Gość: ZZZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 20:37 No i fajnie. Zostawmy jescze Fabiniaka, Jozka, Ukaha, Brozia, Budke, Stefano, Kukisa, Grzelczaka, Maslowskiego, a reszta moze odejsc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marc Re: Widzew: - Osiemnastolatek zdał egzamin IP: *.range86-131.btcentralplus.com 16.11.07, 01:22 ZZZ zgadzam sie z Toba ale dodal bym jeszcze Sasze ! to nasz njlepiej wyszkolony technicznie zawodnik ! tylko trzeba jeszcze trenera ktory bedzie umial wykorzystac jego umiejetnosci w druzynie bo chlopak naprawde sporo potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Widzew: - Osiemnastolatek zdał egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 09:54 ja bym dal szanse jeszcze kelechiemu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartwidzew Widzew: - Osiemnastolatek zdał egzamin IP: *.rybnet.pl 16.11.07, 10:45 Witam chcialbym poruszyc kilka kwesti mianowicie po pierwsze dlaczego nie ma mozliwosci wstawiania komentarzy.Czy przypadkiem nie boicie sie ze zaczna pojawiac sie negatywne?Dlaczego ludzie nie maja prawa krytykowac gry zespolu skoro gra naprawde slabo.Ludzie maja prawo czuc sie zawiedzeni skoro ludzie ktorzy zarabiaja grube tysiace graja slabo.Stad zarzuty slabej formy ze strony kibicow ktorzy widuja ich w lodzkich lokalach w poznych godzinach.kibice tacy jak ja ktorzy jada przez pol Polski zeby zobaczyc "grę" swego zespolu maja prawo czu sie zawiedzeni. Nastepną kwestie która chciałbym poruszyć jest brak zdjęc z meczów poza tymi 4 z meczu z groclinem nie ma nic.Również sklep internetowy mial być wzbogacany o nowości, atymczasem bida. Podsumowujac Panowie ja nie wiem czy Wy dalej żyjecie w epoce komunizmu gdzie królowała cenzura i nie można bylo sie wypowiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS RTK #idze# - ja tego czegoś się wstydzę IP: *.retsat1.com.pl 16.11.07, 18:22 Płyńcie do rynsztoka - pośmiewisko całej Łodzi ! ekstraklasa.wp.pl/kat,1740,title,Mamy-liste-kupionych-meczow,wid,9400578,wiadomosc.html?rfbawp=1195225265.693 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 16.11.07, 19:51 I kto to pisze? Kibic którego zespół kupił wszyskie mecze w sezonie gdzie zdobył MP? :-) No i Jacek Żałoba też jest na liście :-) ps. farszafka chce dowalić Widzewowi to dowala ps2. już jest szykowany pozew o zniesławienie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi!!! IP: *.toya.net.pl 16.11.07, 19:56 Kierownik drużyny ŁKS Jacek Ż. miał proponować łapówkę za dwa mecze tego klubu. - To nieprawda. Może ktoś mnie fałszywie pomawia, żeby siebie wybielić - twierdzi Jacek Ż. buachachacha!!! Odpowiedz Link Zgłoś