Dodaj do ulubionych

Liberałowie z PO kasują wątki!

26.09.07, 09:37
Czemu skasowano mój wątek o PiS i Pani Sobeckiej!!??

pozdrawiam mało serdecznie z Torunia
Obserwuj wątek
    • yavorius Re: Liberałowie z PO kasują wątki! 26.09.07, 09:41
      Tu jest:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=674&w=69582870
      Nie miaucz.
      • big_news Re: Liberałowie z PO kasują wątki! 26.09.07, 09:48
        Też jesteś za wycinaniem wątków z forum głównego?
    • cassani zaparz sobie melisę 26.09.07, 09:45
      i nie wychodź z domu bo cie liberałowie pobiją.
    • Gość: rezystor Tacy z nich liberałowie jak z koziej dupy trąbka IP: 195.175.37.* 26.09.07, 09:46
      Za becikowym kto głosował? KRUSu też już nie chcą likwidować.
      Partia POlitycznych kastratów, a nie liberałowie.
    • big_news Re: Liberałowie z PO kasują wątki! 26.09.07, 09:47
      To bardziej LiDowcy.
      Tu już się raczej o polityce nie pogada.
      • cassani sprawiedliwy no.1 26.09.07, 09:59

• big_news Re: sprawiedliwy no.1 26.09.07, 10:01
          Też jesteś za wycinaniem wątków?
    • longeta Re: Liberałowie z PO kasują wątki! 26.09.07, 09:54
      A cóż im zostało,tylko kasować wątki,skoro do rządzenia się nie nadają:-)
      • cassani sprawiedliwy no.2 26.09.07, 09:59

• Gość: rezystor PO to nędzna kopia tego, co mówi LiD IP: 195.175.37.* 26.09.07, 10:10
      w pełni zgadzam się z panem Marszałkiem
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4521702.html
      • miejskie_narty więc może powinieneś się podpisywać: rezonator?/:) 26.09.07, 10:13
      • Gość: Mark POLiD istnieje od dwóch lat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.07, 10:27
        więc Kaczyński ma rację że nie chce gadać z kundelkiem Tuskiem którego na smyczy
        trzyma Kwaśniewski. Lepiej walczyć z rycerzem, a nie z giermkiem.
        • nett1980 Re: POLiD istnieje od dwóch lat 26.09.07, 10:31
          Ja tam czekam na debate Tusk - szef pomocnika czyli Rydzyk. Moze
          ewentualnie Niesiolowski- Kobylanski, moze byc przez telebim.
        • longeta [...] 26.09.07, 10:36
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • zamek Aha 26.09.07, 14:33
            No to mamy materiał na pozew sądowy w trybie wyborczym.
            • big_news Re: Aha 26.09.07, 14:46
              Zamek, to Ty teraz robisz "w temacie" PO?!
              Bo, że znów straszysz sądem, to nie nowina, ale, że w imieniu tej formacji? Cóż
              to takiego zaszło ciekawego?
              • Gość: nett1980 Re: Aha IP: *.toya.net.pl 26.09.07, 15:29
                Jakbyc ci byle prymityw Jarcia "gownem" nazwal to tez bys perrorowal.
                • longeta Re: Aha 26.09.07, 15:35
                  Gość portalu: nett1980 napisał(a):

> Jakbyc ci byle prymityw Jarcia "gownem" nazwal to tez bys perrorowal.

Dziecko,ja nawet twoich postów nie kasuje,ani nie donoszę na nie do waszej
                  centrali GW:-)))
                  Zawsze byłem i jestem zwolennikiem prawdy i wolności słowa,niestety niektórzy
                  POpaprańcy muszę się jeszcze wiele uczyć,zwłaszcza tolerancji na czyjeś
                  poglądy,które są niezgodne z linią programową GW
                  • Gość: nett1980 Re: Aha IP: *.toya.net.pl 26.09.07, 15:54
                    Wiesz trzeba umiec odrozniac gloszenie pogladow od puszczania bakow
                    w towarzystwie , tak wg ciebie w TWA. Twoj wymyslony uklad.
                    Amen.
                    • longeta Re: Aha 26.09.07, 16:00

> Wiesz trzeba umiec odrozniac gloszenie pogladow od puszczania bakow
                      > w towarzystwie , tak wg ciebie w TWA. Twoj wymyslony uklad.
                      > Amen.

