Dodaj do ulubionych

Czy slyszeliscie o tej pracy?

23.06.07, 15:00
Ostatnio w radiu jak i w regionalnej prasie Firma ze Stawiszcza "Rolnik"
poszukuje osob chetnych do wkladania ogorkow do sloikow. Czy ktos wie moze cos
o tej firmie? Czy w ogole dobrze placa i jak wyglada ta praca? Dzieki za
informacje.
Obserwuj wątek
    • mattys5 Re: Czy slyszeliscie o tej pracy? 04.07.07, 20:23
      heh chyba nie:(
      • ebusia_fam_fatal Re: Czy slyszeliscie o tej pracy? 04.07.07, 21:31
        Rolnik ma dobre "rzeczy", smaczne ;)
        ogłoszenie dzisiaj słyszałam też

myślę, że nie zaskodzi spróbować
        • ebusia_fam_fatal Re: Czy slyszeliscie o tej pracy? 04.07.07, 21:32
          tzn niczego o samej pracy czy płacy nie wiem, ale krzywda Ci się raczej tam nie
          stanie
          • zodiak72 Re: Czy slyszeliscie o tej pracy? 04.07.07, 21:46
            Znam osobę, ktora tam pracowala. Powiem tylko tyle, że odeszla tej osobie chęć spożywania produktow Rolnika po tym, co tam zobaczyla;-)
            Oni oglaszają się co roku w sezonie, bo coraz ciężej im znalezc w okolicy roboli do najgorszej roboty (bo tak to należy nazwać) - fama niesie się;-)
            Zarobki - najniższa krajowa byla kiedyś i coś mi mowi, że niewiele się tam w tym względzie zmienilo;-)
            • ebusia_fam_fatal Re: Czy slyszeliscie o tej pracy? 05.07.07, 01:31
              ulala

nie wiem czy jest w Polsce miejsce przy produkcji jedzenia, która nie brzydzi :/
              • galoszka76 Re: Czy slyszeliscie o tej pracy? 06.07.07, 18:34
                Słyszałam o tej firmie raczej niepochlebne opinie jesli chodzi o zarobki, np.
                zrobisz w ciągu godziny 100 słoikow, a oni beda Ci wmawiać, że zrobiłes 70 i za
                te 70 Ci zapłacą.
                • wpm1 Re: Czy slyszeliscie o tej pracy? 07.07.07, 09:24
                  0,22 zł za jeden słoik
                  • wpm1 Re: Czy slyszeliscie o tej pracy? 07.07.07, 09:26
                    Aha, musisz mieć oczywiście aktualną książeczkę zdrowia, więc jeśli jej nie masz to do własnych kosztów pracy musisz doliczyć co najmniej kilkadziesiąt złotych.
                    • ebusia_fam_fatal koszty książeczki: 07.07.07, 13:44

• ebusia_fam_fatal Re: koszty książeczki: 07.07.07, 13:47

- książeczkę kupisz w każdym papierniczym - koszt ok 1 pln
                        - badania kału w Sanepidzie - koszt ok 60 pln
                        - badanie krwi i moczu we własnym zakresie (bez skierowania) - ok 15 pln
                        - rtg klatki peirsiowej (najpierw skierowanie od lekarza bo bez skier Ci nie
                        zrobią, ale nie od rodzinnego, bo rodzinny nie może wypisać skierowania bo
                        badania do pracy nie są objęte nfz - lol) - ok 50 pln
                        - wizyta z wpisem do książeczki wyników badań u lekarza medycyny pracy - ok
                        30pln

uczucie ulgi jak CI się uda to wszystko załatwić - bezcenne

zawsze możesz coś "załatwić" u odpowiedniego lekarza, wtedy jest taniej i
                        gorzej, bo nie wiesz, czy nie zarażasz ludzi :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka