Dodaj do ulubionych

Powstaje nowy sklep na ul. Elsnera

30.07.03, 10:02
Dokładnie pomiedzy Leader Pricem i DH Batorym, a DH Batory2. Robotnik na
zadane pytanie co tu będzie odpowiedział - Nie wiem, jakś sklep. Oczywiście
tabliczki info. nie ma. Budynek powstaje w expressowym tępie- Tzn. W sobotę
nie było nic, a teraz ściany są na wysokość ponad 2 m.
Obserwuj wątek
    • Gość: Maruda Re: Powstaje nowy sklep na ul. Elsnera IP: *.tvsat364.lodz.pl 30.07.03, 12:23
      Prosze prosze, jak się ten ryneczek rozbudwouje, niedługo stanie się tu całkiem spore centrum handlowe :))) Tylko patrzeć jak gdzieś multipleks wcisną :)

ps. Tylko gdzie ja teraz będę kupował choinki na święta, jak wybudują ten monopolowy!?
    • Gość: motomysz Re: Powstaje nowy sklep na ul. Elsnera IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 13:32
      slyszalem ze ma tam powstac jakis duzy sklep z alkoholami :) - czyzby nowa
      siedziba "Piwnic Prohibicji" ??

pozdr.
    • Gość: Maruda Zaraz zaraz... IP: *.tvsat364.lodz.pl 30.07.03, 15:38
      Teufel, czy piszesz o tych robotach, któr prowadzone są na linii McDonald, HortCafe, w stronę Batorego? Tam gdzie zawsze był parking? Bo tam, jak pisze Motomysz ma powstać monopolowy. A nie wyobrażam sobie, gdzie między Batorym a Batorym2 można by jeszcze coś wpchnąć :O
      • Gość: teufel Re: Zaraz zaraz... IP: *.toya.net.pl / 10.0.246.* 30.07.03, 19:55
        Między Batory a Batorym2 (sic)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        O monopolowym już dawno pisałem - z tamtego wątku GW zrobiła przecież artykuł.
        O monopolowym
    • Gość: maxrak Re: Powstaje nowy sklep na ul. Elsnera IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 07:34
      No,no teufelku kręcisz się w moich okolicach.Swoją drogą byłem wczoraj w nowo
      otwartym Lider Price i trochę się rozczarowałem,nawet sobie browaru nie mogłem
      kupić.Może dlatego będzie ten monopolowy.
      • Gość: teufel Re: Powstaje nowy sklep na ul. Elsnera IP: *.toya.net.pl / 10.0.246.* 31.07.03, 15:54
        1.Mieszkam tu i dlatego się kręce:P
        2.Nie ma browarów (sic!!!!!!!)
        • teufel Re: Powstaje nowy sklep na ul. Elsnera 07.08.03, 22:03
          Coś ostatnio sie wleką na budowie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka