Gość: Paul IP: *.lodz.mm.pl 08.07.03, 14:37 Czy ktoś może wie gdzie można dostać jakieś darmowe materiały kompromitujace Łódź? Slyszalem ze w kazdym kiosku z prasa. O jakie publikacje mam sie pytac? Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igrek_oficjalny Re: Materialy kompromitujace Lodz. 08.07.03, 14:51 Krytykować każdy potrafi, weź się za coś pożytecznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Materialy kompromitujace Lodz. IP: *.lodz.mm.pl 08.07.03, 14:57 igrek_oficjalny napisał: > Krytykować każdy potrafi, weź się za coś pożytecznego! Nie mow mi co mam robic, panie kolego. Wlasnie sobie bardzo "pzytecznie" i merytorycznie pisalem w watku o nowym dyrektorze teatru i ch..... Gdzie ten watek sie pytam? Czy wam wszystkim hipokryzja na mozg uderza? Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Materialy kompromitujace Lodz. IP: *.lodz.mm.pl 08.07.03, 15:01 Gość portalu: Paul napisał(a): > igrek_oficjalny napisał: > > > Krytykować każdy potrafi, weź się za coś pożytecznego! > Nie mow mi co mam robic, panie kolego. Wlasnie sobie bardzo "pzytecznie" i > merytorycznie pisalem w watku o nowym dyrektorze teatru i ch..... Gdzie ten > watek sie pytam? Czy wam wszystkim hipokryzja na mozg uderza? Uszanowanie, > Paul I kto od 2 dni chce wpieprzyc sie w moj system! To k... skandal. Zainteresowanym mowie ze mam 2 PC's i nic w nich ciekawego nie ma. Ten z ktorego pisze jest do internetu. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
igrek_oficjalny Re: Materialy kompromitujace Lodz. 08.07.03, 21:26 Gość portalu: Paul napisał(a): > I kto od 2 dni chce wpieprzyc sie w moj system! To k... skandal. Po pierwsze: troszkę taktu i umiaru Po drugie: czy nie mógłbyś tej informacji umieścić na forum komputery? (wersje pozbawiona taktu): Co nas to do k...obchodzi? Uszanowanie Igrek Odpowiedz Link Zgłoś
aard Hehe, niezłe, Paul, niezłe :-)) Uszanowanie 08.07.03, 15:32 Aha, tylko te materiały nie są darmowe, tylko po ok. 1,50 PLN sztuka. Dzierżbórrr komprrromitacja! Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: Materialy kompromitujace Lodz. 08.07.03, 15:46 Gość portalu: Paul napisał(a): > Czy ktoś może wie gdzie można dostać jakieś darmowe materiały kompromitujace > Łódź? Slyszalem ze w kazdym kiosku z prasa. O jakie publikacje mam sie > pytac? Uszanowanie, > Paul Taaaaaa na okładkach z gazetami są tacy panowie: najpierw był sam z czarnym grubym paskiem na oczach (chyba miał coś z oczami ze mu zakryli) a potem w kolejnym numerze był już inny pan, ale też z takim paskiem! Ale ale! za nim też widać tego pierwszego... pewnie bracia bliźniacy czy jak... Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Materialy kompromitujace Lodz. 08.07.03, 20:54 jesteś tam śmieszny, że aż beznadziejny. Sorry, ale ironizowanie z dużej ilości rzeczy nie przestaje być zabawne. tym bardziej, że Ty prawie tylko to robisz... a miejsce opisujesz i oceniasz ledwie po krótkim pobycie, pewnie porównbując do jakiegoś "ideału" zza wielkiej kałuży. Odpowiedz Link Zgłoś