Puszczanie bąków to zdrowy objaw dla organizmu,natomiast twoje pisanie świadczy
                      tylko o skręcie i zatorze nie tylko przewodu POkarmowego,ba......bym POwiedział
                      że to niedotlenienie,widocznie spacer ci nie POmógł:-)))
                      • nakole Re: Aha 26.09.07, 17:42
                        ...daj spokój, nie znasz się na fizjologii.
                        • Gość: nett1980 Re: Aha IP: *.toya.net.pl 26.09.07, 18:08
                          Zaprawde on tyle wie ile zje...
                          • nakole Re: Aha 26.09.07, 18:20
                            ...a bąki Jego otumanią fale nielogów.
                            • longeta Re: Aha 26.09.07, 18:25
                              nakole napisał:

> ...a bąki Jego otumanią fale nielogów.

Za to twoje otumaniają ciebie,smutne:-)))
                              • nakole Re: Aha 26.09.07, 19:16
                                ...czy Ty nie rozumiesz, że fala bąków może Ciebie wynieść bardzo
                                wysoko? Nie lekceważ bąków.
                                • longeta Re: Aha 26.09.07, 19:20
                                  nakole napisał:

> ...czy Ty nie rozumiesz, że fala bąków może Ciebie wynieść bardzo
                                  > wysoko? Nie lekceważ bąków.

(zieeew)POtrafisz coś więcej niż pierdzenie i rozmowy na temat,fal
                                  bączków,bąków,zaśmiecania,zasmradzania?
                                  • nakole To są rozmowy o Tobie 26.09.07, 19:41
                                    i Twoich niby poglądach politycznych, czyli bąkach, szczęśliwie bez
                                    drażnienia nimi sobie powonienia, polityczny esteto ;P
                                    • longeta Re: To są rozmowy o Tobie 26.09.07, 19:52
                                      nakole napisał:

> i Twoich niby poglądach politycznych,

Aaa,to dziękuje są ukształtowane:-)
                                      • nakole Re: To są rozmowy o Tobie 26.09.07, 20:05
                                        A, proszę, chociaż ich kształtu nie chcę dotykać...
                                        • longeta Re: To są rozmowy o Tobie 26.09.07, 20:09
                                          nakole napisał:

> A, proszę, chociaż ich kształtu nie chcę dotykać...

Zauważyłem że wszystko co polskie,wywołuje u ciebie wstręt i mdłości,to typowe
                                          dla euroentuzjasty:-)))
                                          • nakole Re: To są rozmowy o Tobie 26.09.07, 20:17
                                            ...to tylko Twoje ultranacjonalistyczne wrażenie. Nie darmo
                                            sfotografowałes pawia.
                                            Mylisz się bardzo, ale coż, skoro tak uważasz, to proszę bardzo. :-\

ps. zajrzyj na FBrzeziny.
                          • longeta Re: Aha 26.09.07, 18:24

> Zaprawde on tyle wie ile zje...

Zaprawdę godna odpowiedź na miarę wykształciucha:-)))
                            Co za dno to PO,a niby tacy mądrzy i inteligentni POpierają ten chłam
                            (rotfl)
                • big_news Re: Aha 26.09.07, 16:01
                  Jesteś tego pewna? Że straszyłbym czymkolwiek?
                  Może tylko bym gościa trochę zjechał, ale sądowe pieniactwo to nie moja bajka.
                  • nett1980 Re: Aha 26.09.07, 16:13
                    A przeciez to niejakiego Huberta z lzenie glowy panstwa ciagano po
                    sadach, a Zamek raczej nie bedzie sie znizal i tracil czasu na
                    sadzenie sie z orlem Brzezin.
                    Oj, ale widze, ze to od longety (ktory twierdzi, ze puszczanie bakow
                    w towarzystwie to objaw zdrowia) wziales te maniere akcentowania PO,
                    chyba, ze to on od Mistrza swego sciaga.
                    • big_news Re: Aha 26.09.07, 16:19
                      O ile wiem, to sam prezydent nie miał nic wspólnego z tym ciąganiem "biednego"
                      Huberta. I nawet tak myślę, że ci gorliwi policjanci to coś jakby z rozmysłem
                      zrobili z tego Hubertowego bluzgania aferę...
                      Co do Pe_Owego liternictwa, to mam wrażenie, że to ani Longeta nie jest
                      pionierem w tj dziedzinie, ani ja się do pierwszeństwa nie przyznaję. Zresztą
                      ono istnieje już dłuższy czas i kto by tam takie duperele pamiętał.
                      A imć Zamek nie pierwszy raz wyskoczył na forum z sądem. Może to jego konik? Kto
                      to tam wie...
                    • longeta Re: Aha 26.09.07, 16:39
                      nett1980 napisała:(ktory twierdzi, ze puszczanie bakow
                      > w towarzystwie to objaw zdrowia)

Zwłaszcza u twoich ulubionych Niemców:-)))
                      POza tym moje bączki są niczym w POrównaniu z twoimi fekaliami forumowymi:-)))
                      • yavorius Odezwała się PiSowska tolerancja jakby to Bigi rze 26.09.07, 16:54
                        • Gość: nett1980 Re: Odezwała się PiSowska tolerancja jakby to Big IP: *.toya.net.pl 26.09.07, 17:05
                          Eee jak widze, z duzo energii dotychczas poswiecilam na "dysputy" z
                          fekalnokojarzacym imc longeta. Nie ma co dawac sie sciagacdo poziomu
                          rynszotoku.Czlowiek uczy sie na swoich bledach, a inni ostrzegali.
                          Jakos dziwnie brak ostatnio Marianczyka1. Chory?
                          • yavorius No własnie 26.09.07, 17:09
                            Daj sobie spokój, koleś sam przyschnie jak strup. Nie zrywaj go.
                          • longeta Taa...k nett,słuchaj swojego bosa z TWA 26.09.07, 17:36
                            yavorius 26.09.07,

Daj sobie spokój,

-----------------------------------------------------------------

> Eee jak widze, z duzo energii dotychczas poswiecilam na "dysputy" z
                            > fekalnokojarzacym imc longeta

Gdzie mi do ciebie hehehe,plamisz na tym forum od POczątku:-)))
                            • Gość: yoggi Jak nie będzie słuchać to na piwo nie zabiorą! IP: 212.241.168.* 26.09.07, 18:04
                              hehehe
                            • Gość: nett1980 A ty dwa razy bardziej, jak w przedszkolu hehehe IP: *.toya.net.pl 26.09.07, 18:07
                              "Gdzie mi do ciebie hehehe,plamisz na tym forum od POczątku:-)))"

• nakole Re: A ty dwa razy bardziej, jak w przedszkolu heh 26.09.07, 20:20
                                ...w miarę dojrzewania plamienie będzie coraz bardziej obfite.
                                • nett1980 Re: A ty dwa razy bardziej, jak w przedszkolu heh 26.09.07, 20:45
                                  Ciekawe kto sie pierwszy wykrwawi?A mozna jeszcze postep
                                  geometryczny dolaczyc.Uff
                                • Gość: yoggi jedni dojrzewają, a ty już dawno przekwitłeś IP: 212.241.168.* 26.09.07, 21:05
                                  dlatego jesteś taki zgorzkniały, upierdliwy i wiecznie nadęty.
                                  • nakole O ! 26.09.07, 21:27
                                    ...nie osądzaj innych wg siebie.
                                    Mam zawór bezpieczeństwa.
                                    • nett1980 Re: O ! 26.09.07, 21:42
                                      No prosze longeta ma fana, obronce i oredownika. Nie martw sie,
                                      wczoraj sie mnie czepial. W sumie ciesze sie, ze on juz nie jest
                                      takim samotnym Sancho Pansa, bo jednak na Don Kichota nawet Big sie
                                      nie nadaje.
                                      • nakole Re: O ! 26.09.07, 21:58
                                        ...ach, jesli yoggi dostrzega w longim radość życia, to ja im życzę
                                        dużo szczęścia w tym miłościsku.
                                        • longeta Re: O ! 26.09.07, 22:01
                                          nakole napisał:

> ...ach, jesli yoggi dostrzega w longim radość życia, to ja im życzę
                                          > dużo szczęścia w tym miłościsku.

