Gość: gosc IP: 217.153.180.* 11.04.07, 21:47 Witam Szukam opini na temat Częstochowskiego serwisu autoryzowanego Citroena. Czy ktoś z forumowiczów korzystał z ich usług. Za opinie z góry dzekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asianka Re: Serwis Citroena opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 23:32 taaak, jedyne co moge powiedziec to- drogo :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanekczwa Re: Serwis Citroena opinie 12.04.07, 03:41 Dzięki a jakieś szczegóły np terminowośc czas przeglądu fachowośc obsługi, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
iziaberka Re: Serwis Citroena opinie 12.04.07, 22:54 Ja jestem zadowolona, chociaż poważnych usterek nie miałam, taki typowy przegląd. Bardzo miły i konkretny Pan Michał-kierownik serwisu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f1 Re: Serwis Citroena opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 23:27 dla mnie ok. Bardzo mila obsluga. Sa drobne problemy z autem ktore jest jeszcze na gwarancji ale wszystko jest rozwiazywane bardzo rzetelnie. Troche daleko od cz-wy, jest to pewna niedogodnosc, ale ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś