glowas 25.04.07, 21:30 Gdzie w Łodzi lub okolicy mozna ukończyć kurs na koparko-ładowarkę , mam na razie III , chcę zrobić I, proszę o podpowiedź!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
breblebrox Chociaż może dajmy chłopakowi spokój.... 26.04.07, 20:43 ... w końcu z Dodą się rozwodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: chodziłam z Radkiem do podstawówki 26.04.07, 20:40 toś miała niezły majdan. a ja miałam wczoraj spychacz. Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie od miał nazwisko odzwierzęce 26.04.07, 20:59 spychacz? babki z piasku? byłaś nad morzem? Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: od miał nazwisko odzwierzęce 26.04.07, 21:09 mag.gie napisała: > spychacz? > babki z piasku? > byłaś nad morzem? > by człek nie wiedział co to głód zesłał pan śledzie w głębie wód. czy to w oleju czy sautee każdy z ochotą sledzia żre! na całym swiecie wzdłuż i w szerz kolacji królem bywa śledź! Czy wiesz, że... Mleko jest pierwszym pożywieniem człowieka i do tej pory nie znaleziono produktu, który w pełni mógłby je zastąpić? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota nie 26.04.07, 21:15 aspazja.pikczers.wrzuta.pl/obraz/d8baliUQxG/ aspazja.pikczers.wrzuta.pl/obraz/fPXLvZjSci/ Odpowiedz Link Zgłoś