Dodaj do ulubionych

Jak uruchomić program Kazaa???

14.07.06, 09:27
Jak uruchomić program Kazaa??? Cały czas pisze mi łączenie i dale nic, a ten
program najlepiej jeszcze ściągał mi mp3, a sprawdzałem bearshare, dc++.
Dzięki za odpowiedzi!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: SPAWN Re: Jak uruchomić program Kazaa??? IP: *.chello.pl 14.07.06, 11:06
      -wywalamy to dziadostwo w diabły (odinstalować) czyli kazaa rewolucja 2.6 PL lubinne scierwo :)
      -wchodzimy na www.my-k-lite.com/ i ściągamy najnowszą wersję angielską K-Lite v2.7 RC1 (jest to jedyny minus że po angielsku ale wierzcie mi naprawdę warto, dalej napiszę dlaczego, interfejs każdy prawie zna na pamięć kto miał kazaa , a jak się nawet nie zna słownictwa to co potrzeba tam znać "pobierz , przerwij , więcej źródeł " prawie nic), na razie ściągamy i jeszcze nie instalujemy
      -wyłączamy całkowicie zaporę windows , pojawia się lampka na czerwono i dymek z ostrzeżeniem, wyłączamy jeżeli mamy firewalla w programie antywirusowym i tarczę antywirusową u mnie BitDefender (bo może zablokować pewne zmiany w rejestrze przy instalacji) pojawiają się kolejne dymki z ostrzeżeniami
      -instalujemy K-Lite v2.7 RC1 , od razu widać inny poziom programu po kreatorze instalacji , tam gdzie pyta o szybkość łącza ja zaznaczyłem N/A (czyli łącze nie wymienione w spisie, choć było) na samej górze , po zakończeniu instalacji nie uruchamiamy jeszcze kazaa
      -kopiujemy do share folder jakiekolwiek pliki do udostępniania by wyeliminować ryzyko że program sie nie łączy dlatego że nic nie mamy do zaoferowania
      -uruchamiamy kazaa , połączy się jest miodzio , nie łączy sie (jak u mnie na początku)wchodzimy w tools (narzędzia) potem kazupernodes zapewne zobaczymy tam lampkę na czerwono , klikamy na któryś podany supernode z listy , potem na ikonkę z piorunem do sprawdzania statusu jak nie wyskoczy error to wybieramy ten na którym się połączyło, jak stracimy cierpliwość to klikamy na ikonkę z czerwonym krzyżykiem i sam nam coś dopasuje , mi dopasował z lampką na żółto czyli działa ale mogło być lepiej co ukoiło moje nerwy że jednak to ma sens i po kilku próbach znalazłem np 68.53.142.229:3480 i lampka już zielona i jest miodzio chodzi jak marzenie.
      opracowane przez Ksin30. u mnie tez to zadzialalo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka