Gość: Wujtek Piorek IP: *.toya.net.pl 12.07.03, 10:17 Dopisz swój post pod odpowiednia dzielnice, ilosc postów = ilość punktów. Ciekawe kto wygra? Ja stawiam na Bałuty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bałuciarz Re: KTORA DZIELNICA ŁODZI JEST NAJŁADNIEJSZA IP: *.toya.net.pl 12.07.03, 10:18 BAŁUTY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewiak Re: KTORA DZIELNICA ŁODZI JEST NAJŁADNIEJSZA IP: *.toya.net.pl 12.07.03, 10:18 WIDZEW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ORMO ale "ślepcy" nie gosują - zgoda......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.03, 10:43 pytasz która najładniejsza, czy która "rządzi", bo w niej mieszkasz dziwny plebiscyt, spytaj przyjezdnych powiedza prawdzę ale może boleć więc może nie pytaj lepiej głosować nad pięknem nie otwierając oczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zusmann Re: KTORA DZIELNICA ŁODZI JEST NAJŁADNIEJSZA IP: *.gen.twtelecom.net 27.07.03, 14:26 Kurczę, nie wiem... Ja myślę tak: każda dzielnica ma swoją część FATALNĄ. Zapijaczoną, brudną, niebezpieczną. Każda ma też w sobie coś ładnego. Śródmieście najmniej, bo tylko Piotrkowską i kilka mniejszych ulic. Wg mnie jest tak: Porównując poszczególne osiedla, parki, ulice, aleje, stawy, domki, bloki i inne cuda myślę, że: 1.WIDZEW 2.GÓRNA 3.BAŁUTY 4.POLESIE 5.ŚRÓDMIEŚCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: KTORA DZIELNICA ŁODZI JEST NAJŁADNIEJSZA IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.03, 22:38 Witam Bardzo to kontrowersyjny temat. Od razu zatem pytam czemu Śródmieście jest na ostatnim miejscu z uroczymi domkami "na Radiostacji" czy parkiem Matejki? A czemu Polesie ze Zdrowiem, ZOO czy osiedlem Montwiła-Mireckiego na przedostatnim? Pozdrawiam, MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: KTORA DZIELNICA ŁODZI JEST NAJŁADNIEJSZA IP: *.p.lodz.pl 28.07.03, 01:11 Tak sobie przegladamy te wpisy - i nie mozemy sie pozbyc mysli, ze wam sie myla dzielnice z dzielnicami - sztucznymi tworami administracyjnymi. Zadna z tych drugich nie jest w ogole do porownania jako calosc, bo jest wewnetrznie bardzo zroznicowana. Odpowiedz Link Zgłoś