kol.3 14.10.07, 18:29 Czy ktopś był na studniówce w Pałacu Młodzieży na Retkini. Jakie wrażenia, ceny, opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yogii Re: studniówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 18:51 Ja byłem - jedzenie średnie, obsługa miła i szybka, miejsce takie sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: studniówka 18.10.07, 16:53 Dzięki. Szkoła mojego syna postanowiła się tam bawić. W ogóle mi się to nie podoba bo wydaje mi się, że tam nie ma restauracji i katering będzie dowożony, a więc wszystko podgrzewane. Miejsce też mi się nie podoba.A nie pamiętasz ile płaciliście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: studniówka IP: *.toya.net.pl 18.10.07, 18:48 W większości miejsc na studniówkach jest dowożone jedzenie. Moim zdaniem miejsce fajnie. po udekorowaniu super. Katering jest (może być oddzielnie) proponuje Pałac (zaprzyjaźniana firma) ale można wybrać inaczej. Dużo miejsca na stoły, duży parkiet, scena na kabaret i DJ. ja byłam na studniówce na około 300 osób (razem z gośćmi i nauczycielami). Dla dużej studniówki osobiście polecam. Może jak mniej osób, to można wybierać restauracje. Dla dużej ilości, wiem że jest problem. Odpowiedz Link Zgłoś