tuciaa 09.03.07, 10:40 witam, czy ktos z Was probowal kiedys diety opartej na zupie kapuscianej? jakie mieliscie efekty? warto sie pzremeczyc? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longeta Re: dieta kapusciana 09.03.07, 10:42 No pomaga,zwłaszcza temu czerwonemu co dwie kadencje był;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: dieta kapusciana 09.03.07, 11:13 ...kapucha powoduje wzdęcia...trzeba mieć byczą wątrobę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: dieta kapusciana 09.03.07, 11:18 Towarzysz "kwaśny" ma chyba zdrową wątrobę,ileż on pojedynków stoczył(wątrobianych i trzustkowych) z ruskimi,mimo to magistrem nie został,co uważam za skandal biorąc pod uwagę znajomość języków obcych;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: dieta kapusciana 09.03.07, 11:27 Tamten mimo, że lepszego zdrowia jednak miewał okresowe wzdęcia. Obecny, na żaden doktorat nie może już liczyć, jest ponoć profesorem, ale bez języka i ze słabym zdrowiem. Cóż takie czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: dieta kapusciana 09.03.07, 11:29 nakole napisał: > Tamten mimo, że lepszego zdrowia jednak miewał okresowe wzdęcia. Okresowe? Przecież chłop o mały włos do mogiły Orląt Lwowskich nie wpadł,widocznie dieta kapuściana mu zaszkodziła i osłabł;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: dieta kapusciana 09.03.07, 11:33 o, przecież pamiętasz, że raz był cienki, a raz przybierał, a tam to ten włos go uratował. Warto mieć włosy, a choćby i jeden...;) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: dieta kapusciana 09.03.07, 11:45 Ech,to były czasy,kłamca i pijak na stołku,oj(!) to się nie wróci:-( ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: dieta kapusciana 09.03.07, 12:10 Nie mów hop! Jeszcze dzień się nie skończył ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: dieta kapusciana 09.03.07, 12:38 Uderz w stol a i tak polityka sie odezwie . A tak serio kapucha ma bardzo malo kalorii , wiec moze i ta dieta ma sens , ale ja na wiosne polecam pszenice orkiszowa , dieta zdrowsza i baki nie beda sie snuly za toba . Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: dieta kapusciana 09.03.07, 12:40 Tak na serio to polecam,mniej żreć,bez polityki;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: dieta kapusciana 09.03.07, 12:55 Ja to mam dobrze ,wlasnie sie tucze po chorobie , bo na wybieg w Hiszpanii by mnie nie wpuscili (rotfl). Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: dieta kapusciana 09.03.07, 13:01 nett1980 napisała: > Ja to mam dobrze ,wlasnie sie tucze po chorobie , bo na wybieg w Hiszpanii by > mnie nie wpuscili (rotfl). Też nigdy sobie nie żałowałem i cholera nie przytyłem,od 22 lat ciągle ta sama waga:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: dieta kapusciana 10.03.07, 23:04 longeta napisał: > Też nigdy sobie nie żałowałem i cholera nie przytyłem,od 22 lat ciągle ta sama > waga:-))) 3700?? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: dieta kapusciana 10.03.07, 23:06 evonka napisała: > 3700?? > > ;-)) Nie,82kg:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: dieta kapusciana 10.03.07, 23:41 matko, to żes się ciężki urodził! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: dieta kapusciana 10.03.07, 23:35 wszelkie diety oparte na jednego rodzaju pożywieniu to bezsens, po dwóch tygodniach najdalej zrobi ci sie niedobrze od tej kapuchy i wrócisz do tego co wczesniej. proponuję dietę niskowęglowodanową plus produkty bogate w błonnik ,a skąpe w konserwanty. zero gotowych syfów w proszku i słoiku,oraz cukru. nie rezygnuj natomiast z mięsa i tłuszczy (tych zdrowych rzecz jasna) poczytaj trochę jak się sensownie odżywiać i zmien dietę na stałe i bez wyrzeczen,nie będziesz chodzić głodna a waga powoli zacznie wracać do normy. pzdr. były otyły:) Odpowiedz Link Zgłoś