marzenka1001 30.08.07, 08:12 Poradźcie gdzie w Łodzi zrobie ładny i niedrogi makijaz na imprezę?, Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciocia_helenka Re: makijaz 30.08.07, 13:27 chryste panie, to juz sama nie mozesz? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Ja ją rozumiem. 30.08.07, 14:06 Gdyby wpadło mi do głowy wykonać sobie makijaż też byłabym bezradna. Nie posiadam nawet tych mediów. Na szczęście jestem piękna jak gwiazda na niebie i elementów trzewioczaszki nie muszę sobie obrysowywać;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_helenka czy aby 30.08.07, 15:59 Czy Ty aby nie jestes mężczyzną zaklętym w ciele kobiety? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: czy aby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 16:38 Chyba jest zbyt piękna by zasłaniać się pomadkami :) A poza tym po co makijaż na imprezę? I tak jest ciemno i nic nie widać. Lepiej się posypać brokatem. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Wiesz, mam różne media, 31.08.07, 13:02 mam jakiś fluid na wypadek pryszcza (ale praktyka pokazuje, że taki fluid tylko wydobywa bohatera na widok publiczny, zamiast go maskować), mam stary puder sypki w niewłaściwym kolorze - te jasne są dla mnie za różowe, a pozostałe są dla mnie za ciemne, mam cień do powiek kolor stalowo-czarny (bo koleżanka rzekła, że "cudownie będzie się komponował z żółtym okiem") doskonały do zacierania śladów soli na zamszowych butach. Oto moje zasoby. Mam jeszcze w kieszeni każdej kurtki bezbarwne błyszczyki, pomadki, ale nigdy nie mogę znaleźć żadnej. Gdyby mi przyszło robić się na ładną, to też musiałabym szukać specjalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 22:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
angka2 Re: makijaz 30.08.07, 23:19 Ja chodzę do kosmetyczki p. Agnieszki, na Struga przy Gdańskiej- widoczny zakład kosmetyczny. Super maluje - cena 50 zł. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia K. fantazyjnie maluje IP: *.toya.net.pl 31.08.07, 07:31 wizażystka i kosmetyczka z gabinetu na Limanowskiego przy Sierakowskiego,pawilon, schodki z lewej. Zawsze jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
anesg Re: makijaz 31.08.07, 21:23 Witam godna polecenia jest Pani Agnieszka na Andrzeja Struga 0-604-913-071 cena od 35,- mnie i moją mamę maluje od lat i za każdym razem jest super! Odpowiedz Link Zgłoś