniarzy!!! Bez wymiany podbudowy "fundamentow" drogi dlugo ona nie wytrzyma... Panie Kwiatkowski mam nadzieje ze Pan wygra i zatrudni Pan kompetentych ludzi i nie popelni bledu poprzednika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzermensz Re: Kropiwnicki -Kampania na lodzkich drogach IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.06, 11:40 Trzeba przyznać inżynierowi rację. Z drogami za Kropy było fatalnie. No, cóż - ze swojego mieszkania na Narutowicza miał pieszo blisko na obydwa etaty - i do Urzędu i na Uniwersytet. Za to Kwiatek, jeśli obejmie prezydenturę ma drogę prima sort od swojej nowej rezydencji w Nowosolnej oż po UMŁ. A gdyby chciał dla swojej nowej limuzyny wybrać drogę do pracy przez Mileszki, to mieszkańcy mogą liczyć na likwidację dziur w Pomorskiej i uruchomienie wreeszcie od kilkunastu lat nieczynnego nieużywanego wiaduktu nad torami na Stokach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inzynier Re: Kropiwnicki -Kampania na lodzkich drogach IP: 62.233.222.* 13.11.06, 12:21 Zycze w takim razie Panu Kwiatkowskiemu aby mial mieszkanie na kazdym osiedlu w LOdzi (oczywiscie za uczciwie zarobione pieniadze) Apropos drog - ludzie zerknijcie na drogi w centrum!!!! Wstyd i hanba moim zdaniem. Narutowicza- jak to wyglada? A oni dalej robia nakladki bez wymiany podbudowy... Podstawa do rozwoju sa dobre drogi, dobrze wykonane ( nie dobre zdjecie na jej tle) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy Łodziani Pomorska właśnie jest remontowana, skąd jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 13:23 Jakoś tak przedwczoraj jechałem Pomorską, także przez rzeczony wiadukt. Wobec tego są dwie możliwości: - albo nie mieszkasz w Łodzi, więc wara od historycznych tytułów, - uprawiasz płatną propagandę, zwaną "gadzinówką", pisaniem nieprawdy za pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Aleś się zblamował :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:05 Jest wiadukt, bez końca i początku, nigdy nie oddany do użytku, 200 m na wschód od obecnego. Zanim zaczniesz szumieć i obrażać sprawdź i pomyśl. Ten wiadukt to jeden z przykładów beznadziejnego stanu łódzkich dróg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo Re: Aleś się zblamował :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 23:24 mosty w trawie i drogi do nikad to pozostałośc planistów prl a co do dróg to w innych miastach jest duzo gorzej wawa poznan itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Także inżynier Zaślepieni polityką! Czy chodzi o dokopanie PiS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 13:18 Pan wiceprezydent Zgierza (to brzmi dumnie, jak nie przymierzając wice-wójt Parzęczewa) zapisał się pięknymi zgłoskami w historii swego miasta. O tak, drogi inżynierze. Narzekasz na Kropę. Nie podoba ci się, że udało mu się wcelować z końcem naprawdę dużych inwestycji drogowych przed samymi wyborami (nb mnie także się to nie podoba). Pan Kwiatkowski nie robił takich rzeczy pod publiczkę, po prostu nie zrobił w Zgierzu nic. NIC! Do tych zaślepionych głupawymi potyczkami partyjnymi - nie zastanawia was dlaczego w samym Zgierzu kandydat PO nie wygrał? Czy sprawdziliście co pan Kwiatkowski może nam, Łodzianom zaproponować, oprócz ostrych, politycznych ataków na Kropę? Czym może się pochwalić na własnym podwórku? Tu chodzi o mniejsze zło dla Łodzi. Kropa może się nie podobać, ale jednak wśród jego dokonań większość trzeba mu liczyć "na plus". A Kwiatkowski to młody politykier, który gdy będzie mógł, znów szybko przeskoczy do Warszawki, do jakiejś kancelarii premiera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inzynier Re: Zaślepieni polityką! Czy chodzi o dokopanie P IP: *.widzew.net 13.11.06, 13:33 Nie wiem co sie dzieje w Zgierzu - dobrze by bylo wiedziec. Prawda jest taka ze glosuje przeciw Pis - nie wybacze im nigdy pobratania sie z LPR i Lepperem. Ale obiektywnie: Kwiatek jest moim zdaniem za mlody (to ze jest ze Zgierza mi nie przeszkadza) Kropiwnicki - Wycofal wielka impreze z Lodzi (parada techno) Co to za prezydent bez samochodu? Te remonty w moich oczach go kompromituja- cala kkadencje nic a na koniec cala Lodz zawalona? Gdyby chcial dobrze dla miasta dzialal by cala kadencje i na koniec zostalby doceniony tak jak prezydent Wroclawia. Wierze ze musi na tym stanowisku byc ktos mlodszy kto nowoczesniej spojrzy na to miasto, zacznie myslec o madrych inwestycjach. I o to do pana Panie Kwiatkowski apeluje !! Prosze madrze pomyslec o inwestycjach. Za to Pana kiedys docenia. Trzeba rozbudzic kadry w urzedach bo zapominaja ze oni sa dla ludzi a nie my dla nich... Prosze nie zapominac o sporcie - Kropiwnicki swoja kadencje w sporcie przespal. Odpowiedz Link Zgłoś
megaslesz Re: Zaślepieni polityką! Czy chodzi o dokopanie P 13.11.06, 19:39 Kwiatkowski nie wygrał w zgierzu, bo nigdy nie kandydował na urząd prezydenta tego miasta. Prezydent Maśliński wybrał go swoim współpracownikiem. Nie wydaje mi sie także, aby Kwiatkowski wyłącznie atakował Kropiwnickiego. Ma swój program na stronie www (www.kwiatkowski.lodz.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=61&Itemid=78 Kandydatem na prezydenta Łodzi z ramienia PO, wybrali go członkowie tej partii, najpierw na szczeblu kół, a następnie na zjezdzie miejskim. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galion Re: Zaślepieni polityką! Czy chodzi o dokopanie P IP: 217.153.180.* 14.11.06, 09:28 Brawo. Nic dodać , nic ująć . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo Re: Kropiwnicki -Kampania na lodzkich drogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 23:20 jezeli myslisz ze to wina kropiwnickiego to sie mylisz wina lezy po stronie polskiego prawa zamówień które pozwala na zglaszanie odwołań z byle powodu np ze ktos ma tylko inz a nie mgrtak wiec przetargo rospisany w maju rozstrzyga sie w we wrzesniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inzynier Re: Kropiwnicki -Kampania na lodzkich drogach IP: 62.233.222.* 14.11.06, 11:58 Prosze nie zrzucac odpowiedzialnosci na prawo :) Mam pytanie za 100 pkt - czy ktos orientuje sie ile razy byl odraczany termin przetargu na Al. Włokniarzy? Prawo tego nie odraczalo tylko ludzie pracujacy w urzedach. Przetarg trzeba dokladnie i odpowiedzialnie przygotowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gro Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.net.euron.pl 12.11.06, 23:11 Każdy jest lepszy od bandyty i złodziaja Kwiatkowskiego! To koleś idący po trupach i promujący 'republikę kolesiów'. W Zgierzu na wszystkie możliwe stanowiska powstawiał swoich znajomków, a pozbył się ludzi kompetentnych. Tego nie zrobiła żadna wcześniejsza władza. Owszem były pewne zmiany, ale Kwiatek przeszedł sam siebie - zmienił wszystkich szefów miejskich spółek. Teraz kandyduje na prezydenta Łodzi, a przemeldował się ze zgierza wiosną tego roku. To zwykły karierowicz. Osobiście uważam, ze Kropa to bardzo zły wybór, ale nie mam wątpliwości, że jest to wybór dużo lepszy niż Kwiatkowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropowstrzymywacz Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.lodz.dialog.net.pl 13.11.06, 00:00 chcialbym przypomniec, ze Kwiatek byl w Zgierzu jedynie wiceprezydentem. czy naprawde wydaje Ci sie, ze taka funkcja umozliwia dominacje w miescie, wymiane calej kadry na "swoich"? tak, to prawda - Kwiatkowski do niedawna zameldowany byl w Zgierzu i na pewno wiecej moze powiedziec o jego problemach niz o problemach Lodzi. ale czy piecie sie po drabinie stanowisk w administracji publicznej nalezy bezwzglednie krytykowac? prezydent miasta to przede wszystkim menager, ktory powinien sprawnie zarzadzac jego finansami i przyciagac inwestorow. to, ze Kwiatkowski zdobywal doswiadczenie m.in. jako wiceprezydent Zgierza powinno byc uznane za jego zalete, nie wade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gro Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.net.euron.pl 13.11.06, 09:04 Nie tylko uważam, ze Kwiatek mógł odgrywać dominującą rolę podczas czystek w Zgierzu - ja to wiem. Jego doświadczenie sprowadza się do umiejętności ustawienia wszędzie 'swoich' bez zwracania uwagi na ich kompetencje. W czasie gdu Kwiatkowski był wiceprezydentem Zgierza, prezydentem był niejaki Karol Maśliński - człowiek nie mający pojęcia o polityce. Kwiatkowski był swoistą szarą eminencją. Teraz jak coś złego to nie on - przecież on był tylko wice. Jeśli doświadczenie w organizowaniu 'republiki kolesiów' jest zaletą to Kwiatkowski jest kandydatem doskonałym. Odpowiedz Link Zgłoś
grzala Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat 13.11.06, 18:59 Gość portalu: kropowstrzymywacz napisał(a): > chcialbym przypomniec, ze Kwiatek byl w Zgierzu jedynie wiceprezydentem. czy > naprawde wydaje Ci sie, ze taka funkcja umozliwia dominacje w miescie, wymiane > calej kadry na "swoich"? tak, to prawda - Kwiatkowski do niedawna zameldowany > byl w Zgierzu i na pewno wiecej moze powiedziec o jego problemach niz o > problemach Lodzi. ale czy piecie sie po drabinie stanowisk w administracji > publicznej nalezy bezwzglednie krytykowac? prezydent miasta to przede wszystkim > menager, ktory powinien sprawnie zarzadzac jego finansami i przyciagac > inwestorow. to, ze Kwiatkowski zdobywal doswiadczenie m.in. jako wiceprezydent > Zgierza powinno byc uznane za jego zalete, nie wade. Kwaitkowski będąc wice prezydentem Zgierza kierował prezydentem Maślińskim jak marionetką i tak mieszał, że jak sie Maślak kapnąl że robi z niego większego debili niż jest wywalił na zbity pysk. Jednak Kwiatek zdążył tak namieszać, że prostują do tej pory. W każdym razie w PO zgierskim Kwiatek jest spalony. Za moment skończą mu sie partje w których jeszcze nie był. Pozdrowienia ze Zgierza. Zgierz "gratuluje" Wam Kwiatkowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zegrzanin Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: 80.51.47.* 13.11.06, 09:06 chyba coś Ci się pomerdało, przecież to ludzie Maślińskiego... :( Kwiatek jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gro Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.net.euron.pl 13.11.06, 09:21 A to dość zabawne stwierdzenie. Czy naprawde uważasz, że taki tłuk (przepraszam ale delikatniej się tego określić nie da) jak Maśliński to taką karierę nagle zrobił? Niestety Kwiatek jest cholernie daleko od ok. Trudno znaleźć bardziej fałszywego człowieka niż on. To zwykły karierowicz, a startuje teraz w Łodzi, bo zgierska PO nie chciała z nim współpracować. Czy to o czymś nie świadczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 09:49 > A to dość zabawne stwierdzenie. Czy naprawde uważasz, że taki tłuk (przepraszam > > ale delikatniej się tego określić nie da) jak Maśliński to taką karierę nagle > zrobił? Niestety Kwiatek jest cholernie daleko od ok. Trudno znaleźć bardziej > fałszywego człowieka niż on. To zwykły karierowicz, a startuje teraz w Łodzi, > bo zgierska PO nie chciała z nim współpracować. Czy to o czymś nie świadczy? podoba mi się twoja wypowiedź: zero konkretów same pomówienia ;) wymień choćby jedną zasługę swojego kandydata! (tylko już bardziej się nie ośmieszaj mówiąc o dellu czy lotnisku) rotfl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gro Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.net.euron.pl 13.11.06, 12:55 Żaden z kandydatów nie jest moim. A to że w Zgierzu zmieniono wszystkich dyrektorów w spółkach miejskich (bez zwracania uwagi na ich kompetencje) podczas ostatniej kadencji samorządowej można sprawdzić. Ale widocznie, dla niektórych to zbyt trudne. ;> Wybór miedzy Kropą, a Kwiatkiem jest tragiczny. Ale wszystko lepsze niż to co było w Zgierzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKK Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.toya.net.pl 14.11.06, 18:31 A w Łodzi jak bylo? Malo ludzi zamienil Kropa na swoich?? Ludzie przejrzyjcie wreszcie... Odpowiedz Link Zgłoś
karmas2 Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat 26.11.06, 14:51 Sposób widzenia zależny jest od punktu siedzenia. Jeśli tak źle oceniasz to co działo się w Zgierzu, to w jaki sposób o 17% spadło zadłużenie tego miasta. Daj przykład innego miasta w regionie, które uzyskało taki wynik. To co w 2002 roku było w Zgierzu, to pusta kasa, długi, poukładani prezesi. Zadaj sobie trudu i sprawdź ile poprzednio zarabiali rządzący, a o ile okroili swoje pensje ich następcy. Jak to mój wspaniały jest, że w szkołach wyremontowano 80 kibelków, a poprzednio zaledwie kilka. Pospaceruj dzisiaj po Zgierzu, uregulowanych stanów prawnych gruntów nie zobaczysz gołym okiem. Posłuchaj hejnału miasta i pomyśl co masz w swoim mieszkaniu i o czym marzysz. Podrap się po głowie i weź się do roboty, biadoleniem nic nie osiągniesz. Spróbuj sam bezpośrednio uczestniczyć w wyborach i poddaj się ocenie. Odpowiedz Link Zgłoś
karmas2 Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat 26.11.06, 15:34 Pawełku,szkoda mi Ciebie. Żyjesz w świecie bajek, nie znając faktów oceniasz ludzi. Czym dla Ciebie jest kariera? Dla mnie jesteś żałosną namiastką naszej rzeczywistości. Twoje bohaterstwo to oczernianie ludzi, stań przed lustrem i oceń sam siebie. Zaangażuj się politycznie, zobaczymy jakie otrzymasz oceny. Prawdziwa nauka to poznawanie faktów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.4web.pl 13.11.06, 10:10 Ty gro, a masz może jakieś dowody? Jak można kogoś wyzywać od bandytów i złodziei? Jesteś prymitywnym ćwokiem, więc nic dziwnego, że na rozsądngo i wyważonego człowieka boisz się głosowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też łodzianka Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.uml.lodz.pl 13.11.06, 12:58 wiesz zastanawiam się dlaczego chcesz pozwolić na to żeby włdzę w Łodzi spprawował ktoś kto nie zna jej specyfiki? to prawda Kropa nie jest ideałem (i nie jest rodowitym Łodzianinem), ale jest w mieście od dawna i zna je. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gro Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.net.euron.pl 13.11.06, 13:02 Owszem. Miałem okazję i 'przyjemność' odczuć na własnej skórze efekty działań Kwiatkowskiego. Natomiast wyzywanie ludzi od prymitywnych ćwoków jest conajmniej niestosowne. Ale skoro sama jesteś pewnie podobna Kwiatkowskiemu, to nie ma się co dziwić. Nie mam zamiaru z tobą dyskutować, bo jak każdy głupiec najpierw sprowadzisz mnie do swojego poziomu, a potem pokonasz doświadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
bajkers Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat 12.11.06, 23:15 Gość portalu: Ewa napisał(a): > Brawo Krzysztof MAKOWSKI !!! Piekny wynik. Głosowałam na lewicę i teraz > głosuję na Kwiatkowskiego. Pozbądzmy sie wreszcie Kropy. Nasze miasto zasługuje > na więcej. Widze że było nas całkiem sporo. Wszystko tylko nie Kropaszenko przez następne 4 lata. Nie chce pomników kolejnych patronow i przemianowanych ulic ( jak byśmy nie mieli wiekszych problemów)nastepnych świętych , centrów ekumenicznych ... Miasto jest dla wszystkich, nie tylko dla młodych ludzi , miasto jest po to by tętniło życiem i by ludzie chcieli tu zyć swiadomie z wyboru nie z przymusu.... przobrażaniu naszego miasta na Ciemnogród NIE!!!! Jestem Z Kwiatkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bary Jaki piekny ? IP: *.toya.net.pl 12.11.06, 23:26 Jak by lewica wystawiła nowe twarze był by dopiero wynik.Ale tam nie ma ławki rezerwowych są tylko aparatczycy/ustawiacze.Pierszy raz na nich nie głosowałem i jeszcze długo nie będe. Odpowiedz Link Zgłoś
szczurkova Makowski - szkoda że w ogóle 13.11.06, 06:53 Tak! A Makowski to taki święty? Poczekajcie jeszcze kilka miesięcy, zapewne jemu również dobiorą się do tyłka koledzy ministra Ziobry, wszak to najlepszy z uczniów Leszka M. tak jak i jego mentor ma lepkie rączki! Był wojewodą, wiceprezydentem niestety zbyt krótko by udowodnić swoją przydatność. Najbardziej widowiskowym sukcesem Makowskiego z tego okresu było ekspresowe postawienie ... własnego domu, wywalonej w kosmos chaty. Ciekawa jestem czy wam mając pensję wojewody udało by się postawić taki domek... Może zarobił na tę skromną willę prowadząc równocześnie własną firmę "konsultingową"? Oj odbił się chłopak od dna, odbił z ubogiego działacza czerwonej młodzieżówki w latek parę stał się całkiem majętnym czerwonym baronem! Ambicja czyni cuda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eldar Re: Makowski - szkoda że w ogóle IP: *.mnc.pl 13.11.06, 10:43 Ja osobiscie w tej turze nie glosowalem - nie dlatego, ze nie chcialem - bynajmniej - sa jednak sprawy ktore stawiam przed dobrem panstwa a jest to dobro rodziny... ale nie o tym chcialem pisac - >Tak! A Makowski to taki święty? Poczekajcie jeszcze kilka miesięcy, zapewne jem > u > również dobiorą się do tyłka koledzy ministra Ziobry, wszak to najlepszy z > uczniów Leszka M. tak jak i jego mentor ma lepkie rączki! po pierwsze to ZAPEWNE po drugie - gdzie dowody ?? powiedziec, ze czarne jest białe to ja sobie moge - widzisz póki co jeszcze zjemy w namiastce panstwa prawa i tym samym takie zarzuty jak Twój o wybudowaniu w tempie ekspresowym domu (jest cos takiego jak kredyty) to zwykla retoryczna technika zdan niedokonczonych - znasz wszystkie wyciagi z kont bankowych, tak popylarne ostatnio billingi i inne temu podobne dokumenty by na 100% stwierdzic, ze byly jakiekolwiek uchylenia w zdobywaniu srodkow finansowych przez tego czlowieka? dla mnie to co piszesz to czysta niepoparta niczym demagogia tak popularna u fanatykow prawicy - jesli zas chodzi o mnie bo pewnie zaraz zostane okrzykniety obronca komuchow to owszem glosowalbym na koalicje lewicy chocby dlatego, ze pnaly PO a tym bardziej PiS nie podobaja mi sie ani troche.. co wiecej nie lubie agitacji koscielnej.. Ksieza i media katolickie (w tym redemptorystyczna farsa) sa od tego by glosic wiare a nie namawiac do wyboru konkretnego kandydata z konkretnej listy... to tak tytulem dygresji i komentarza... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.toya.net.pl 13.11.06, 09:13 Na to co w Zgierzu? A co tam takiego wspaniałego dokonał Kwiatkowski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.v.q.a brawo Makowski IP: *.lodz.mm.pl 12.11.06, 23:17 piekny wynik!! Lewica i Demokraci rowniez!!! :)) tylko jest pytanie na kogo glosowac :/ na szurnietego Kropaszenke czy karierowicza kolesia Kwiatka? akurat teraz nie widze 'mniejszego zla'. jedno gorsze od drugiego :| ale na kogos trzeba zaglosowac - to jest dopiero dylemat. a i tak obstawiam, ze wiekszosc ludzi, ktorzy oddali glos na Makowskiego nie pojdzie na druga ture, bo po prostu nie ma na kogo glosowac i noz sie w kieszenie otwiera jak pomyslec ze trzeba zaznaczyc ktoregos z tych... 'kandydatow' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszard Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiatko.. IP: *.toya.net.pl 12.11.06, 23:19 Kropiwnicki naraził mi się bardzo,bo zniszczył najlepszy Teatr w Łodzi i jeden z najlepszych teatrów w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiatko.. IP: *.dip.t-dialin.net 12.11.06, 23:21 A dlaczego "Gazeta" lansuje Kropiwnickiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Kim są wyborcy Kwiatkowskiego IP: *.toya.net.pl 12.11.06, 23:23 Łódź to nie Warszawka i spadu nie potrzebuje,stać ją na prezydenta Łodzianina.Nie głosowałem ale w drugiej turze z nichęcią popre Krope.Spad Zgierski niech spada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropowstrzymywacz Re: Kim są wyborcy Kwiatkowskiego IP: *.lodz.dialog.net.pl 12.11.06, 23:51 druga tura wyglada, jak wyglada - Kropa vs Kwiatek. skoro nie pasuje ci zaden z nich to po co glosowac? tym bardziej, ze nie oddales glosu w pierwszej turze. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Kim są wyborcy Kwiatkowskiego 13.11.06, 00:11 Pamietaj że Kropa pochodzi z Częstochowy, jeżeli już mówimy o spadach :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia15 Prawda o wyborcach i niewyborcach IP: *.toya.net.pl 13.11.06, 14:59 Dzisiaj w szkole na historii mój nauczyciel powiedzial mi że uważa iż ludzie którzy nie poszli na wybory to zwyczajne bydło, które nie zasługują na miano człowieka. Nie chciało im się ruszyć tyłka z domu w niedziele!!!!! Skandal po prostu!!!!! Ci, którzy głowsowali dopełnili swojego obowiązku i chcą coś zmienić w Łodzi, chcą sprawić aby było lepiej. Moja babcia 78 -letnia babcia sama by na wybory nie poszła. Po pierwsze - nie ma siły, a po drugie - nie wie nawet kto kandydował bo nawet z domu nie wychodzi a tv nie ogląda. Oddała mi swój głos bo bardzo interesuje sie tym co się dzieje w moim mieście - ŁODZI, a nie mam jeszcze 18 lat. Później, na wybory poszłam z mamą i zagłosowałyśmy wspólnie. W II turze wyborów będę głosowała (dzięki babci) na pana Kwiatkowskiego, ponieważ Kropiwnicki nie nadaje się na to stanowisko. Według mnie prezydent powinien byc wsrod ludzi a nie np. w Indiach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Wolna wola IP: *.toya.net.pl 14.11.06, 15:19 Ja na świecie troche żyje i doszedłem do wniosku ze nie bede wybierał między złem czy też dżumą a cholerą.Koniec.Tylko racjonalne wybory albo wcale.Lans głosowania za wszelką cene bo taki jest obowiązek powoduje że polityka jest pełna bydła.Tego niby mniejszego zła.Naucyciel to nir koniecznie mądre rzeczy musi mowić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia15 Re: Wolna wola IP: *.toya.net.pl 15.11.06, 09:11 Nie znasz tego nauczyciela. Zresztą to prawda co mówi. Kazdy powinnien glosowac a nie pierdzieć w stołek przy niedzielnym stole i mówic jak to w Łodzi jest beznadziejnie. Jak dędę dorosła to niegdzie nie wyjade ale zostane tutaj i bede działać w moim mieście, bo jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonymous Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 23:37 Doszło do tego co było do przewidzenia. Druga tura w Łodzi w żaden sposób nie jest już rozstrzygnięta - myślę, że teraz dopiero zacznie się właściwa kampania i mam nadzieję, iż będzie to kampania merytoryczna, a nie ogólnikowa. Kwiatkowski w moim mniemaniu nie sprawdzi się jako prezydent dużego miasta. W Zgierzu nikt za nim jakoś nie tęskni i przez ostatnie lata nic dobrego dla tego miasta nie zrobił. Jego kampania była prowadzona na bardzo słabym poziomie, w zasadzie nic konkretnego się o jego poglądach nie dowiedziałem. Ważnym elementem będzie równiez siła przebicia przyszłego prezydenta na szczeblu centralnym (tu Kropiwnicki ma lepsze perspektywy) i z nową Radą Miasta (tu z kolei lepiej wygląda Kwiatkowski). Kropiwnicki jest postacią znacznie bardziej wyrazistą, choc nie pozbawioną wad. O wiele lepiej wykorzystał ogólne polepszenie sytuacji gospodarczej w skali kraju i przesniósł to na "łódzkie podwórko" z korzyścią dla miasta. Niepotrzebnie doprowadził do kilku konkfliktów, które popsuły jego ogólne wrażenie (teatr, Parada). Według mnie znacznym błędem było również pójście do wyborów pod szyldem PIS-u - niestety Kropiwnicki zniechęcił w ten sposób wielu potencjalnych wyborców. To może byc przysłowiowy gwóźdź do trumny. W drugiej turze obstawiam 55% Kwiatkowski i 45% Kropiwnicki (ze szkodą dla Łodzi). Osobiście będe głosował na obecnego kandydata - mam nadzieję, iż mnie nie zawiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 10:31 Niestety popietram. Jestem zwolennikiem PO i liberalem ale kandydat krorego raczyla wystawic Platforma w Lodzi jest nieco slabawy zeby nie powiedziec kiepski. Z drugiej strony to wybory samorzadawe wiec chyba lepiej wybrac kogos kto chyba wiaze przyszlosc z tym miastem a nie goscis dla ktorego jest to tylko etap w jego byc moze pieknj karierze politycznej ale w kraju bo Lodz to tylko taki maly grajdolek. Nikt nie jest tu bez wad a reszte sami sobie dopowiedzcie... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasasas Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.75.rev.vline.pl 13.11.06, 18:54 Może należy uświadomić te stare babcie żeby nie głosowały na Krope.Tylko Kwiatkowski może zmienić Łódź tak żeby nie była zaściankiem Polski. Tam gdzie rządzi PO miasto się rozwija Odpowiedz Link Zgłoś
akashha Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat 14.11.06, 14:49 > Może należy uświadomić te stare babcie żeby nie głosowały na Krope. Sęk w tym, że w kościołach jest prowadzona agitacja. Moja babcia się wkurzyła w niedzielę, jak ksiądz po kazaniu namawial na głosowanie na Kropiwnickiego. Nazwiska nie podał, ale mówił podobno tak, że było oczywiste, o kogo chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astacus Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiatko.. IP: *.lodz.msk.pl 12.11.06, 23:52 Najwiekszym argumentem, ktory przekonuje mnie do oddania glosu na Kwiatkowskiego jest fakt, ze startuje z ramienia PO. Drugim plusem jej jego dotychczasowy przebieg kariery w tak mlodym wieku, trzecim, ze ukonczyl odpowiedni kierunek studiow itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lodzmen Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiatko.. IP: 149.9.0.* 12.11.06, 23:56 Karierowicz kontra przemądzały oszołom - oto jest wybór. Jeden wart drugiego. Nie ma szczęścia Łódź do polityków. Jedynym rozsądnym wyborem dla mnie byłby Cezary Grabarczyk, ale on niestety zrezygnował z startu w wyborach ze względu na metody Pana Kwiatkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niekwiatek Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiatko.. IP: *.toya.net.pl 12.11.06, 23:58 Jaka szkoda,że "silikon" ze Zgierza nie padł w I turze. A może jednak ? No, ale wtedy wejdzie "colgate" z Łodzi. Też tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropowstrzymywacz Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.lodz.dialog.net.pl 13.11.06, 00:05 jesli "pijesz" do wygladu Kwiatkowskiego to musisz wiedziec, ze jest to czlowiek, ktory ma za soba chorobe nowotworowa, ktora (jak wiadomo) pozostawia slady w wygladzie chorego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Genuine Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiatko.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 00:00 Ciekawe, co dobrego zrobił dla Zgierza karierowicz Kwiatkowski? Jak wygra w Łodzi, to wszystkie stanowiska rozda kolesiom, podobnym jemu karierowiczom bez wiedzy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropowstrzymywacz Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.lodz.dialog.net.pl 13.11.06, 00:03 a masz jakies dowody na to, ze do takiej sytuacji doszlo w Zgierzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romekk Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.toya.net.pl 13.11.06, 00:10 Kwiatkowski to bufon i zachowuje się jakby już był prezydentem! Dlatego będę głosował na Kropę, choć wolałbym na kogoś młodszego. Nie chcę aby moim miastem rządził "szczyl" i to ze Zgierza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profes79 Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: 81.144.141.* 13.11.06, 00:23 To bedziesz mial "starego" z Lodzi (czy tez raczej z Czestochowy). Ja wole mlodego (chocby nawet karierowicza) bo bedzie mial lepsze pojecie o wspolczesnym swiecie niz Kropa. "Przejrzysta wladza". Ktos to jeszcze pamieta? Czy szyba zrobila sie brudna> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykropek Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.toya.net.pl 13.11.06, 00:23 a wolisz stare próchno o zacofanych poglądach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Cała prawda o doradcach Kropiwnickiego: Wojciech IP: *.toya.net.pl 13.11.06, 01:26 Łaszkiewicz dentysta, w dodatku mierny, niedoszły chirurg szczękowo-twarzowy, wywalony z Akademii Medycznej za brak doktoratu i specjalizacji, nieudacznik. Tenże fachman został u Kropaszenki pełnomocnikiem Prezydenta ds. medycyny ratunkowej, do czego nie miał ani kwalifikacji, ani uprawnień. Potem był pełnomocnikiem prezydenta ds. lotniska, połączeń lotniczych, skutków zimy i szefem zespołu doradców, a za wszystko to dostawał niemałą pensję - z naszych podatniczych pieniędzy. Dość tego. Tylko Krzysztof Kwiatkowski - człowiek otwarty, uprzejmy (a nie despotyczny jak Kropaszenka), uśmiechnięty, z prezencją i słuchający rad innych, a nie prowadzący autorytarnych rządów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Cała prawda o doradcach Kropiwnickiego: Wojci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 01:36 wszystkie większe miasta rządzone przez preziów POwców jakoś nieźle sobie radzą - mam nadzieje że to reguła! a kropa? - kropa to uległość wobec władzy centralnej na której to tylko tracimy... lotnisko zorganizowało 'lotnisko dla łodzi'; dela, bosha i autostradę poprzedni rząd (nie mogę ścierpieć usunięcia prezia ŁSSE); za manufakturą i paradą był przeciw; nie dopilnował sprawy sądu i jakiejś tam komputerowej firmy które miały być w łodzi a są w efekcie w stolycy... itd. jedyne co robi to biega z nożyczkami i jeździ na wieczne wakacje! nie rozumiem tych co głosowali za obecnym prezydentem :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygmus Re: Cała prawda o doradcach Kropiwnickiego: Wojci IP: *.eranet.pl 13.11.06, 07:35 Cała prawda o doradcach czy doradcy, sympatyczny kolego? Prawda, czy półprawda? Jak prywatnie uważam Kropę za mało ciekawą personę, tak udało mu się zebrać w UM grupę, która - jak żadna inna poprzednio - radzi sobie z bieżącymi sprawami Miasta. A kolega Kwiatkowski zawsze będzie mi się kojarzył z próbą rozbijania młodzieżówki w partii, do której miałem okazję przynależeć. Też był wtedy taki był wtedy otwarty, uprzejmy (a nie despotyczny), uśmiechnięty, z prezencją i z... bratem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Nie jestem twoim kolegą, to po pierwsze. Po drugie IP: *.toya.net.pl 13.11.06, 10:41 - jeśli tyle można powiedzieć o szefie doradców prezydenta, to co o reszcie? Jak można być alfą i omegą, znać się na wszystkim i bez uprawnień piastować państwowie i ważne funkcje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko nie kropek. i wlasnie tak to wyglada..... IP: *.toya.net.pl 13.11.06, 10:37 banda nieudacznikow bez powalania.... A co do Kwiatka, to tez nie jestem w 100% przekonany... Bo mlody i sprawia wrazenie "pipki", ale na swoja pozycje zapracowal swoimi sukcesami, i miejmy nadzieje, ze bedzie je nadal osiagal... Odpowiedz Link Zgłoś
narwance.polne Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat 13.11.06, 08:59 Wolę tzw. "szczyla".Może nie będzie robił z siebie pajaca w czapeczce i szarfie na kiepskim paltociku ze szmat, tak jak dotychczasowy rządziciel.Wizytówka Łodzi, pożal się Boże. Oby nigdy więcej nie trzeba było go oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.4web.pl 13.11.06, 02:20 kwiatkowski - karierowicz kontra kropiwnicki - zacofany bufon trudny wybór, fakt ja na to patrzę inaczej PO kontra PiSs... poza tym przemawia do mnie fakt, że miejsce, w którym pracuję, stało się ostatnio areną dla nieciekawych rozgrywek politycznych pana kropiwnickiego, ze szkodą dla podopiecznych tego miejsca oraz pracowników, więc dla mnie wybór jest prosty Odpowiedz Link Zgłoś
lodzermensch8 Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiatko.. 13.11.06, 06:56 Gratuluję, naprawdę gratuluję zdrowego rozsądku wyborcom Misztala:[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sirkus Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiatko.. IP: *.ericpol.pl 13.11.06, 08:06 Przede wszystkim to Kropiwnicki nie startował z ramienia PIS tylko ŁÞO taka drobna poprawka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 09:03 Chcesz powiedzieć, że kropa nie należy do pis? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁODZIANIN Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 09:34 ano nie należy, przecież jest jeszcze prezesem łódzkiego ZChN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusia Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiatko.. IP: 82.177.177.* 13.11.06, 08:06 Myślę, że wygra p.Kropiwnicki, chociaz za nim nie przepadam. To jedyny sensowny wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
anmarew10 Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat 13.11.06, 08:43 burak Kropiwnicki przed godłem państwowym w czapce, ale macie kandydata na prezydenta, prawdziwi Polacy, katolicy w moherach i czapkach przed symbolem państwa, Polska kołtunów. Odpowiedz Link Zgłoś
tragikomix Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat 13.11.06, 20:55 Kicia, porąbało ci się z kołdunami ( takie litewskie pierożki). A teraz spać i nie przeszkadzać, dawno po dobranocce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 09:02 Czyli pasują Ci tacy ludzie rządzący tobą jak hojarska czy beger? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 11:03 A dlaczego mielibysmy wybierac tylko miedzy moherowymi oszołomami, a ludźmi pokroju Hojarskiej, czy Beger? Ja widzę jedyną rozsądna alternatywę - PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Głosując na krope głosujesz na leppera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 09:00 trzeba nie mieć za grosz honoru, by być w parti, która dobiera sobie partnerów takich jak lepper,beger,hojarska,łyżwiński,giertych,wierzejski. A juz totalną nieodpowiedzialnością kierują się głosujący na te osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
metanoja Re: Głosując na krope głosujesz na leppera 13.11.06, 10:45 Głosowałem na Kropę, a nie na Leppera. Patrzę na konkretnego człowieka, a nie na to, w czym jego partia babrze się na poziomie władz centralnych naszego państwa. Twoja logika jest zwodnicza, bo jeżeli w wyborach na prezydenta miasta poparłem Leppera, to równie dobrze można powiedzieć, że wyborach do rady miasta poparłem partię związną z Wehrmachtem (aż dziw, że działa legalnie). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiatko.. IP: *.toya.net.pl 13.11.06, 09:06 Byłoby bardzo źle gdyby przegrał najlepszy z prezydentów jakich do tej pory miała Łódź. Szkoda, że Kwiatkowski nie dzielił się swoimi dokonaniami w Zgierzu. Może wtedy byłby bardziej wiarygodny. Moglibyśmy go lepiej poznać. Smutne jest to, że moi współobywatele głosują na kogoś takiego, kto sypie samymi ogólnikami, a nie ma cywilnej odwagi przedstawić swoich dokonań. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 09:44 > Smutne jest > to, że moi współobywatele głosują na kogoś takiego, kto sypie samymi ogólnikami to może zerknij na jego stronę! pytanie brzmi jakie dokonania ma kropek? przecinanie wstęg po poprzednikach? wymięcie do cholery chociaż 3 jego zasługi przez te ostatnie 4 lata? i kolejne pytanie: czy wy naprawdę uważacie że dużo można zmienić z fotela wiceprezydenta miasteczka przyklejonego do większego miasta? zarówno w łodzi zgierzu i pabianicach główny głos miał kropiwnicki i większość budżetu przypadało centrum aglomeracji nie obrzeżom! co w takich warunkach może ugrać wiceprezydent 20tysięcznika????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Genuine No proszę, jakie wałki Kwiatkowskiego.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 09:51 W latach 90-tych wraz z bratem Sebastianem Kwiatkowskim zamieszany w prowadzenie fałszywej filii NZS-u na Uniwersytecie Łódzkim, niemającej nic wspólnego z ogólnopolskim związkiem i wykorzystującej popularnośc ogólnopolskiego związku do zarabiania pieniędzy i realizowania sobie tylko znanych celów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halszka Re: No proszę, jakie wałki Kwiatkowskiego.. IP: *.toya.net.pl 13.11.06, 10:44 Odrzućmy emocje.Kropiwnicki ma już przetarte szlaki.Jeżeli będzie miał rzeczowych doradców,których wybierze,kierując się ich kompetencjami,a nie partyjnymi sympatiami,chyba będzie lepszym prezydentem dla Łodzi niż debiutujący Kwiatkowski.Ale jak będzie naprawdę, pokaże czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodz Re: No proszę, jakie wałki Kwiatkowskiego.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 13:15 Kropiwnicki miał okazję przez 4 lata dobierać sobie "rzeczowych doradców". Jakich dobierał - dobrze wiemy. Ten facet już po prostu tak ma. I ponownie dobierze dentystę - nieudacznika. To pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzermensz Kropa już jakby przegrał..... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.06, 10:29 No, to można już gratulować zwycięstwa Kwiatkowi. Jest raczej oczywiste, że wyborcy Makówy zagłosują przeciw Kropie, czyli poprą kandydata PO, kimkolwiek by ten kandydat nie był. Najbardziej Kropie zaszkodziło przyjęcie rekomendacji PiS-u. Wiadomo jednak, że rekomendację kaczory wymusiły, szantażując Kropę odsunięciem od Łodzi szosy Warszawa – Wrocław. Tak źle i tak niedobrze. Ciekawe, że gdyby na drugim miejscu był Makówa, to Kropa zwyciężyłby na pewno w drugiej turze, bo elektorat Kwiatka poparłby raczej Kropę, niż Makówę. Tak wygląda paranoja po Łódzku. Kropa jednak jeszcze ma pewną szansę w drugiej turze. Musi tylko bez skrupułów dać sobie z żyłę Tymochowicza, lub coś podobnego i pozbyć się szybko, na miłość Boską, tego Piaskowego Dziadka, który, co otworzy usta, to kompromituje szefa. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko nie kropek. Re: Kropa już jakby przegrał..... IP: *.toya.net.pl 13.11.06, 10:53 jak dla mnie, Kropkowi zaszkodzilo to, co robil przez ostatnie lata... Przeciez te niby jego sukcesy, sa wynikiem dzialan innych ludzi... on im tylko uzyczyl swojej twarzy... Po za tym, na troche przed wyborami... cala Lodz rozkopana, wszedzie korki... a przez pare lat nie robilo sie NIC, no ale przed wyborami trzzeba pokazac, ze sie robi... Po za tym, np. Włokniarzy zrobione... ladnie, rowno, itd... ale Czy nie mozna bylo zrobic tego kompleksowo??? tzn. np. ulica Obywatelska... skrzyzowanie z wlokniarzy rowniutkie, sliczniutkie, mucha nie siada... a 50m. w glab obywatelskiej, w kazda strone, dziury, koleiny, zal i rozpacz... a za 0,5 roku znowu trzeba bedzie zmienic organizacje ruchu, i znowu korki... TYPOWA ŁÓDZKA PARANOJA... POWIEDZ NIE KROPKOWI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzermensz Kropa już jakby przegrał..... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.06, 10:29 No, to można już gratulować zwycięstwa Kwiatkowi. Jest raczej oczywiste, że wyborcy Makówy zagłosują przeciw Kropie, czyli poprą kandydata PO, kimkolwiek by ten kandydat nie był. Najbardziej Kropie zaszkodziło przyjęcie rekomendacji PiS-u. Wiadomo jednak, że rekomendację kaczory wymusiły, szantażując Kropę odsunięciem od Łodzi szosy Warszawa – Wrocław. Tak źle i tak niedobrze. Ciekawe, że gdyby na drugim miejscu był Makówa, to Kropa zwyciężyłby na pewno w drugiej turze, bo elektorat Kwiatka poparłby raczej Kropę, niż Makówę. Tak wygląda paranoja po Łódzku. Kropa jednak jeszcze ma pewną szansę w drugiej turze. Musi tylko bez skrupułów dać sobie z żyłę Tymochowicza, lub coś podobnego i pozbyć się szybko, na miłość Boską, tego Piaskowego Dziadka, który, co otworzy usta, to kompromituje szefa. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko nie kropek.. blagam... Tylko nie kropek.... IP: *.toya.net.pl 13.11.06, 10:32 0 jego inicjatywy... wszystkie "jego" sukcesy, to wynik dzialan jego otoczenia, ktore nie ma z nim zbyt duzo wspolneg... on sam ma pomysly typu: zabrac ukrainskich przedsiebiorcow na PTAKA( rynek odziezy, glownie z chinszczyzna- cos jak maximus pod wawą), zamiast zorganizowac seminarium lub konferencje z udzialem łódzkich przedsiebiorcow... TO JEST WLASNIE KROPEK... Ze cos sie stalo za jego rzadow, to nie znaczy, ze dzieki niemu.... Odpowiedz Link Zgłoś
skodabodzio wole zgierzanina niz kogos z okolic czestochowy 13.11.06, 10:33 ktory do tego nie ma zadnego zaplecza w radzie miasta nie liczac szkodnikow z PiS ktorzy jak dotad jedynie Lodzi zaciagaja reczny hamulec (wstrzymanie kolei szybkich predkosci, S8, BOT, wojewodzina i wiele innych) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r. Re: wole zgierzanina niz kogos z okolic czestocho IP: *.toya.net.pl 13.11.06, 11:16 Blablabla. Nawet lokalni pisersi podczepili się pod S8 dla Łodzi. Być może zrobili to wyłącznie z uwagi na nadchodzące wybory, ale to zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosław Berger Dziękuję... IP: *.toya.net.pl 13.11.06, 10:41 ...wszystkim, którzy mi zaufali. Nie zawiodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohl Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiatko.. IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.06, 12:36 Byłoby bardzo niedobrze, gdyby były zadymiarz i karierowicz bez ŻADNYCH uprzednich osiągnięć, czy sukcesów w swoim zawodzie zwyciężył z doświadczonym i dobrze sprawdzonym dotychczasowym administratorem miasta. Co prawda głosowałem na PO, ale za prezydenta wolę mieć Kropiwnickiego. Dwa krótkie pytania: 1. Czy pan Kwiatkowski potrafi negocjować w langłydżu bez tłumacza i 2. czy ma jakieś znajomości z jakimikolwiek decydentami w USA i Izraelu, czy też polega wyłącznie na swojej siłę przebicia? Bo, jak wiadomo, największą siłę przebicia mają barany. A pan Kropiwnicki jeśli chce mieć jakiś sukces wyborczy, to powinien rzeczywiście schować do futerału jednego swojego wiceprezydenta co najmniej na dwa tygodnie (a najlepiej na stałe). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Augustyn Zaczekajmy na programy... IP: *.lodz.mm.pl 13.11.06, 14:53 Zaczekajmy na programy... Jak zwykle na tym forum, zwyciężają emocje. Pomówienie goni pomówienie itd. Po pierwsze-odpowiedzialność (może współodpowiedzialność) za Miasto bierze łódzka Platforma Obywatelska-partia, która nie miała żadnego radnego i niewielu członków Rad Osiedli. I choć radnymi zostało wielu rozsądnych platformersów, to nie wie nikt, jak sobie chłopaki (i chyba dziewczyny też-choć jedyneczek nie było żadnych) z Miastem poradzą. Zobaczymy, czy skończy się na bitwie o stołki, czy też łódzka PO sprawi nam niespodziankę i ujrzymy PROGRAM, na który Łódź czeka. Bo PROGRAMU na razie nie zobaczyliśmy! Ani Kropek, ani Kwiatek nie pokusili się o jakąś wizję Łodzi XXI wieku. Jeden się chwali dokonaniami, drugi gani pierwszego za zaniechania (choć nie bardzo precyzuje jakie konkretnie). Na dziś mamy więc wojnę wizerunkową i więcej nic. Czekam cierpliwie odpowiedzi na pytania: o prywatyzację mienia komunalnego, reformę łódzkiej oświaty itd. Zobaczymy. W każdym razie, w Radzie są tylko trzy ugrupowania (to nie do końca ścisłe, bo nie wiem ilu z PD się do niejdostało-to potencjalni partnerzy dla PO, która chyba nie ma większości; ciągle nie ma oficjalnych wyników). I dobrze. Sytuacja jest klarowna-nikt się nie wymiga od odpowiedzialności. Tym bardziej, że ewentualna "wtopa" PO, będzie przyczyną klęski w wyborach parlamentarnych za 3 lata. Opozycja będzie zwarta i bardzo silna (choć radni PiSu, to dość przypadkowo dobrani przez Jagiełłę ludzie; ergo: kto wie w jakim klubie będą za cztery lata?). Poza tym w ostatnim roku uaktywniły się stowarzyszenia skupiające wielu zapaleńców, którzy chcą Łódź zmieniać: Łódź na Fali, Projekt Łódź, Lotnisko dla Łodzi...i co tam jeszcze. Ci ludzie też będą władzy patrzeć na ręce. No i jesteśmy my-forumowicze, zawsze gotowi skopać władzy... Kropa wyciągnął Miasto z długów. Zaczął korzystać ze środków unijnych. Czas na "wielki skok", na który łodzianie czekają. Bez wzgledu na to, kto wygra (i do skoku się przyczyni), trudno mi sobie wyobrazić, żeby było gorzej. A teraz zaczekajmy spokojnie na programy kandydatów. I błagam: skończcie z wyzwiskami i pomówieniami. Łodzianie wszystkich dzielnic łączcie się. Augustyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka TYLKO Kwiatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 16:04 Kwiatek jest lepszym kandydatem niż Kropa, który zwolnił z MPK 1300 osób teraz wiem dlaczego nie obiecuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duchwszelki Re: Zaczekajmy na programy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 16:17 augustyn, wejdz na strone kwiatka, kto jak kto ale ty nie wiesz gdzie szukac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Augustyn Re: Zaczekajmy na programy... IP: *.gdynia.mm.pl 16.11.06, 18:51 Ale o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świeża łodzianka Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.cns.net.pl 13.11.06, 15:32 Mieszkam w Łodzi od kilku miesięcy i obce mi są zadawnione łódzkie spory i uprzedzenia. Aktywnie interesowałam się kampanią wyborczą - głosowałam na PO. Muszę jednak z przykrością stwierdzić, że pomimo najszczerszych chęci nie zdobyłam się na oddanie głosu na kandydata PO na prezydenta Łodzi. Moja naprawdę obiektywna ocena: Pan Kwiatkowski to NARCYZ, jego sposób wypowiadania się -nie tylko na temat przeciwników politycznych- budzi we mnie strach. łODZIANIE NIE GŁOSUJCIE NA TEGO KARIEROWICZA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Expat Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 16:21 Zwolennikom Kwiatkowskiego i jemu samemu należałby się kubeł zimnej wody na głowę . Sam oddałem głos na Makowskiego a w 2 turze będę głosował na Kropka na zasadzie mniejszego zła ,moi domownicy podobnie , a i kilka osób - głosujących na Makowskiego - na tym forum deklaruje przekazanie głosu Kropiwnickiemu . Kwiatkowski jest po prostu słaby i aż dziw że PO wystawiła w 2 co do wielkości mieście w Polsce takiego kandydata ( dlaczego nie Grabarczyk ?!!! ) . Co by o Kropiwnickim nie mówić i pisać to jednak jest to już w miarę sprawdzony człowiek .Mogą się nie podobać jego głupawe czapki i szarfy ,jego apodyktyczne sterowanie magistratem ,jego niepotrzebne wojaże , ale.......coś w mieście drgnęło i oddanie głosu na niego jest dość bezpiecznym wyjściem . Po klęsce ŁPO w wyborach do rady miejskiej odsunie zapewne ludzi takich jak Chądzyński którzy kompromitowali swój urząd więc to też jest plus . Kwiatkowski kompletnie nie wzbudza mojego zaufania ,mimo że zdecydowanie bliżej mi ideologicznie do PO niż PiS Odpowiedz Link Zgłoś
kochanalodz Tylko Kwiatkowski!! 13.11.06, 16:54 Chyba, ktoś zapomina, że Krzysztof Kwiatkowski jest jednym z dwóch wiceprezydentów, a oczekują od niego inwestycji na miarę prezydenta dużego miasta! To chyba lekka przesada bo uważam, że nie fair jest porównywać wiceprezydenta Zgierza do prezydenta Łodzi. Z tego wynika, że jeśliby ktoś miał zostać prezydentem Łodzi to tylko Kropiwnicki do końca świata......bo jest prezydentem Łodzi! Bzdura!! Liczy się program i osiągnięcia adekwatne do zajmowanego stanowiska a moim zdaniem Pan Kwiatkowski ma się czym chwalić(jak na zajmowane stanowisko). W TVN24 słyszałem jak Jerzy Kropiwnicki pytał się czy człowiek, który jest tylko(wg niego) wiceprezydentem Zgierza jest gotów zająć fotel prezydenta aglomeracji. To ja mogę powiedzieć, że jakoś nie poczułem tego, że mieszkam w aglomeracji. Brak lotniska(dużego portu regionalnego), brak hoteli 4 i 5 gwiazdkowych, zrujnowane kamienice i zabytki(np. przy ul.Pomorskiej - budynek Towarzystwa Kredytowego), brak podgrzewanych muraw na obu stadionach ŁKS-u i Widzewa, czy chociażby upadła ulica Piotrkowska - największy i najbardziej znany symbol Łodzi jest zaśmiecony, brudny, fasady kamienic pozostawiają wiele do życzenia, mnóstwo osób bezdomnych i żebraków, czy wreszcie brak zainteresowania władz miasta tą ulicą i tym samym ucieczka sprzedawców), oczywiście wspomnieć należy stan MPK, który jest STRASZNY!!!! Poza tym, SKANDALEM jest dla mnie, że w 2 mieście(jak powiedział Kropiwnicki-aglomeracji) co do wielkości i liczebności w Polsce nie ma połączeń InterCity!!! Podsumowując moim zdaniem lepszym kandydatem, lepiej rokującym na przyszłość Łodzi jest Krzysztof Kwiatkowski! Wszyscy znamy stosunek PiS-u do Łodzi(ciągłe pomijanie nas w dofinansowaniach)więc NIE głosujmy na Kropiwnickiego. STOP KROPIWNICKIEMU, STOP PISOWI!!!!!!!!!!! Ja głosuję jak w pierwszej turze na Krzysztofa Kwiatkowskiego!!!!pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RED Re: Tylko Kwiatkowski!! IP: *.toya.net.pl 13.11.06, 17:39 co zrobił w lodzi kropa oprócz stacji radegast i parku ocalałych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel434 Re: Tylko Kwiatkowski!! IP: *.75.rev.vline.pl 13.11.06, 18:49 Ja głosuję na Kwiatka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka2222 Re: Tylko Kwiatkowski!! IP: *.75.rev.vline.pl 13.11.06, 18:48 Tylko Kwiatkowski Odpowiedz Link Zgłoś
jolkak11 ten młody to jakiś "wieśmak" - jak on wyglada!!? 15.11.06, 18:22 jest tragiczny, status karierowicza wypisany na twarzy! Prezydent ma rządzić miastem a nie zajmować sie agitka w rodzaju "jak będę prezydentem to przywrócę paradę równości" - za przeproszeniem kicham na paradę tu ważne jest MIASTO i LUDZIE!!! A nie pierdoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Re: Tylko Kwiatkowski!! IP: *.zdnet.com.pl 16.11.06, 10:11 Spełniasz sie w funkcji bycia klakierem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danka123 Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.75.rev.vline.pl 13.11.06, 18:48 Jaki karierowicz to młody ,odpowiedzialny człowiek. Kropiwnicki to stary dziad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acp Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.toya.net.pl 13.11.06, 18:24 czyzby lodzianka sie dopiero domyla ze jest swieza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saaaa Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.75.rev.vline.pl 13.11.06, 18:50 Trzeba wybrac młodego. Stary dziad Kropka musi iśc na emeryturę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żydomason Re: Sondażowe wyniki: Kropiwnicki 35 proc., Kwiat IP: *.75.rev.vline.pl 13.11.06, 18:46 Ja znam Kwiatkowskiego osobiście.Jest to bardzo sympatyczny,bezpośredni facet. Młody ,energiczny. Facet ma wiele fajnych pomysłów.Dla tej zapyziałej Łodzi najlepszy kandydant Odpowiedz Link Zgłoś