nett1980 04.02.07, 14:24 O zle w stolicy , radni PiS tropia uklad i ich HGW ,takie rzeczy pani prezydent przestepca ,a gdzie jest big news i jego stronnictwo , postuluje powrot do tematow politycznych , bo z chwiele pilka reczna wszystko zmiecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
huann dobra. 04.02.07, 14:27 wiadomosci.onet.pl/1479064,11,item.html "PiS: pani prezydent mogła popełnić przestępstwo" czyli: skoro mogła (w myśl zasady: co wolno wojewodzie po jednym piwie), to w czym rzecz i co PiS-owi do tego? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news napisałbym, że z lamusa, ale... 04.02.07, 14:44 ...znowuż mnie jakaś pani zjedzie, więc nie napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: napisałbym, że z lamusa, ale... 04.02.07, 14:52 Oj tam grunt ,ze nie zza bufetu, z lamusem to mi sie perly kojarza ..Nie poddawaj sie Big .. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Lecz tu też nienajgorsze 04.02.07, 14:54 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3895237.html Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: napisałbym, że z lamusa, ale... 04.02.07, 14:57 W lamusie trafi się i perełka, ale najczęściej można tam się jedynie zakurzyć i trafić na jakiegos starego, nieużytecznego grata. Żeby nie powiedzieć ramola albo i starego próchna. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: napisałbym, że z lamusa, ale... 04.02.07, 15:33 Twoja zona oczywiscie sie nie starzeje , hmmm , no ale o polityce mialo byc.. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Chodzi głównie o to, że Big będzie po wieki wieków 04.02.07, 15:38 młody i gładki jak jabłuszko papierówka:) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Chodzi głównie o to, że Big będzie po wieki w 04.02.07, 15:44 Jasne. A do tego nieśmiertelny:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Ja to nieśmiertelna bym nie chciała być. 04.02.07, 16:17 Świadomość skończoności jest mi bardzo przydatna. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: napisałbym, że z lamusa, ale... 04.02.07, 15:43 Ależ starzeje się, starzeje. Tyle, że razem ze mną i mnie to nie przeszkadza. A poza tym moja żona pewnie nawet w ułamku nie jest tak cudowna jak Twój mąż. Taki egzemplarz jest z pewnością jeden jedyny i niepowtarzalny. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 A z innej: Jeśli się wie, że ktoś popełnił grzech, 04.02.07, 14:58 to nie informując odpowiedniego organu kościelnego, też popełnia się takowy? Dajmy na to wiem, że sąsiad pali i pije, choć ma galopujące nadciśnienie (zabija się). Czy powinnam udać się do plebana? Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: A z innej: Jeśli się wie, że ktoś popełnił gr 04.02.07, 15:16 aaa202 napisała: > Czy powinnam udać się do plebana? tak. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: A z innej: Jeśli się wie, że ktoś popełnił gr 04.02.07, 15:22 To wy prawie jak , Pawlik Morozow . Ale prawie robi wlk roznice. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: A z innej: Jeśli się wie, że ktoś popełnił gr 04.02.07, 15:25 albo jak Timur i jego kamanda mieńszewika go went gone. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: A z innej: Jeśli się wie, że ktoś popełnił gr 04.02.07, 15:32 A tak serio , to ostatnio ogladalam program o tym dzieciaku , oczywiscie wladza ludowo-kacapska wszystko przekula na wlasne kopyto , Pawlik nawet pionierem nie byl , a ojca podal , bo zostwil dzieci i zone , a dziadek nawet ostatni kawalek ziemi chcial im odebrac . Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: A z innej: Jeśli się wie, że ktoś popełnił gr 04.02.07, 15:38 każda władza, niezależnie od lokalnego kolorytu zmienia. i pół biedy jeszcze, jeśli tylko rządzących. Odpowiedz Link Zgłoś
skodabodzio Big |News ma wolne 04.02.07, 15:52 nei ma w najblizszym czasie zadnych wyborow wiec mu juz nei placa za agitacje w necie... proste. za rok sie pojawi, moze ksywe zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Big |News ma wolne 04.02.07, 15:59 Lecz się na nogi, bo... dalej chyba znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Co ty bigi,stronnictwo założyłeś? 04.02.07, 16:00 Jakie stronnictwo założyłem? To tylko ta szczęśliwa w małżeństwie forumowa dama chyba się potężnie nudzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Co ty bigi,stronnictwo założyłeś? 04.02.07, 16:19 Cóż szczęście też może nudzić:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Co ty bigi,stronnictwo założyłeś? 04.02.07, 16:39 A nieladnie to wy mozecie innych o TWA przezywac a o ludziach skupionych wkolo jednej jedynie slusznej idei to juz nie wolno stronnictwo napisac? Ja sie nudze ?Spokojnie prowadzialam dysputy na inne tematy , ot zlitowalam sie nad bigim ,ze prawie politycznych watkow nie ma.A pozycie malzenskie udane , dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Co ty bigi,stronnictwo założyłeś? 04.02.07, 19:08 nett1980 napisała:A pozycie malzenskie udane , > dziekuje. Propaganda sukcesu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Co ty bigi,stronnictwo założyłeś? 04.02.07, 23:46 A nieladnie to wy mozecie innych o TWA przezywac a o ludziach skupionych wkolo jednej jedynie slusznej idei to juz nie wolno stronnictwo napisac? Zapytam jeszcze raz , bo widze ze panowie uwazaja ,ze jesli kobieta czyms sie interesuje , to maz powinnien do porzadku przywolac i w kuchni do kaloryfera przywiazac ,moze jeszcze obic? Ciekawe jak bedzie jak ja sie w wasze sprawy malzenskie na kazdym kroku bede wtrac , w sposob z lekka seksistowski jak wy ,tylko symetrycznie ? Odpowiedz Link Zgłoś
brite wydaje mi się, 04.02.07, 18:13 że należy zgłosić na policję podejrzenie o popełnieniu przestępstwa przez posłów PiS, którzy nie zgłosili na policję podejrzenia o popełnieniu przestępstwa przez HGW, która nie zgłosiła na policję podejrzenia o popełnieniu przestępstwa radnej. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: wydaje mi się, 04.02.07, 18:25 no teraz to i my popełniliśmy przestępstwo..... bo ja na przykład po przeczytaniu artykułu również nie udałam się na Policję....a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś