Dodaj do ulubionych

Czy warto rezerwować...?

28.04.03, 10:03
Witam serdecznie po dłuższej nieobecności, a ponieważ za miesiąc wpadnę
prawie na tydzień do rodzinnego miasta z okazji konferencji, mam pytanko jak
zapatrujecie się na sens rezerwowania i wykupu biletu na rejs LCJ- WAW na
godz. 11,35? W sumie to juz teraz mógłbym złapać za słuchawkę i zadzwonic po
rezerwacje ale chciałbym poznac Wasze opinie czy przypadkiem ten rejs nie
zostanie odwołany.

Pozdrawiam serdecznie - Przemek
Obserwuj wątek
    • Gość: mar Re: Czy warto rezerwować...? IP: SquidNT:* / 10.0.3.* 28.04.03, 12:41
      Rezerwuj zawsze lepeij leciec niz jechac. Zapraszamy. A z tego co wiem to np
      jutro bedzie ten lot.
    • Gość: mar Re: Czy warto rezerwować...? IP: SquidNT:* / 10.0.3.* 28.04.03, 12:42
      A co do odwolanie to sa one powodowane mala lub wrecz zerowa liczba pasazerow
      na ten lot.
      • perry. Re: Czy warto rezerwować...? 28.04.03, 12:45
        Dzięki, w takim razie dzwonię i rezerwuję.

W odwrotna strone już leciałem, teraz zobaczę, jak wygląda kołowanie na pas w
        Łodzi :-)

Pozdrawiam - Przemek.
        • perry. Re: Czy warto rezerwować...? 28.04.03, 12:56
          No to zrobione, jeszcze tylko do Marriotta po bilet :-)

BTW, cytat z rozmowy: "ech, z tą Łodzią to jest różnie..." - westchnął
          konsultant... :-)

Oby tym razem było dobrze.

Pozdrowionka - P.
    • Gość: MarcinK Re: Czy warto rezerwować...? IP: 126.102.21.* 28.04.03, 13:05
      Witam

Zawsze warto wg mnie rezerwować. Jak LOT będzie miał 40 rezerwacji to raczej
      nie będzie rejsu odwoływał.

Pozdrawiam, MK
      • Gość: mar Re: Czy warto rezerwować...? IP: SquidNT:* / 10.0.3.* 29.04.03, 08:10
        To kiedy przylatujesz ?? A konsultatant niec tak ciezko nie wzdycha tylko niech
        wykonuje dobrze swoja robote.
        • perry. Re: Czy warto rezerwować...? 29.04.03, 09:04
          Witam, będę w Łodzi od 26 do 29 maja na całkiem ciekawych warsztatach, no i
          przynajmniej w jedną stronę odbędę podróz droga powietrzną :-)

Ostatnio zresztą ciągle jestem w rozjazdach, aż restauracja na Okęciu (w
          strefie taxfree, tam gdzie mozna palić) śni mi się już po nocach. Ale
          przynajmniej natrzaskam sobie trochę mil do wykorzystania w wakacje.

No i mam nadzieję, że nie będzie tak rzucać jak w Air Malta 2 tygodnie temu - w
          Amsterdamie wysiadłem ni to zielony, ni to blady, prawie 3 godziny turbulencji.
          A przy okazji muszę pochwalić LOT - obsługa i posiłki jak zawsze 1st class, aż
          szkoda było wysiadać na Chopinie :-)

Zrestą te rejsy z Amsterdamu chyba zawsze mają to do siebie, że +- połowa
          pasażerów wysiada w Warszawie jakoś dziwnie rozweselona, troszkę chwiejny krok -
          obsługa staje na wysokości zadania i niczego (no, prawie) nie żałuje, i to
          niezależnie czy to LOT czy KLM :-)

NB, to trochę śmieszna sytuacja, bo wieczorem na tej trasie w pięciominutowym
          odstępie lecą dwa samoloty, polski i holenderski - no i w obu jest wesolutko :-)

A wracając do Łodzi - czy z okolic biura LOT jest jakis transport na Lublinek
          czy trzeba zdać się na taxi lub MPK?

Pozdrawiam serdecznie, miłego dnia - P.
          • Gość: mar Re: Czy warto rezerwować...? IP: 217.97.178.* 29.04.03, 23:12
            Z okolic biura nie ma. Na lotnisko dojezdza autobus 55 przecina on Piotrkowska
            ulica Radwanska to jest 2 przecznica za Centralem w strone pl. Niepodleglosci.
            O wlasnie siada 3995.
            • Gość: perry Re: Czy warto rezerwować...? IP: *.umirm.gov.pl 30.04.03, 08:58
              OK, dziękuję za info, będę mieszkał w Światowicie więc w razie czego daleko nie
              mam.

Udanego long weekendu, pozdrawiam - P.
      • beers Re: Czy warto rezerwować...? 06.05.03, 16:05
        Ja tez mam rezerwacje :) na 20 V na ten o 11.00. BTW, jaka jest frekwencja na
        tych rejsach?

pzdr. MARCIN

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka