huann 01.02.07, 13:42 jak wg Was powinien wyglądać idealny rok w Polsce pod względem pogody? wg mnie właśnie tak a tymczasem nadal ni mniej, ni więcej, tylko: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arcyalchemik Re: Idealny Rok 01.02.07, 13:44 huann napisał: > jak wg Was powinien wyglądać idealny rok w Polsce pod względem pogody? >... Pogoda powinna być nie tylko dla bogaczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Idealny Rok 01.02.07, 14:04 lavinka napisała: > Dla mnie powinno byc różnorodnie. a we mnie odezwał się perfekcyjny melancholik... a w Was? Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Idealny Rok 01.02.07, 14:55 A mnie wyszło towarzyski sangwinik. Proporcje 21 TS 14 ECH(energiczny choleryk) 5(PM) 0 flegmy... Czy osobowość może się zmieniać?Wg innych testów cztery lata temu byłam melancholikiem.... albo mi się osobowość zmieniła ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dova choleryk i melancholik w jednym ?? 01.02.07, 15:33 Hmm, wg tego testu jestem mocno ambiwalentna :) 14 dla choleryka i 13 dla melancholika. Natomiast w innych zawsze byłam bliska sangwinikowi (tu 8) bez flegmy (tu 5). Jakiś dziwny ten test. Daj jakiś następny. Dopasujmy testy do wyobrażeń o sobie! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: choleryk i melancholik w jednym ?? 01.02.07, 16:31 mi też wyszło, że się bezproblemowo dostosowuję do regulaminów. a gdzie w tym wszystkim miejsce na spam? :\ Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: choleryk i melancholik w jednym ?? 01.02.07, 16:38 bo Ty spamujesz w obrębie regulaminu.To się nazywa IQ ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Idealny Rok 01.02.07, 15:54 Towarzyski sangwinik 15 Energiczny choleryk 6 Perfekcyjny melancholik 12 Spokojny flegmatyk 7 Alez jestm skomplikowany. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Idealny Rok 01.02.07, 16:32 dziad_borowy napisał: > Alez jestm skomplikowany. prawie jak tuńczyk Pani Maginiakowej ;] Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Idealny Rok 01.02.07, 16:40 Zrób sobie wykres-wyjdzie Ci wydłużona ameba. Wykres wygląda tak: lewy górny róg-melncholik lewy dolny róg-flegmatyk prawy górny róg-choleryk prawy dolny róg-sangwinik między nimi zrób podział pionowy i poziomy(kratka).Punkty z testu wykreśl jako odległos cod punktu zero. I masz amebę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kotbert Re: Idealny Rok 01.02.07, 16:14 Spokojny flegmatyk, hmmm... A idealny rok powinien charakteryzować się temperaturą minimum 25 stopni. Celsjusza. Przy takiej temperaturze może nawet od czasu do czasu spaść śnieg. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Idealny Rok 01.02.07, 16:52 Towarzyski sangwinik - 12 Energiczny choleryk - 6 Perfekcyjny melancholik - 11 Spokojny flegmatyk - 11 Jak widać wyraźnie, mam więcej przymiotów niż przywar. A może wręcz na odwrót?;) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Idealny Rok 01.02.07, 16:54 Ty i flegmatyk?Ten test jest....do...no właśnie.... A poza tym dawno Cię nie było..... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Idealny Rok 01.02.07, 17:03 A widzisz jak pozory mylą?! A właśnie, że jestem flegmatyk, a właśnie, że jestem!;) A z tym długo mnie nie było, to też lekka przesada. A szczerze mówiąc, to cuś mi się nie chce. Tak się jakoś porobiło, że nie mogę się zmobilizować do pisania. Zresztą nawet są tu tacy z takiego obrotu sprawy zadowoleni. Niektórzy. Nie ma mnie, nie skrobie Cassani, wielu innych jakby zawiesiło działalność. Niech się wykazuja nowi oraz ci, którzy dusili się w mojej i podobnych do mnie obecności. Mają szerokie pole do popisu. Życzę im powodzenia, niech rozkręcą te strony!:) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Idealny Rok 01.02.07, 17:07 Obawiam się,że mają powyborczego kaca... ich "idole" nie są już tacy nieskazitelni, kawały o przystawkach zzieleniały ze starości... nawet porównywanie wszystkiego do kaczek i odwrotnie już nie bawi tak jak kiedyś.... pewnie szukają innych wspólnych wroguff... lav Odpowiedz Link Zgłoś
dova ...dawno Cię nie było... 01.02.07, 17:06 fragment z brazylijskiej srelenoweli: - Witaj, wróciłem. - O, wróciłeś, dawno cię nie było. - Tak, nie było mnie dawno. - Ale wróciłeś. - Tak, dawno mnie nie było. Ale wróciłem. - To dobrze, bo nie było cię. Dobrze, że wrociłeś. - Tak, dobrze. Bigi dobrze, że wróciłeś, bo nie było Cię dawno! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ...dawno Cię nie było... 01.02.07, 17:29 Pamiętam tę nowelę:))) Tzn. nie do tego stopnia, żeby orientować się w fabule czy choćby znać tytuł tejże, ale to: dłuuuuuuuuuuugo cię nie było, dość dobrze wryło się w mojej pamięci. To był majstersztyk i niejednokrotnie przy różnych okazjach mieliśmy w rodzinie i wśród znajomych z tego niezłą polewkę:) Ja także się cieszę z widoku mojej z rzadka widzianej Dovy:) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: etam 01.02.07, 17:57 albo to te nerwy... niedługo może zostać ojcem... Odpowiedz Link Zgłoś
oto.jestem Jak prorok 02.02.07, 10:36 Idealny rok jest jak prorok, co rok jest :) Odpowiedz Link Zgłoś