Dodaj do ulubionych

autoszkoła lub instruktor

04.04.08, 10:55
Witam! Czy mógłby mi ktoś doradzić autoszkołę lub instruktora, najlepiej z
placem manewrowym w okolicach Olechowa (nie mam pojęcia gdzie w Łodzi są place),
a już ideałem byłaby instruktor-kobieta ;) Jestem po kursie, ale potrzebuję
godzin dodatkowych. Ważne, aby plac manewrowy był gdzieś blisko , bo mam dosyć
jeżdżenia 2 godziny po to tylko, zeby zdążyć na kilka minut na plac po drugiej
stronie miasta.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafik Re: autoszkoła lub instruktor IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.04.08, 20:54
      był osobny temat o łódzkich autoszkołach na forum Łódź. Ja ze swojej strony mogę
      polecić OSK Extreme, tyle że oni są na Narutowicza i mają plac pod Tesco na
      Pojezierkiej. Ale atmosfera jest taka, że chyba warto:) I jeździ tam p. Ania
      jako instruktor:)
      • pinkie5 Re: autoszkoła lub instruktor 05.04.08, 10:09
        Ano właśnie, wszystko Teofilów lub Retkinia... Jestem w takiej sytuacji, ze nie
        mam szans aż tam dojeżdżać. Ale podaj linka do tego wątku, bo nie mogłam nic
        znaleźć. Widziałam plac i autoszkołę przy Tesco na Widzewskiej. Czy może tam
        ktoś sie uczył?
        • Gość: Rafik Re: autoszkoła lub instruktor IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.04.08, 07:12
          na widzewskiej ma plac AUTO SZKOŁA Zbigniew Gede

ul. Kilińskiego 138
          90-316 Łódź
          tel. 042 674 03 48
          kom. 608 062 932
          pn-pt: 12.00-17.00

ul. Rokicińska 121
          Andrespol
          tel. 042 213 46 05

:)
          Skoro jesteś z Olechowa, to Andrespol wydaje się rozsądną opcją.
          • Gość: magik Re: autoszkoła lub instruktor IP: *.toya.net.pl 08.04.08, 08:28
            Tylko teraz dojedź do Andrespola, skoro pinkie5 nie ma samochodu.
            • Gość: Rafik Re: autoszkoła lub instruktor IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.04.08, 12:08
              podejrzewam że kurs busem z Olechowa do Andrespola nie będzie trwał długo i
              kosztował znowu majątku. A jeśli chodzi o jazdy doszkalające, to to będzie tylko
              kilka takowych wypadów.
    • Gość: kursant Re: autoszkoła lub instruktor IP: *.toya.net.pl 08.04.08, 20:39
      nie chce czynić nikomu reklamy

"AB Mróz" ma plac na Augustowie rejon Rokicińskiej przy krańcówce tramwajowej, co najważniejsze plac grodzony, prywatny tylko tej auto szkoły.
    • Gość: K. Autoszkoła Driver - śmieciarze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 21:57
      Tych łobuzów z Lutomierskiej nie polecam. Zaśmiecili ulotkami na latarniach pół
      Łodzi. Już zgłosiłem do Straży Miejskiej.

K.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka