Gość: KR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 23:41 Mam takie pytanko. Kiedy LKS wygral z Widzewem? 20 lat temu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: darek Brawa dla kibiców. IP: *.toya.net.pl 05.10.07, 23:56 Dla kibiców ogromne brawa za doping i zachowanie dla kopaczy lufa za poziom.Kibicom należąło się widowisko jak nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LKS Re: Piłkarska Łódź tonie IP: 217.33.67.* 06.10.07, 00:38 Idz do lekarza, od pamieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imamiah Piłkarska Łódź tonie IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.10.07, 01:13 Byłem i widziałem - gdyby nie sektor C, a dokładniej strona bliżej zegara to byłoby z wami ciężko. Ale szacunek za te akcje pod koniec z policją jak własnymi flagami w nich rzucaliście:D ŁKS Łódź! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS RTK Re: Piłkarska Łódź tonie IP: *.retsat1.com.pl 06.10.07, 01:56 Widzewiacy, gratulacje za flagę retkini - liczę, że teraz liczniej zaczniecie się pojawiać na osiedlu hehehe, ciekawe kiedy jeszcze zrobicie fanę teofilowa lub kozin, teletubisie :) P.S. Ta wasza ludowo-wiejska przyśpiewka przed meczem totalnie mnie zmasakrowała :) Odpowiedz Link Zgłoś
daro1101 Piłkarska Łódź tonie 06.10.07, 08:08 No i pieknie.Moze dozyje chwili gdy oba MISZCZE podejma decyzje o samorozwiazaniu.Bedzie to mistrzowski akt. Miasto lozy miliony na zalosne spektakle,ktore ze sportem maja niewiele wspolnego.Cwaniaczki udaja ze biegaja za pilka i kasuja niezla gotowke a BARANKI fascynuja sie ta KICHA gotowi umrzec za "wiare". Oba stadiony nalezy przebudowac na markety albo wesole miasteczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profek Re: Piłkarska Łódź tonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 09:46 Brawo daro1101, świetnie to ująłeś - zaorać oba, bo szkoda tej kasy - smutne, ale prawdziwe. Popieram w 100%... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiki Re: Piłkarska Łódź tonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 12:29 A może lepiej je zamienić na parkingi po zaoraniu ponieważ ani z tej strony Łodzi ani z tej strony nie ma za wielu parkingów będzie to lepiej wykorzystane prze mieszkańców miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poprostu kibic Piłkarska Łódź tonie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.07, 09:48 Byłem widziałem dlatego mam pytanie? czemu zawsze znajdą się jakieś barany które za wszelką cenę próbują wszczynać burdy na stadionie. dotyczy to zarówno kibiców jednej i drugiej drużyny. co takiego się dzieje że jedni są gotowi zabić drugich. pracuje w firmie gdzie są kibice Widzewa i Łks-u. nikt sobie nie skacze do gardeł mie palimy swoich biurek po każdej kolejce komentujemy mecze jednej i drugiej drużyny. Przecież wczorajsze derby mogły być prawdziwym świętem piekna oprawa Widzewa "Łódź by night" plus flagowisko w drugiej połowie Łks niezła kartonada plus Flaga "Rodowici" to dlaczego były walki z policją palenie krzesełek rzucanie w sektory zapalonymi racami o takich drobiazgach jak bluzgi wzajemne nie wspominam. czy takie bezmózgi nie zastanowią sie iż cierpi na tym nie tylko widowisko ale ich kluby na które OE nałoży kary. Jak jesteście nie wyżytymi flustratami to idźcie do parku i walcie łbem w drzewa może wam przejdzie. Kary dla bandytów stadionowych powinny być ostrzejsze. dla wyjaśnienia nie jestem jakimś sflustrowanym emerytem mam 27lat i od zawsze chodziłem z ojcem na mecze widzewa i Łks-u Byłem na rozgrywkach ligi mistrzów jak grał w niej widzew i na eliminacjach w których uczestniczył łks. niestety późniejszy spadek łks-u do drugiej ligi sprawił iż częściej bywałem na stadionie widzewa ale to nei zmienia faktu iż w rozgrywkach ligowych cieszę sie z wygranych Łódzkich zespołów. Pozdrawiam wszystkich normalnych kibiców i życzę marszu w górę tabeli całej piłkarskiej Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Piłkarska Łódź tonie 06.10.07, 09:56 Po raz pierwszy od kilku lat udało mi się trafić dokładny wynik derbów. Po prostu wiedziałem, że obie drużyny są za słabe, by jedna drugiej była w stanie zrobić krzywdę. Mam nadzieję, że nie spełni się moja kolejna kasandryczna wizja - po zwycięstwie Polonii Bytom nad Mistrzem Polski doszedłem do wniosku, że w ekstraklasie nie ma jednak chłopców do bicia i mecz derbowy jest ostatnią szansą, by przynajmniej jeden z łódzkich klubów wygrał w tej rundzie mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zj Żenada, cała Polska dzisiaj śpiewa II liga dla IP: *.toya.net.pl 06.10.07, 10:20 Łodzi. Lepiej na jednym stadionie zrobić bazar a na drugim giełdę samochodową. Szkoda czasu dla takiej amatorszczyzny. Lepiej chodzić na rugby, tam chociaż widać zaangażowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ergo Piłkarska Łódź tonie IP: *.elkomtech.com.pl 06.10.07, 12:41 "Widzów: 8,5 tys." Ciekawe skąd macie tak błędne dane!! vLudzie te karty kibica, numerowane miejsca, monitoring to czysta fikcja! Na meczu WSYSTKIE krzesełka były zajęte, a w przejściach między nimi, na schodach i koronie stadionu stały takie tłumy że nie dało się przecisnąć. Stąd moje pytanie: jak oni weszli na stadion, skoro nie było dla nich biletów??? Ano dlatego, że ochroniarze na bramkach wpuszczali każdego, wystarczyło się wepchnąć. Nikt nie sprawdza czy bilet zgadza się z kartą kibica, której wogóle nie trzeba pokazywac!!! Na trybuny wszedłem z plecakiem do którego policjanci przeszukujący wchodzących kibiców nawet nie chcieli zajrzeć. Koleś klepnął mnie dwa razy pod pachami i już się brał za następnego. Przecież w tym plecaku mogłem mieć wszystko: race, petardy, trzonek od siekiery, cokolwiek! Ludzie na stadionie nie ma żadnej kontroli!!! dlatego monitoring i te karty wraz z miejscami numerowanymi i przypisanymi do konkretnej osoby są gó.. warte! Dopóki ochroniaże dalej będą prowadzili tak swobodną politykę wpuszczania ludzi na stadion, dopóty nie znikną burdy, race i rzucanie w przeciwników czym popadnie. Jestem kibicem Widzewa ale dobijają mnie 15-letnie gnojki rzucające kamieniami w policje pod zegarem (czego efektem jest gaz łzawiący dla całego sektora). Czemu z nimi nie można nic zrobić?? Czemu prawdziwi kibice nie złapią tych wyrostków i im nie wpier...lą tak żeby ich matki nie poznały? Przecież oni niszczą wizerunek nas wszystkich, kibiców! a jest ich bardzo niewiele, bo tylko garstka (może ok 10 osób) rozpoczyna "honorowe walki z policją" a później wszyscy marudzą że trzeba przed gazem uciekać... Prawdziwy kibicu: nie reagując na takie zachowania, wyrażasz aprobatę dla tych mlodocianych kretynów, którym tak fatalnie idzie gra na komputerze, że muszą rozładować FRUSTRACJĘ (nie flustrację) na stadionie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opalony Piłkarska Łódź tonie IP: *.hay.connect.net.au 06.10.07, 13:33 wielki wstyd.gdzie sa biznesmeni lodzi zainwestuja wielkie pieniadze i wyciagna z bagna kluby na ktorych ja sie wychowalem.chanba,chanba i wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seweryn1908 Re: Piłkarska Łódź tonie IP: *.toya.net.pl 06.10.07, 21:16 pl.youtube.com/watch?v=bXWQZjTGCfc&NR=1 tu masz odpowiedz na swoje pytanie Odpowiedz Link Zgłoś