Dodaj do ulubionych

[Konkurs] Jaki to użytkownik?

27.02.08, 07:03
Znalazłem w Internecie taki oto obrazek i od razu pomyślałem sobie, że
przecież wiele osób z FŁ lubi zagadki i z pewnością będzie chciało połamać
sobie głowę nad tym z którym użytkownikiem forum skojarzyła mi się zobrazowana
scenka :)

tnij.org/lgta

Życzę wytrwałości!
Obserwuj wątek
    • Gość: f [Konkurs]Jaki to użytkownik? to jest senor.eugenio IP: 83.238.23.* 27.02.08, 07:46
      • senor.eugenio Przynano wyróżnienie 27.02.08, 08:48

Co prawda nie odpowiedziałeś poprawnie na pytanie ale za to nie masz racji, więc
        nagroda pocieszenia ;)
    • dziad_borowy Re: [Konkurs] Jaki to użytkownik? 27.02.08, 09:26
      – Panie Zbyszku! Ma pan klucz od kabiny?

Dzierżżż!!!
      • iszkariota Re: [Konkurs] Jaki to użytkownik? 27.02.08, 09:40
        Kluczbork?
    • markus.kembi Re: [Konkurs] Jaki to użytkownik? 27.02.08, 11:33
      Hmmm, w linku jest "lgta" - czy to przypadek?
    • nefnef Big news & Longeta! 27.02.08, 12:02
    • Gość: doda Re: [Konkurs] Jaki to użytkownik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 12:25
      nefnef i trooly, czyli dwa tzw trzęsące tyłeczki
      • nefnef Re: [Konkurs] Jaki to użytkownik? 27.02.08, 20:59
        Padło ci na mózg? (może na muzk?) Czy czytać nie umiesz?
    • brite Re: [Konkurs] Jaki to użytkownik? 27.02.08, 12:37
      Oż kurka, to ja! Owal głowy podobny.
      • brite Re: [Konkurs] Jaki to użytkownik? 27.02.08, 12:38
        Chyba jednak nie, fotel się nie zgadza.
    • big_news Rewelka 27.02.08, 12:47
      Konkurs na rozszyfrowanie Twoich projekcji...
      A co będzie nagrodą?
      Wibrator, koszulka z napisem "Kocham LiDkę" czy może tomik Wiekopomnych Myśli
      Cudotwórcy?
      Jak określisz trofeum, to _może_ się zastanowię:DDD
    • longeta Re: [Konkurs] Jaki to użytkownik? 27.02.08, 13:54
      Typowy nocny marek.........to oczywiste,podejrzany jest każdy kto nie sypia,nie
      tylko z żoną;-)
      • big_news Re: [Konkurs] Jaki to użytkownik? 27.02.08, 14:05
        Chłop tyra od 5 rano do 18 wieczorem, następnie wraca do domu i pada na twarz,
        obcować z forum może tylko do ósmej rano w robocie, nim przyjdzie szef, więc
        krew go zalewa, że inni takich sposobności mają więcej. Stąd frustracja
        powodująca rewelacyjne pomysły konkursów. Szkoda gostka, zatyrana biedaczyna;)
        • senor.eugenio Re: [Konkurs] Jaki to użytkownik? 27.02.08, 20:03

No, no - brawo Watsonie :)

Zapewne sporym rozczarowaniem będzie dla ciebie wiadomość, że oprócz tego, że
          lubię swoją pracę, to pracuję w tak małym i tak zgranym gronie osób, że
          właściwie sam jestem sobie szefem. O 7 rano zwykłem jeść sobie śniadanie a pracę
          zaczynam o 8 żeby móc spokojnie o 16 wyjść do domu i mieć czas na ciekawsze
          rzeczy niż 'sposobność do obcowania z forum' i czytanie twoich fascynujących postów.

Tak tak, mój drogi, trochę się zmieniło od czasu kiedy nauczono cię, że głównym
          zadaniem w pracy jest wymiganie się od niej, ale wiadomo - wypaczone przez
          komunę wraki wciąż dryfują między pracodawcami, na szczęście już niedługo.

Co do nagrody - skoro tak mocno hołdujesz zasadzie 'tak robić, żeby się nie
          narobić' to nagrodą niech będzie radość z wyrobienia stu procent normy w
          wygrywaniu konkursów, stachanowcu :)

Pa - idę sobie paść na twarz a potem obrócić się na plecy i książkę poczytać.
          • big_news Re: [Konkurs] Jaki to użytkownik? 27.02.08, 20:20
            Bardzoś chłopaku niekonsekwentny.
            Z jednej strony zarzucasz mi leserstwo, a za momencik robisz ze mnie rekordzistę
            w wyścigu pracy.
            Cóż, to pewnie skutek zmęczenia, panie "szefie".
            No i już się tak nie mityguj.
            Wszyscy wiedzą, żeś żaden pracoholik, że robisz akuratnie i tyrasz wyłącznie na
            bułęsę z balceronem.
            Miłych snów.
            I nie zapomnij, zaraz po wyłączeniu budzika, skrobnąć coś odkrywczego. Wiesz,
            tak gdzieś koło 5 rano. Po co masz się krztusić kanapeczką o 7:D
            • nefnef Senor ma rację 27.02.08, 21:05
              Senor ma rację. Jesteś w necie niemal zawsze; nie dziw się, że
              niektórzy zazdroszczą lub złoszczą, że kasę bierzesz a w robocie
              bawisz się forum – przecież bierzesz kasę z publicznych pieniędzy.
              A ja z twoich rad czasem korzystam, to też się nie złość.
              • big_news Powiem więcej: 27.02.08, 21:20
                rację mają wszyscy, którzy się ze mną nie zgadzają. Co nie?
                A niektórzy, których irytuje to, że w ogóle jeszcze dycham, niech sobie zaparzą
                na skołowane nerwy ziółek. Jednocześnie informuję tych rozeźlonych, że żaden z
                nich nie dopłaca do mojego istnienia. Sam się utrzymuję, no może ze
                współudziałem Żony, na która z kolei ja też łożę. Powyższa informacja musi
                zaświadczać o mojej nieograniczonej dobroci dla ludzi. W tym szczególnie dla
                moich oponentów. Otóż, gdybym był takim sku..elem, za jakiego mnie biorą, to
                napisałbym, że jestem na zasiłku dla bezrobotnych, a jednocześnie robię na
                czarno. W takiej sytuacji jednych dopadłaby apopleksja, inni waliliby z
                wściekłości głową w mur. Spowodowane to by było konstatacją, iż łożą na mnie
                wciąż i na okrągło. Jak widać - nic z tych rzeczy. Oszczędziłem w ten sposób
                wielu zaślepionych ludków, uratowałem kilka ludzkich bytów. Czujesz, doktorku?
                Nie! Nie dziękuj mi.
                Ma się ten gest...
                • Gość: nett1980 Re: Powiem więcej: IP: *.toya.net.pl 27.02.08, 21:27
                  Wyluzuj, meczyk jest w telewizorni. Normalne chlopy siedza i sie
                  wlepiaja w ekran. No ty przerwe widze wykorzystales na wpis...
                  A NefNef jakis taki hardy sie zrobil ostatnio, okrzepl na forum?
                  • big_news Re: Powiem więcej: 27.02.08, 21:42
                    Nie pamiętam już, kiedy był równie swobodny, kiedy miałem przypływ tak dobrego
                    samopoczucia. Złożyło się na to kilka radosnych faktów z mojego życia rodzinnego
                    i nic oraz nikt nie jest w stanie tego zepsuć. Sądziłem, że moje posty aż kipią
                    luźnym ich charakterem;) Hm...
                    A Nef? Cóż. Może mu się zdaje, że ta pozorna twardość, dodaje mu uroku?:D
                    • Gość: nett1980 Re: Powiem więcej: IP: *.toya.net.pl 27.02.08, 22:01
                      "Złożyło się na to kilka radosnych faktów z mojego życia rodzinnego
                      i nic oraz nikt nie jest w stanie tego zepsuć."

Jeden przyszedl mi do glowy: ZOSTANIESZ DZIADKIEM?
                      • big_news Re: Powiem więcej: 27.02.08, 22:08
                        hehehehhe
                        Pewnie tak. W każdym razie mam taką nadzieję. Kiedyś:)
                        O co innego chodzi, ale... to moja słodka tajemnica.
                        Nie do wiadomości publicznej;)
                        • nefnef Re: Powiem więcej: 27.02.08, 22:33
                          W każdym bądź razie, bo myślę, że aspiracje i marzenia masz
                          pozytywne - życzę powodzenia!

Co do twardości to przecież sam tak radziłeś – miałeś rację, więc co
                          się złościć, że posłuchałem rady? I tak wiadomo, żem miękki i
                          tchórzliwy, ale co szkodzi postraszyć, hehe.

Natomiast siedzenie przed kompem to poważny problem, chyba że to
                          praca taka jest. I raczej na życie rodzinne wpływa źle, przynajmniej
                          psycholodzy tak mówią. No ale to indywidualna sprawa i jak kto chce,
                          tak robi. Ja tam radzę nie za wiele siedzieć, wzrok nawet pogarsza
                          się.

Dobranoc!
            • senor.eugenio Re: [Konkurs] Jaki to użytkownik? 28.02.08, 10:12

Generalnie jestem w rozterce...

Kto wcześnie wstaje i idzie do pracy - robol, tyracz, mały ciemny zapie..cz,
              je kaszankę i nie ma głębszych przemyśleń, bawi go "Świat według Kiepskich", nie
              wie gdzie jest najbliższy teatr.

Kto może spać do południa, bo inni zasuwają na niego - oligarcha, malwersant,
              kumpel Michnika, pewnie nakradł przy transformacji, pęczak.

Nowy konkurs, prostszy - jak potocznie określa się osobę dwulicową, obłudną, bez
              zasad, mówiącą co innego zależnie od okoliczności i rozmówcy?

a - hipokryta
              b - obłudnik
              c - sku..el
              d - wszystkie powyższe

PS - szef przyszedł, trzeba znikać z forum.
              • big_news Zmień nick 28.02.08, 10:21
                Na:
                abcd lub a_b_c_d (czy tym podobny).
                Idealnie będzie on Ciebie charakteryzował.
                Ja też teraz znikam.
                Co prawda nie z powodu nadejścia mojego szefa, ale i tak nie pokażę się tu
                prędzej niż wieczorkiem.
                Miłego dnia, panie abcd, miłośniku ludzi co się zowie:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka