aaa202 12.09.07, 12:53 Niechby zapodał jakąś lekturę na dziś, albo poszkalował Śledzińską, czy inną Katarasińską. A może on.. odwodnił się i jest w szpitalu!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: Czy Big jest znowu na emigracji wewnętrznej? 12.09.07, 12:56 Pewnie płacze, że Sikorski przeszedł do Platformy... Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 O ile pamiętam ten Sikorski, też był w czymś 12.09.07, 13:02 utaplany. To może Big tryumfuje. Big, Bag, Beg, Big, Bog, Bug, Bóg, Bąg, Bęg, Byg Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: O ile pamiętam ten Sikorski, też był w czymś 12.09.07, 13:04 Ale Ci się do mnie nie ckni! Nie wiem tylko, czy to dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Czy Big jest znowu na emigracji wewnętrznej? 12.09.07, 13:03 On nie był w PiS-ie, więc przejść nie mógł. A, że dał ciała, to inna inszość. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Czy Big jest znowu na emigracji wewnętrznej? 12.09.07, 13:13 A czy Religa i Gilowska też dali ciała? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Czy Big jest znowu na emigracji wewnętrznej? 12.09.07, 13:22 Czy Religa był poprzedni w rządzie PO? Czy Gilowska została "skaperowana" dobrą pozycją na liście PiS, czy może ktoś ją z PO bez pardonu wywalił? Widzisz te niuanse? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius buahahahahahaha 12.09.07, 13:27 Otóż nikt jej nie wywalił, tylko sama odeszła, znawco: www.gazetawyborcza.pl/1,75478,3103180.html www.gazetawyborcza.pl/1,75248,3101839.html www.wiadomosci24.pl/artykul/wicepremier_gilowska_dementuje_informacje_ze_podala_sie_do_13464.html serwisy.gazeta.pl/kraj/8,34318,2725334.html Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: buahahahahahaha 12.09.07, 13:33 Śmiej się z siebie, znawco. Przypomnę Ci tylko, że to "brat" Gilowskiej, niejaki Tusk, kosztem jej syna ustawił na czele listy lubelskiej Palikota. Tak, tego samego od różnych medialnych wybryków, ale i też tego samego, który sponsorował wydanie wiekopomnego dzieła pana Donalda. Wypadałoby sympatykowi PO znać pewne, znowu nie tak skrywane, panujące w niej zwyczaje. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: buahahahahahaha 12.09.07, 13:45 Odpowiadasz nie na temat. Jesteś słaby jak kociak. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: buahahahahahaha 12.09.07, 13:52 Zasadniczo skazanie Komorowskiego przez Kryże. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: buahahahahahaha 12.09.07, 13:54 Aha... A mnie się zdawało, że coś tam bąknąłeś o pewnym Radku. Taaak. Ty to się umiesz trzymać tematu... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: buahahahahahaha 12.09.07, 13:57 Tak, pomyliły mi się wątki. Zniszczyłeś mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: buahahahahahaha 12.09.07, 14:01 To nie ja. Z tych nerw sam się unicestwiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: buahahahahahaha IP: 195.69.82.* 12.09.07, 23:49 no co ty, podpierasz sie artykulami z masonskiej wyborczej, przeciez to klamstwa :> Odpowiedz Link Zgłoś
big_news O! Wchodzę ci ja na forum... 12.09.07, 13:02 ...i co widzę? Żyć beze mnie nie mogą:))) Telepatia jakaś cy cuś? Przyciąganie nieziemskie;) Mam się całkiem dobrze, a Katarasińsko-Śledzińska od czasu świetnych tekstów w Głosie Robotniczym, średnio mnie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Żyć mogą, ale co to za życie? 12.09.07, 13:05 Bez obelg, jątrzenia, naciągania faktów, przeinaczania słów i plagiatów, ciśnienie i ilość uderzeń serca forumowiczom tak spada, jak żabie w lutym. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Żyć mogą, ale co to za życie? 12.09.07, 13:07 Co Ty nie powiesz? Przyszedł jeden typ z piekła rodem i rozwalił niebo. No żesz..., trochę obiektywizmu by się przydało. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 A mógłbyś przejrzeć internetowe teksty 12.09.07, 13:12 lewicowe, centrowe, liberalne czy inne niepropisowskie i zalinkować tu coś? Takie ekstrawaganckie zadanie gdybyś sobie dał, co myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: A mógłbyś przejrzeć internetowe teksty 12.09.07, 13:23 hehehehe Chcesz, żebym się na śmierć zagrzebał w tych "przyjaznych" tekstach? Wybacz, ale nie zamierzam ani trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Aha, czyli z założenia odrzucasz 12.09.07, 13:30 teksty, które potencjalnie są nie po Twojej linii? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Aha, czyli z założenia odrzucasz 12.09.07, 13:34 To nie tak. Po prostu wolę multum wolnego czasu spędzić na studiowanie tego co ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 A ciekawe jest tylko to, co 12.09.07, 13:38 jest przewidywalne i nie jest w stanie Cię zirytować? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: A ciekawe jest tylko to, co 12.09.07, 13:53 Nie tylko. Głównie interesują mnie rzeczy merytoryczne, pozbawione jadu i inwektyw. Co nie oznacza, że się wypieram zaglądania także do cudacznych tekstów. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Pozbawione jadu i inwektyw mówisz... 12.09.07, 13:59 Hm... to wykorzystaj ten wątek, jeśli chcesz oczywiście, jako część drugą "Lektur na dziś" (tamten wątek jest już zbyt długi) i podlinkuj coś propisowskiego, niezawierającego jadu i inwektyw. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Pozbawione jadu i inwektyw mówisz... 12.09.07, 14:03 A nie mogłabyś tego zrobić za mnie? Przecież Tobie jest wsio rybka, bo nie optujesz (jak Longeta?) za nikim konkretnym. Śmiało, chyba nikt Cię za to nie zje... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: No właśnie akuratnie nie mogę. 12.09.07, 14:08 Trudno się mówi. Może nieuświadomieni i nie skierowani forumowicze jakoś to przeżyją. Bo mnie się też akuratnie nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: A ciekawe jest tylko to, co 12.09.07, 20:49 big_news napisał: > Głównie interesują mnie rzeczy merytoryczne, pozbawione jadu i inwektyw. U ha... Uha ha ha... Mpffrr... Buahahahahahahahahahah... yyyyyh... buahahahahahahahahahahaha... yyyyhhh... buahahahahahahahahahahahahaha... haha... ha... Snif, snif... Troszkę się zapowietrzyłam. Wybaczcie, ale dzień się jakby zabawniejszy nagle zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Nie pękłaś z tego rechotu? 12.09.07, 21:13 Ale... trochę racji masz. Bo jak się przyjmie, że mimo wszystko, całkiem sporo tego wolnego czasu marnuję na tym forum, to faktycznie moje wyznanie brzmi nieprawdopodobnie. Przecież z 90% zamieszczanych tu postów, to teksty zwolenników wszelkiej maści "demokratów". A więc już z definicji, w ciemno można założyć (co potwierdza się z kolei w niemal 100%), że gdy będzie się gadać na tematy polityczne, rzeczowych argumentów, ogłady i szacunku dla oponentów, znajdzie się tam tyle, co kot napłakał. Chyba nie trzeba w tym momencie dopowiadać, że w konkurencji ślinotoku i złorzeczeń, oświeceni też "wygrywają". W stosunku (co najmniej) 10:1. Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Hie, hie, hie, khem, khem. 12.09.07, 21:38 Khem, więc... jeszcze nie, ale jestem coraz bliższa temu, jeszcze ciut, ciut... Żółwik, meeeen... hie, hie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Jestem pod olbrzymim wrażeniem! 12.09.07, 21:42 Ten żółwik mnie rozwalił. Masz więcej takich? Na co to ludziom przychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Jestem pod olbrzymim wrażeniem! 12.09.07, 22:05 Nie ludziom, żółwikom. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Jestem pod olbrzymim wrażeniem! 12.09.07, 22:15 Ho Ho Ho Ho! Pewnie ściągnie zaraz cała ARMADA. Tylko patrzcie sobie pod nogi. Żebyście się nie zaplątali, bo w tłoku łatwo można się wykopyrtnąć. A szkoda by było. Tacy ładni, młodzi inteligentni... Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Jestem pod olbrzymim wrażeniem! 12.09.07, 22:18 big_news napisał: Tacy ładni, młodzi inteligentni... czy to nie lekka przesada bigi(?);-) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Jestem pod olbrzymim wrażeniem! 12.09.07, 22:20 Czasem lubię wejść. Bez mydła;) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Jestem pod olbrzymim wrażeniem! 12.09.07, 22:21 Właśnie. Ja tam średnio już młoda, a i względem inteligencji tudzież urody dałoby się wiele poprawić. Bigi, nie denerwuj się tak. Stęsknili się za chłopcem do bicia, to jojczą. A podłączyłam się dlatego, że Breble użyła żółwika, który budzi we mnie szalenie sympatycznie skojarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Jestem pod olbrzymim wrażeniem! 12.09.07, 22:27 Dziwne maniery tu zapanowały. Niemal co dnia ktoś mnie (rzekomo zdenerwowanego) uspokaja. A jam spokojny niemal jak głaz. Żółwik mnie zaintrygował. Stąd prośba o więcej. Dopisek był tylko zgrabnym podsumowaniem rechotu. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Jestem pod olbrzymim wrażeniem! 12.09.07, 22:44 Ja się na manierach nie znam. Maniery się teraz nazywają netykieta. Takie miałam jakieś nieprzeparte wrażenie, że się irytujesz albo przynajmniej zaciskasz szczęki. Najwidoczniej mylne, co stwierdzam z radością, bo adrenalina przed snem raczej szkodzi. Żółwika trudno wyjaśnić, trzeba pokazać. fotoforum.gazeta.pl/3,0,857930,2,1.html Ogólnie jest to przyjazne tryknięcie się pięściami. Wzmaga poczucie wspólnoty lub wyraża radość z wyrównanej walki. Oto definicja żółwika wedle Szproty, howgh. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta utwór dla zółwika 12.09.07, 22:51 i innych młodych i inteligentnych;-) pl.youtube.com/watch?v=-gmgGVk8pm4 Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Jestem pod olbrzymim wrażeniem! 12.09.07, 22:54 Ach, ta netykieta! Dobrze, że jest, świetnie, że wszyscy ją respektują. No nie, nie wszyscy. Ja na bank nie. Ale inni już na pewno tak. I fajnie. Co do żółwika. Hm. Te na rysunku są wyraźne, proste, przyjazne i niewymagające umysłowych łamigłówek. Ten przesłany przez naszą forumową koleżankę, jawił mi się niczym Wojowniczy Żółw Ninja, a nawet jako Mutant z Rogami. Ale ja już taki jestem. Podejrzliwy. Co wcale nie idzie w parze z nadmierną nerwowością. A adrenalinę wyzwalam w sobie realnie, a nie wirtualnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Aha [to ja wracam kąsać nastolatków] 12.09.07, 23:27 Czy przypadkiem nie podpada to pod jakiś paragraf? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Nie mam, na razie czekam... 12.09.07, 23:25 aż szaty rozedrzesz na piersi. Dlaczego tak dramatyzujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Szkoda... 12.09.07, 23:26 Ja tylko podkręcam. Ktoś musi być od czarnej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Też żałuję. 12.09.07, 23:31 Znaczy od czarnego pi-jaru? Może jesteś zły i występny, ale 4 pkt. karnych nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Powiem prawdę. Ja właściwie wcale. 12.09.07, 23:39 Od bicia. Jak w bęben. A jestem niczym miód. I dlatego to znoszę. Punkty mam same dodatnie. Głównie za pochodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: A jak kiedyś przestałbyś? 13.09.07, 00:02 To by mnie zarżnięto. Kura, która nie znosi, wpada do rosołu. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: A jak kiedyś przestałbyś? 13.09.07, 11:17 Zjedzenie kury, która nie znosi jaj może spowodować poważne następstwa. Dobre matki-gospodynie wiedziały o tym i przestrzegały zasad. Najsmaczniejszy jest popdobno drób, który się uśmierca przez skręcenie łba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikawiak Re: Czy Big jest znowu na emigracji wewnętrznej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 11:42 Nie, łeb ma. On przeszedł do PO - po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Czy Big jest znowu na emigracji wewnętrznej? 13.09.07, 11:52 To chyba prawda. Odpowiedz Link Zgłoś