kubakol 31.07.07, 18:17 witam mam samsunga i6 niestety rozwalil mi sie obiektyw sie odslonil i nie chce sie zaslonic. Nie mozna tez wlaczyc aparatu. Bateria jest ok laduje sie. Gdzie w Łodzi naprawiaja takie aparaty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wredna.suka Re: naprawa aparatu cyfrowego 31.07.07, 21:54 Pewnie w serwisie i pewnie masz to na karcie gwarancyjnej albo pewnie wiedzą to w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: naprawa aparatu cyfrowego 02.08.07, 11:18 Pewnie jakieś google pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
jaanka-01 Re: naprawa aparatu cyfrowego 02.08.07, 13:18 Sprobuj na ul. Pojezierskiej 1, na pierwszym pietrze jest zaklad fotograficzny, gdzie takze naprawiaja wszelkie aparaty. Odpowiedz Link Zgłoś
keyne Re: naprawa aparatu cyfrowego 02.08.07, 21:21 swoją drogą ciekawe ile Cię naprawa będzie kosztowala. ja dziś oddalam swój aparat i za dokręcenie kilku śrubek w soniaku, w autoryzowanym serwisie zaplacę 190 zł! nie znam zadnych nieautoryzowanych niestety:| pan w serwisie przyjmujac aparat stwierdzil ze mechanikowi zajmie to "najwyzej godzinkę". grrrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: naprawa aparatu cyfrowego 03.08.07, 00:31 jamieąłme szczescie - co prawda czekałem rok (wcześniej kupiłem drugi aparat bo bałemsie ze naprawa moze przekraczac wartość starego), ale kolega z Anglii mi naprawił za free:D Odpowiedz Link Zgłoś
melanc.hoolik Re: naprawa aparatu cyfrowego 02.08.07, 21:38 spróbuj tutaj forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=127 Odpowiedz Link Zgłoś
lodzermensch8 Re: naprawa aparatu cyfrowego 03.08.07, 14:22 Nie pamiętam dokładnie adresu - Piotrkowska na odcinku między Struga a Pasażem Rubinsteina?? no napewno do Siódemek:) strona z numeracją nieparzystą. Przy wejściu do bramy jest wywieszony "baner" Naprawa Aparatów Fotograficznych. Z tego co wiem facet naprawia takie cyfrowe wydmuszki. Ech gdzie te czasy gdzie Zenitem wbijało się śledzie od namiotu, w skrajnych wypadkach można siębyło nim obronić:) Odpowiedz Link Zgłoś