Dodaj do ulubionych

Eldorado dla informatyków

20.03.07, 20:19
"W gorszej sytuacji są studenci i absolwenci innych kierunków niż
informatyka. Łukasz Kling z V roku stosunków międzynarodowych na
Uniwersytecie Łódzkim: - Interesuje mnie praca w agencji reklamowej lub w
marketingu. Nie ma wielu takich ofert."

W tym roku było dużo ofert dla inżynierów, ale w prawie każdej firmie jest
dział marketingu... wystarczyło pogadać z osobami na stoisku aby dowiedzieć
się czegoś więcej :)
Obserwuj wątek
    • Gość: gizmo Eldorado dla informatyków IP: *.toya.net.pl 20.03.07, 21:52
      A panie z MPK Łódź oferowały możliwość zatrudnienia dla studentów przy
      wypełnianiu ankiet lub pracach porządkowych...

Żenada!

pozdr.
      g.
    • keyne ... 21.03.07, 02:26
      Banderas jak Ty ładnie patrzysz na tą miłą panią z Della ;p
    • Gość: B Eldorado dla informatyków IP: *.e-wro.net.pl 21.03.07, 08:04
      Zmartwię was troszkę drodzy, łódzcy informatycy - pracy to może i jest dużo ale za śmiesznie niskie pieniądze. 1,5 roku temu przechodziłem przez to samo i pracę programisty oferowano mi za 850 PLN Brutto. We Wrocławiu na dzień dobry, miesiąc po ukończeniu studiów dostałem 3,5k. PO roku pracy mam dwa razy więcej...
      • Gość: aha Re: Eldorado dla informatyków IP: *.uml.lodz.pl 21.03.07, 08:41
        no własnie ... półtora roku temu .... duuużo sie od tego czasu zmieniło ..
        • Gość: Paj Re: Eldorado dla informatyków IP: *.024-32-73746f25.cust.bredbandsbolaget.se 22.03.07, 11:27
          Co sie zmienilo i gdzie?Bo ja ostatnio mialem oferty 1500 brutto za obsluge
          firmy administracja i helpdesk.Dyzury nocne,likendy.NZlecenie a nie stosunek
          pracy oczywiscie.Nie demonizujcie tak tego raju dla inforamtykow.
    • Gość: ż Eldorado dla informatyków IP: 195.69.82.* 21.03.07, 09:13
      > Szybciej można zacząć pracę np. w łódzkiej spółce informatycznej AMG.net.

Zapomnieli tylko napisac, ze za 1200 zl netto oraz, ze w systemie 3-zmianowym
      • Gość: bykx Re: Eldorado dla informatyków IP: *.retsat1.com.pl 21.03.07, 15:06
        W Łodzi opłaca się ewentualnie studiować bo życie troche tańsze niż np. w
        Warszawie, ale co do dobrze opłacanej pracy w Łodzi to zapomnijcie (jeżeli nie
        macie chodów). Trzeba niestety emigrować choćby do Warszawy czy Krakowa.
    • Gość: info Skończcie z tym tworzeniem mitów o informatykach! IP: *.024-32-73746f25.cust.bredbandsbolaget.se 22.03.07, 11:22
      Eldorado? Chyba mamy różne na ten temat pojęcia. Eldorado jest pracować za 1000
      zł na rękę? Bo na takim mniej więcej pułapie są oferty dla informatyków w Łodzi.
      I to z pocałowaniem w rękę, bo wcale nie jest tak dużo tych ofert zatrudnienia
      tak naprawdę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka