Gość: robbie IP: *.toya.net.pl 07.07.03, 17:24 Kto z was używa tego najpopularniejszego na świecie programu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Kazaa 07.07.03, 17:42 Aż trudno uwierzyć, ale ja jestem w ej rodzinie dopiero od kilku dni! Poprzednio miałem AudioGalaxy, ale kilka tygodni opo tym jak sie tam zapisałem, AG został zamkniety... mam nadzieję, że Kazy to nie spotka. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Kazaa 07.07.03, 17:52 Co za zbied okoliczności- właśnie w sobote byłam na stronie Kazyy- jeszcze nie nie zarejestrowałam (bo dopiero tydzień temu powywalałam wszystkie zbędne programy z dysku), ale może... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łażej Re: Kazaa IP: *.retsat1.com.pl / 172.16.106.* 07.07.03, 19:16 Gość portalu: robbie napisał(a): > Kto z was używa tego najpopularniejszego na świecie programu? Używam do ściągania muzyki, ale głównie zagranicznej. Polskiej muzy niestety jest mało - wolę od Kazaa Direct Connect :) Tam można wyszukać rzadsze kawałki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grover Re: Kazaa LITE IP: *.lodz.dialog.net.pl 07.07.03, 20:47 Nie uążywajcie kazyy ma więcej spywaru niż ludzi w Polsce, wiem że kazaa lite nie ma... www.k-lite.tk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grover Re: Kazaa LITE IP: *.lodz.dialog.net.pl 07.07.03, 20:49 Dla panó policjantów... oczywiście nie używam ww programów . Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Grover 07.07.03, 20:52 Gość portalu: Grover napisał(a): > Nie uążywajcie kazyy ma więcej spywaru niż ludzi w Polsce, wiem że kazaa lite > nie ma... -- Możesz to przetłumaczyć, bo ja nie jestem w stanie rozszyfrować o co chodzi :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
fleuriste Re: Grover 07.07.03, 21:02 Ja odpowiem :P spyware - czyli malutkie programiki dołączone do kazaa i szpiegujące wszystko co robi użytkownik. wolna od tego jest kazaalite - specjalnie odchudzona i szybsza od oryginału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grover Re: Grover IP: *.lodz.dialog.net.pl 07.07.03, 21:12 www.k-lite.tk <- Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Grover 07.07.03, 21:41 fleuriste napisał: > Ja odpowiem :P -- Dziękuję. > spyware - czyli malutkie programiki dołączone do kazaa i szpiegujące wszystko > co robi użytkownik. -- No i... coś złego robią? > wolna od tego jest kazaalite - specjalnie odchudzona i szybsza od oryginału. -- Może się skusze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuriste spyware 07.07.03, 21:58 Głównie to wkurza przez ogromną ilość reklam, no i trochę zwalnia system. A poza tym - lubisz być śledzony? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Kazaa LITE 07.07.03, 22:19 Ja korzystam tylko z LITE :-) i cały czas coś zasysam... ostatnio-teledyski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policjant Re: Kazaa LITE IP: *.toya.net.pl 08.07.03, 00:45 Witam. Ładnie tak okradać ludzi?? Została wysłana prośba to twórców portalu Gazeta.pl o podanie pana IP koputera. Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: Kazaa 07.07.03, 20:55 A ja to mam chyba coś zjeb***ew kompie, bo zawsze jak uruchamiam Kazaa Lite to mam potem problemy np. nie mogę zamknąć komputera :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frrancuzka Re: Kazaa IP: *.lodz.mm.pl 07.07.03, 22:05 Ja jakoś się już przyzwyczailam do Conect Direct i polecam frran Odpowiedz Link Zgłoś
janior Re: Kazaa 07.07.03, 22:19 Ja używam Kazaa (wersji Lite oczywiście) od dawna, ale nie jestem zachwycony zarówno samym programem jak i liczbą dostępnych tam plików. O wiele bardziej polecam WinMX. Czasem trzeba namęczyć się żeby coś ściągnąć (wolniejsze transfery), ale jest znacznie znacznie więcej plików. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbie szpiedzy IP: *.toya.net.pl 07.07.03, 23:21 Apropo śledzenia i szpiegowania: www.republika.pl/inni/ cóż... wierzyć?? Odpowiedz Link Zgłoś
igrek_oficjalny Re: szpiedzy 08.07.03, 08:58 No nie wiem, czy ten ich program 'remove' itd czy to nie kolejny koń trojański...ja na wszelki wypadek wrzuciłem wyszukiwarke plików i nie mam tyvh szpiegujacych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: Kazaa IP: 80.48.116.* 07.07.03, 23:30 ja nie mam. i mieć nie będę. brat ma i Mój lub też. ja nie potrzebuję. Mam płytki.:) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Kazaa 07.07.03, 23:40 Gość portalu: fleurette napisał(a): > ja nie potrzebuję. Mam płytki.:) -- Oryginalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: Kazaa IP: 80.48.116.* 07.07.03, 23:52 hubar napisał: > Gość portalu: fleurette napisał(a): > > ja nie potrzebuję. Mam płytki.:) > -- > Oryginalne? > a jacha!!! wątpisz??;) przecież nikt takich już nie ma. są bardzo oryginalne i unikatowe. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Kazaa 07.07.03, 23:51 ja wole direct connect i programik dc++. mozna znalezc naprawde ciekawe rzeczy choc czasem sa problemy z transferem. kazaa kojarzy mi sie tylko z koszmarnie niskimi transferami... Pozdrawiam barracuda7110 -------- I live... Again... Odpowiedz Link Zgłoś
igrek_oficjalny Re: Kazaa 08.07.03, 09:00 Ja nie zawsze umiem sprecyzować czego szukam! np. chce polszczenie do jakiejś gry, to jak mam szukać pliku? <nazwa gry spolczenie> <nazwa gry pl> itd Najchętniej to porozmawiałbym z kims, wytłumaczył itd :) Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Kazaa 08.07.03, 12:56 Kazaa to gówno. Badziwe nad badziewia i nie co się nim zachwycać. Wystarczy chwilę pomyśleć, pogłówkować i używać Direct Connect. Super transfer bez żadnych przekrętów, ogromne zasoby...no ale trzeba pomyśleć :-( Odpowiedz Link Zgłoś