Hymm,głodnemu chleb na myśli,każdy normalny człowiek nie przyjmie takiego
                                          życzenia,także pieprz się sam;-)
                                          • nakole Ty już nawet tego nie możesz... 26.09.07, 22:08
                                            ...biedaku. Tylko to ci pozostało:
                                            bi.gazeta.pl/ludzie/8/168/z61168N.jpg
                                            • nett1980 Re: Ty już nawet tego nie możesz... 26.09.07, 22:23
                                              Czujesz tak mala nutke frustracji w jego odgryzaniu sie?
                                            • longeta Re: Ty już nawet tego nie możesz... 26.09.07, 22:44
                                              nakole napisał:

> ...biedaku. Tylko to ci pozostało:
                                              > bi.gazeta.pl/ludzie/8/168/z61168N.jpg

Czasami lubię:
                                              pl.youtube.com/watch?v=3fPBg9-4alk&mode=related&search=
                                          • Gość: yoggi Re: O ! IP: 212.241.168.* 26.09.07, 22:14
                                            longeta napisał:
                                            > także pieprz się sam;-)

sam nie da rady, a z kimś tym bardziej - mięciutki...:D
                                            • Gość: Longi Re: O ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.07, 22:30
                                              A jakby nett1980 zrobiła mu swoje sławne masowanie prostaty?
                                        • Gość: yoggi Re: O ! IP: 212.241.168.* 26.09.07, 22:19
                                          hehehe ale żeś koleś błysnął. nie ja się mizdrzę do każdego na forum, więc jak
                                          chcesz znaleźć szukającego miłostek to radzę najpierw spojrzeć w lustro.
                                          • nett1980 Re: O ! 26.09.07, 22:22
                                            Daj sie poniesc tej milosci i nie grymas.Niech longi chociaz twym
                                            Fazim sie stanie, jak nie chcesz go na kochanka.
                                          • nakole Wampiry nie 26.09.07, 23:21
                                            ...przeglądaja się w lustrze.
              • zamek Re: Aha 26.09.07, 16:28
                big_news napisał:

> Zamek, to Ty teraz robisz "w temacie" PO?
                Skądże, ja - zgodnie z zamiłowaniem - robię w praworządności. A w prawie
                prasowym to przez parę najbliższych dni robię jeszcze zawodowo.
                Serdeczności :)
                • big_news Re: Aha 26.09.07, 16:40
                  No to muszę się pilnować.
                  Przynajmniej jeszcze przez parę dni. Chociaż i później powinienem na wszelki
                  wypadek dość ostrożnie się wyrażać;)
                  Pozdrawiam:)
            • Gość: Donald Kiedy doniesienie o popełnieniu przestępstwa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.07, 16:53
              :-D
        • vazz ...a ty mu wierzysz ;)? 26.09.07, 10:37
          hehe
        • breblebrox I dopiero teraz o tym mówisz?!? 26.09.07, 10:47
          Cholera!
          I jeszcze pewnie koalicja PiS-Samoobrona-LPR to ściema, Kaczyński tych panów nigdy nie widział na własne oczy.
          To wszystko to była prowokacja mająca na celu rozbicie Układu!
    • Gość: Pająk Re: Liberałowie z PO kasują wątki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 10:40
      To nie pierwszy i nie ostatni wątek, który na tym forum skasowano.
      Niestety ta gazeta i forum zeszły na psy.
      • Gość: 3grosze Re: Liberałowie z PO kasują wątki! IP: *.toya.net.pl 26.09.07, 10:48
        Wez sie w garsc, nie badz gapa i zajrzyj na Kto nami rzadzi. Deficyt
        na czytanie ze zrozumieniem?
    • brite i sikają do mleka oraz splątują warkocze! /nt 26.09.07, 11:42

• dziad_borowy Re: Liberałowie z PO kasują wątki! 26.09.07, 11:49
      To juz nawet nie liberalowie. Toz to regularna oligarchia!
      Dzierżż!!!
    • Gość: gość Jacy liberałowie? O czym ty piszesz? IP: *.zsi.pwr.wroc.pl 26.09.07, 12:08
      Tusk i spółka pod przykrywką różnych partii(KLD, UW, AWS) czynnie uczestniczyli
      w rządzeniu naszym krajem przez prawie 16lat i nie przypominam sobie żeby
      cokolwiek liberalnego wdrożyli w życie. Te wszystkie gadki o liberałach i
      "młodych wykształconych" to najzwyklejsza socjotechnika mająca otumanić ciemny
      lud który zamierza na nich głosować - głosując na PO, jesteś z urzędu mądry i
      inteligentny:D
      • dziad_borowy Re: Jacy liberałowie? O czym ty piszesz? 26.09.07, 12:13
        Tak, tak. I ta sama socjotechnika otumania ciemny lud niemajacy
        glosowac na PO - nie glosujesz, nie jestes, fuj fuj tfu, liberalem.
        Dzierżżż!!!
        ps. zapomnialbym - :D
      • longeta Re: Jacy liberałowie? O czym ty piszesz? 26.09.07, 15:04
        Gość portalu: gość napisał(a): głosując na PO, jesteś z urzędu mądry i
        > inteligentny:D

