Dodaj do ulubionych

sie rozkręciło....

13.02.07, 20:18
długo mnie nie było ale widzę że forum się rozkręciło...niestety nie w takim
kierunku jak powinno. Podróznik ma rację- jeśli chce się załatwiać sprawy
osobiste to chyba lepiej na priv a nie na forum publicznym. Swego czasu (gdy
było nas zaledwie kilka osób) prowadziliśmy dyskusje na wiele tematów ale z
pełną kulturą. niestety czasy się chyba zmieniły..szkoda, że wchodzac na to
forum, które wspólnie z innymi rozkręcałem, widzę takie posty z taką treścią w
środku...przykro...może czas założyć nowe forum? to takie moje ogólne
przemyslenia po dzisiejszej wizycie tutaj...

pozdro dla wszystkich z dalekiej północy;)

mordor
Obserwuj wątek
    • edmurphy się rozkręciło 14.02.07, 00:35
      Oj, rozkręciło, rozkręciło Mordor, masz rację. faktem jest, że Cię Mordorku
      długo tu nie było. Co porabiasz? Ręce i nogi juz sprawne? :-) Kiedy rozpoczniesz
      latanie nad Zychlinem? I przywołuje Cię do porządku: zaglądaj tu częściej, bo
      widzisz co się wyprawia :-)
      • acid33 Re: się rozkręciło 15.02.07, 13:54
        no to jak juz sami starzy znajomi, to i ja sie odnotuję.
        Oj się rozkręciło trochę.
        a że ta młodziesz teraz taka trudna, to i trudno czasem pojąć o co tu i komu
        chodzi.
        a z tym nowym forum, to może "staruszkowie" przenieśmy sie w jakieś molsze
        miejsce? Może i Twoj pomysł nie jest taki zły.
        Pzdr!
        Kwaśny
        • dinozaurka Re: się rozkręciło 15.02.07, 15:49
          Tp i ja "dam głos"... :)
          Witajcie... :)
          Miło Was widzieć... razem :)
          Kogo ze starej gwardii tu jeszcze brakuje?

Młodzież... owszem, jest trudna, impulsywna i "narwana", ale i .............
          często ma słomiany zapał. Myślę, że Osama... , Heyach, czy jak mu tam,,,w
          kazdym razie forumowicz z trzema ósemkami jest bardzo wburzony sytuacją w
          zespole szkół (może go to w jakiś sposób osobiście dotyka...? ) i dla tego tak
          ostro tu się wypowiada.... tylko szkoda, że jest przy tej okazji tak wulgarny.
          Przeciez mógł by przedstawić nam tę sprawę spokojnie (czyli grzecznie) i na
          pewno był by wysłuchany, bo zawsze warto znać zdanie na dany temat obu
          stron....prawda? A tak, stał sie zbanowanym trollem i musiał założyc nowe
          konto :(
          A jak znam życie, to młodzież szybko znudzi sie pisaniem na forum
          i ............... znów zostaną tu w większości..... sami młodzi ;)Chociaz
          osobiście nie mam nic przeciwko wpisom młodzieży... byle by nie były
          wulgarne.... Więc moze jeszcze z tąd nie odchodźmy w przyjażniejsze zakątki
          wirtualnego świata, poczekajmy jak tu dalej będzie się działo.... To tylko taka
          moja nieśmiała propozycja.....
          Pozdrawiam wszystkich :))))

acha..................... jak Wam smakowały / smakują dziś pączki? po ile
          żeście pozjadali? ;))))))
          • zielony69 Re: się rozkręciło 15.02.07, 16:09
            Pomimo tego, że nie naleze do tych starych forumowiczow w pełni sie z wami
            zgadzam. Troche za dużo chamstwa i wulgaryzmu weszlo na to forum. Uważam, że
            podroznik11 powinien ucinać, usuwac takie brzydkie zagrywki i tematy na tym
            forum. Szczegolnie te z duzych liter, ktore sie pojawilo ostatnio - mysle że
            należaloby dac temu spokoj, przeciez jest wiele ciekawszych tematów. Pozdrawiam
            • edmurphy Re: się rozkręciło 16.02.07, 01:13
              Witamy Zielony :-) Wcale nie głupio gadasz :-)
              A Ty Dinozaurko trochę ostatnio się zaniedbałaś w robocie i widzisz co się
              powyprawiało pod Twoją nieobecność ? Alkaida forum opanowała, strach się bać :-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka