Dodaj do ulubionych

PORÓD W SIERADZKIM SZPITALU

24.02.07, 18:56
JESTEM W 30TC. BĘDĘ RODZIC W SIERADZKIM SZPITALU. SZUKAM OPINI NA TEMAT TEGO
SZPITALA. CZY ZNACIE MOŻE DR. MAŁGORZATĘ KULAK? CO SĄDZICIE NA JEJ TEMAT.
Obserwuj wątek
    • malenow14 Re: PORÓD W SIERADZKIM SZPITALU 25.02.07, 15:37
      Tez bym o tym chetnie poczytala, jaka opieka lekazry, i czy polozne sa mile,
      jak yglada sama porodowka, czy jest intymnie? czy mozna porodn rodzinny, czy
      dziecko jest caluy czas z matka po porodzie itd..
    • 1dama Re: PORÓD W SIERADZKIM SZPITALU 26.02.07, 13:33
      Witam. Pół roku temu rodziłam w tym szpitalu 2 dziecko. Pani doktor nie znam
      ale uważam, że nawet jeśli trafiłabyś na porodówkę prosto z ulicy to byłabyś
      przyjęta bez żadnych problemów. Kiedyś za czasów "Kozaneckich" nie było
      kolorowo ale teraz spoko. Fajni lekarze których znam to: dr Błasiak, dr
      Żołnierczyk, dr Dutkowski, dr Sochaczewski i pewnie pozostali też są ok ale nie
      mogę sie wypowiadać na ich temat bo nie miałam stycznośći.
      Jesli chodzi o poród rodzinny to jest możliwy ale tylko wówczas kiedy jest
      wolny pokój. Jeśli jest dużo porodów toraczej niemożliwe.
      Pielęgniarki i położne pomocne. Kiedy zapłakało mi dziecko i słyszały że płacze
      np.2 minuty zawsze ktoś zajrzał z zapytaniem czy czegoś nie potrzebuję. Dziecko
      dostajesz praktycznie od razu pod opiekę ale kiedy np. nie jesteś w stanie sie
      nim zajmowac zostaje na sali noworodków i przynoszone jest na karmienie. Ja
      miałam cesarkę pod narkoza w piątek o 7 rano i już wieczorem poszłam na zwykłą
      salę ale dziecko dostałam dopiero nastepnego dnia rano.Nie było również
      problemu z pokazaniem dziecka rodzinie.Uwazam,ze jest ok
    • ulka82 Re: PORÓD W SIERADZKIM SZPITALU 26.02.07, 14:27
      Też rodziłam w sieradzkim szpitalu, chodzą o nim różne plotki. Byłam bardzo
      zadowolona. Polecam ci położną panią Teresę ( chyba ) taka szczuplutka. Z
      lekarzy dr Błasiaka . Opinie o szpitalu możesz przeczytać w akcji" Rodzić po ludzku"
      • mamuska85 Re: PORÓD W SIERADZKIM SZPITALU 27.02.07, 08:41
        Ja rodziłam 7 lat temu i gdyby nie mój mąż zapłakałabym się. Było okropnie!!!
        • 1dama Re: PORÓD W SIERADZKIM SZPITALU 27.02.07, 16:29
          Ja rodziłam 3 lata temu(za czasów Kozaneckich) i też było okropnie ale w
          sierpniu 2006 już bez nich i było super!!! Jeśli chodzi o położne to nigdy nie
          miałam powodów do narzekań. Nawet gdy po pierwszym porodzie dopadła mnie
          delikatna depresja, miałam wsparcie i u lekarzy i położnych.
          Pozdrawiam
        • 1dama Re: PORÓD W SIERADZKIM SZPITALU 27.02.07, 16:31
          Zapędziłam się :-)))
          Miałam wsparcie u niektórych lekarzy i wszystkich położnych. Z Kozaneckimi
          lepiej nie mieć do czynienia :-(
    • marta_st1 Zapraszam na stronę fundacji "Rodzić po ludzku" 06.03.07, 12:24
      oto link: www.rodzicpoludzku.pl/szukaj.php

możecie tam przeczytać o porodówce w sieradzkim szpitalu. Ja tam rodziłam i
      ogólnie sobie chwalę, ale sporo prawdy jest o tym co tam piszą. Miałam super
      położną, więc nie mogę narzekać. Gorzej jest już po porodzie jak się leży z
      maluszkiem. Miłych pielęgniarek od noworodków trzeba szukać "ze świeczką".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka