Dodaj do ulubionych

Olimpijczyk w lokalu socjalnym

IP: *.4web.pl 10.01.07, 20:13
Olimpijczycy dostają STYPENDIA. Poza tym istnieje Pomoc Społeczna (jak ktoś
nie wie to to sie kryje pod MOPS), a nie trzeba od razu lecieć do Wyborczej. A
poza tym czy to jednego olimpijczyka w Łodzi nie stać na ksiażki??
Obserwuj wątek
    • Gość: z oddali Pani Podwysocka IP: *.gprspla.plusgsm.pl 10.01.07, 20:50
      niech lepiej zamilknie. Jej przedsiębiorczość i zaradność bije wszelkie rekordy
      olimpijskie. Bez układów w UMŁ byłaby nikim, no może niczym.
    • Gość: darek Rozbrajają mnie rady Urzędasow IP: *.toya.net.pl 11.01.07, 08:40
      Rady typu trzeba byc zaradnym i radzić sobie samemu padające z ust urzędasow
      doprowadzaja mnie do to do furi to do smiechu.Takie mądre są pasozyty zyjące na
      koszt podatnika.
      • Gość: biennale Re: Rozbrajają mnie rady Urzędasow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 11:19
        Pasożyty na licznych posadach i ukrywające skrzętnie swoje dochody.
    • Gość: gm Olimpijczyk w lokalu socjalnym IP: 194.150.250.* 11.01.07, 14:04
      Można sie oburzać ogólnie ale mnie szczególnie oburza ta sprawa w kontekscie
      100tys zł na zaswiadczenia o niekaralności urzedników miejskich. Mozliwosci
      pomocy takim ludziom sa znikome ale nalezy zapytać urzedników co robią , żeby te
      możliwosci były wieksze.
      • ioanides44 Pani Podwysocka? 11.01.07, 21:40
        Specjalistka od zawiadomień o popełnieniu przestępstwa? Krystaliczna osoba?
    • Gość: szlaban Re: Olimpijczyk w lokalu socjalnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 12:15
      rzeczywiście, trza przyznać że to zachowanie dość 'odwazne i malo racjonalne'
      skoro podaje nawet swoje nazwisko. nie macie nawet pojecia jakie to wywolalo
      zamieszanie w LO jej syna, i moim. no ale radze nie wyciagac pochopnych wnioskow
      bo jej syn rzeczywiscie jest jednym z najlepszych uczniow a sytuacja
      rzeczywiscie b. ciezka.
    • Gość: meander Re: Olimpijczyk w lokalu socjalnym IP: *.toya.net.pl 14.01.07, 21:12
      Pani Podwysocka zanim się zacznie wypowiadać, niech najpierw złoży oświadczenie
      majątkowe za ostatnie 3 lata.

Jako mieszkaniec Łodzi od urodzenia i uczciwy podatnik, żądam uczciwości i
      przestrzegania prawa od ludzi, którzy mnie reprezentują i biorą wynagrodzenie z
      poblicznych pieniędzy.

Ponieważ p. Podwysocka nie spełnia tych podstawowych norm, to nie ma prawa
      wypowiadać się w prasie.
      • citoyen Re: Olimpijczyk w lokalu socjalnym 15.01.07, 08:06
        Muszę zaprotestować!
        Nie wolno odbierać komuś prawa głosu i wypowiadania opinii tylko dlatego, że
        uchybia normom prawnym i standardom zawodowym. Podobnie nie można przecież
        odmawiać prawa do ostatniego słowa skazanemu.
        Pani Podwysocka ma takie same prawa do swobody i ekspresji wypowiedzi jak
        forumowicze do krytyki jej zachowań.

Pozdrawiam serdecznie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka