Gość: ELVIZ IP: *.mipro.pl 17.09.03, 13:18 Łódź - miasto nie od Parady! :)P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Spóźnione hasło promujące Łódź to... 17.09.03, 13:23 Gość portalu: ELVIZ napisał(a): > Łódź - miasto nie od Parady! -- Elviz, wiesz, że taki tytuł dała Gazeta dla artykułu który donosił, że Parady nie będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELVIZ Re: Spóźnione hasło promujące Łódź to... IP: *.mipro.pl 17.09.03, 14:38 NIe wiedziałem - ostatnio nie czytam gazet. Ale jeśli tak to widocznie wałek. A to słyszałeś - na Włókniarzy - Łódzka Parada pierd.......li Kropiwnickiego Dziada. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Spóźnione hasło promujące Łódź to... 17.09.03, 14:43 Ja bym bardzo prosil nie laczyc osob tego pana i mnie. Po pierwsze nie lubie Jurkow, po drugie ze szczegolnym uwzglednieniem Kropiwnickich, a po trzecie i najwazniejsze po co w tym hasle "dziad" jest z duzej litery? He? Dzierżbór dla tych co zasłużyli i antydzierżbór dla tych drugich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELVIZ Re: Spóźnione hasło promujące Łódź to... IP: *.mipro.pl 17.09.03, 14:55 Dzierżbym mógł porównywac ciebie o wielki z tym dziadkiem Kropiwnickim. Mamy tutaj przypadkowe podobieństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Spóźnione hasło promujące Łódź to... 17.09.03, 14:59 Gość portalu: ELVIZ napisał(a): > NIe wiedziałem - ostatnio nie czytam gazet. Ale jeśli tak to widocznie wałek. -- Ostatnio? ;-) heh to jakieś półtora miesiąca temu było. > A to słyszałeś - na Włókniarzy - Łódzka Parada pierd.......li Kropiwnickiego > Dziada. -- Jest taki napis? Gdzie? W którym dokładnie miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELVIZ Re: Spóźnione hasło promujące Łódź to... IP: *.lodz.mm.pl 17.09.03, 20:01 Na Włókniarzy pomiędzy Drewnowską, a Żubardzką ciągną się duże rury ciepłownicze - jest napisane na tych rurach. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Spóźnione hasło promujące Łódź to... 17.09.03, 22:37 hubar napisał: > Gość portalu: ELVIZ napisał(a): > > NIe wiedziałem - ostatnio nie czytam gazet. Ale jeśli tak to widocznie wał > ek. > -- > Ostatnio? ;-) heh to jakieś półtora miesiąca temu było. - hehehehe, brawo hubar :))) Odpowiedz Link Zgłoś