Gość: Arab IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 23:28 hurra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fin Re: 26400!!!!!! IP: *.atr.bydgoszcz.pl 15.12.01, 12:10 geograf napisał(a): > przegoniliśmy Bydgoszcz.... Gratulacje. U nas ostatnio taki marazm, że już od pewnego czasu było to przesądzone. Pozdr sojusz ŁÓDŹ - BYDGOSZCZ Odpowiedz Link Zgłoś
hubar 3 MIEJSCE! 15.12.01, 14:46 Po kilku miesiącach oczekiwania doczekałem się tego momentu!!! Pamiętam jak wraz z Pepe walczyliśmy o to aby się"nie dać" Bydgoszczy. Wtedy powstał Sojuz Łódź-Bydgoszcz, który mam nadzieje że teraz przetrwa. pozdrowy SOJUZ łÓDŹ-BYDGOSZCZ Odpowiedz Link Zgłoś
.pepe. Re: 3 MIEJSCE! 15.12.01, 16:00 faktycznie, wydaje się jakby to było conajmniej kilka lat temu :) Era wyścigów, tłuczenia pustych postów (oczywiście nigdy przez nas :)), zarywania nocy żeby prześcignąć Katowice, Trójmiasto (wtedy jeszcze sam Gdańsk) i Poznań, era sojuszy i wojen... pozdr. dla Bydgoszczy :) nauczyliśmy się, że w jedności siła, chociaż co do wagi celów mam, z perspektywy czasu (ho ho), pewne wątpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: 3 MIEJSCE! 15.12.01, 16:13 Witam pana szanownego! Troszkę nas wzięło na wspomnienia? Bo się popłacze. Jaki Ty teraz dorosły i z jakimi wspomnieniami... Panie Radny! Proszę o częstrze odwiedzanie Forum bo się pogniewamy! pozdrowy KFŁ Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: 3 MIEJSCE! 15.12.01, 21:14 Panie HuBar, nie strasz Pan, bo nam się pepe stanów lękowych nabawi! Ja już jestem na etapie łez wzruszenia na Jego widok!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś