madziulec 01.09.05, 13:37 Ja nie wiem co sie dzieje, ale chyba pewien fryzjer powinien tu zaplacic nam sporo za reklame, bo jest to forma przekazu, ktora tu sie rozpanoszyla strasznie... Giecie palki..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guayazyl1 Re: Admin help!!! 01.09.05, 14:47 faktycznie...moze to byc tania forma marketingu albo jakas kampania wyborcza. kazda legionowska paniusia traci wlosy tylko u Mariusza moze ktos da wiecej? -- zycie jest zbyt powazne by o nim powaznie mowic... Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Admin help!!! 01.09.05, 15:53 No wlasnie.. ida wybory.. To co?? Mariusz na prezydenta ;-))))!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: Admin help!!! 01.09.05, 16:39 madziulec napisała: > Ja nie wiem co sie dzieje, ale chyba pewien fryzjer powinien tu zaplacic nam > sporo za reklame, bo jest to forma przekazu, ktora tu sie rozpanoszyla > strasznie... > Giecie palki..... > no to pozamiatane, informuje ze wszelkie przejawy nachalnej reklamy jak to bylo w przypadku dzisiejszym beda kasowane bez uprzedzen do tego dublowanie watkow juz kilka razy poruszanych takze bedzie bezwzglednie kasowane, wiec polecam zapoznanie sie i zaprzyjaznienie z funkcja SZUKAJ NA FORUM Odpowiedz Link Zgłoś