Na dodatek ściekły,skoro tak szybko kasują POsty który opisują rzeczywistość i
        kondycję intelektualną Tuska:-)))
      • yavorius Ooooooo 26.09.07, 16:32
        Tusk rządził krajem? A przypomnij mi, kiedy i na jakim stanowisku.
        • Gość: lavinka z nielogu Re: Ooooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 19:27
          Pewnie pociągał za sznurki z drugiego szeregu ;-)))))
    • Gość: Kabaret Partyjni fachowcy z Platformy i PSL-u IP: 151.204.42.* 26.09.07, 17:17
      miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,4454400.html
      • longeta Re: Partyjni fachowcy z Platformy i PSL-u 26.09.07, 17:38
        Przecież to złodzieje,na dodatek sprzedali prawie cały kraj za free,także nic
        mnie nie zdziwi u tych nieudaczników gospodarczych z PO
    • Gość: Kabaret Działacz PO: Rozwodnikom wyrastają prostytutki IP: 151.204.42.* 26.09.07, 18:32
      miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,3951052.html
      • longeta Re: Działacz PO: Rozwodnikom wyrastają prostytutk 26.09.07, 18:39
        PO może sobie z Ojcem Dyrektorem łapkę POdać,taka to głupia partia,tylko dla
        wykształciuchów i inteligentów inaczej,jak wygrają(w co wątpię)to będzie lepsze
        kino niż za Romana i Leppera razem wziętych:-)))
    • Gość: Kabaret Moralność według Platformy Obywatelskiej IP: 151.204.42.* 26.09.07, 18:59
      miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,3718453.html
      • longeta Re: Moralność według Platformy Obywatelskiej 26.09.07, 19:15
        Niestety takiego dziadostwa,jakie reprezentuje PO jest więcej w
        kraju,ba..........każdy to znajdzie na swoim podwórku.
        Pędzące świnie do koryta nie mają zasad, POprostu.
    • Gość: lavinka z nielogu Ojej jaki piękny wątek polityczny :) nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 19:25
      • longeta Re: Ojej jaki piękny wątek polityczny :) nt 26.09.07, 19:26
        śmierdząca sprawa jak polityka;-)
        • Gość: lavinka z nielogu Re: Ojej jaki piękny wątek polityczny :) nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 19:30
          A ja bawię się jak nigdy dotąd :) Dziś czytałam podwójny wywiad Rokitów. Bardzo
          pouczający :))) Jesce tylko Kwaśniewskiej i Wałęsowej w tym cyrku brakuje :)))
    • Gość: miau Podobno DODA ma startować z list PO - wiecie coś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 09:41
      o tym? Mąż DODY, Radek Majdan jest radnym Platformy w Szczecinie więc coś chyba
      jest na rzeczy. wiadomosci.gazeta.pl/wybory2006/1,75946,3735468.html
      • yavorius Re: Podobno DODA ma startować z list PO - wiecie 27.09.07, 09:45
        Tak, kot Kaczyńskiego też ma startować, bo Kaczyński jest na liście
        w Warszawie <jeb>
        • Gość: miau Re: Podobno DODA ma startować z list PO - wiecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 09:55
          Kto ją tam wie? Podobnie jak lider partii, również pała miłością do Niemców
          tnij.org/acic
          • yavorius Tak, Tusk pała miłością do Niemców /lol 27.09.07, 09:58
    • Gość: Kabaret Ciekawe ilu mamy w Polsce zauroczonych lekarzy? :D IP: 151.204.42.* 17.10.07, 13:51
      Fatalne zauroczenie CBA?

B. posłanka PO Beata Sawicka żaliła się swoim kolegom, że podający się za
      biznesmena funkcjonariusz CBA, który sprowokował ją do wzięcia łapówki,
      "zawrócił jej w głowie".
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4584775.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka