Gość: Piotrcovia ! ! ! IP: *.t19.ds.pwr.wroc.pl 09.05.03, 19:33 Jeśli sędziowie nie "przeszkodzą" piłkarzom z Piotrkowa to PIOTRCOVIA zwycięży !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: futbolowy realista Re: W sobotę ŁKS zagra z Piotrcovią IP: *.toya.net.pl / 10.0.229.* 09.05.03, 23:02 W zwycięstwie Piotrcovii przeszkodzą jej piotrkowscy piłkarze. Mam nadzieję, że Krysiński, Dziedzic czy Łabędzki pamietają skąd się wywodzą. A nawet jestem prawie pewien. Stawiam 2:3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pezet Janusz Dziedzic rozwieje dzis wasze nadzieje... IP: *.wsiz.rzeszow.pl / 10.3.117.* 10.05.03, 09:48 Cos ci sie chlopcze pomylilo - Janusz Dziedzic wcale nie jest wychowankiem ŁKS- u, lecz MKS Dębica. A to że gral w ŁKSie majac 18 lat za czasow jego wielkosci, to niczego nie zmienia. Chcialbym zeby wam za kare strzelil conajmniej 2 bramki. w tym jedna z przewrotki... Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
adminf Re: Janusz Dziedzic rozwieje dzis wasze nadzieje 10.05.03, 11:23 super. z przewrotki? ja bym wolał z fausza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up-to-date Re: W sobotę ŁKS zagra z Piotrcovią IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 20:23 Zalamujace jest tempo pracy dziennikarzy tego portalu, ale i nie tylko tego - to samo w Onecie, Interii, WP, Sports.pl. Info na temat swiezo zakonczonych meczow, wyniki i update tabeli (nie tylko 1, ale tez 2 ligi) w cywilizowanym kraju powinien byc robiony na biezaco po zakonczeniu kolejnych meczow, a nie z kilku (nasto) godzinnym opoznieniem (niewazne czy to swiatek czy piatek). Tu byl, jest i bedzie prowincjonalizm. Smutne, ale prawdziwe. Przyjaciele Zurnalisci - w niektorych krajach najnowsze informacje predzej pojawiaja sie w prasie drukowanej niz u was w portalu internetowym. Zalosne. Po prostu zalamka. Bierzcie przyklad chociazby z telegazety tvp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic piotrcovia 0-3 lks IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 11.05.03, 00:04 w sumei to oni musza caly artykol napisac a do wynikow na zywo polecam www.livescore.com lepszej stronki z wynikami chyba nie a tam jest pilka nozna w kazdym wydaniu z kazdego kraju, choc polskiej drugiej ligi niestety nie ma Odpowiedz Link Zgłoś