Gość: Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 21:51 Jestem w totalnym szoku, ze jest ktos kto nie zraza sie nieprzyjaznym klimatem do inwestowania w tym miescie... Plany brzmia super - ale cos nie chce mi sie w to wszystko wierzyc... pzdr, Piotr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: teoo Re: Projekt przebudowy China Town IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 17.09.03, 22:25 Te niedowierzania wynikają z opieszałości urzędników którzy przez rok czy dwa wydaja decyzję-pozwolenie na budowę a w przypadku IKEI to już parę lat.Jednym słowem w temacie poprawienia klimatu do inwestowania nic sie nie zmieniło. A swoją drogą znowu urzędnik stwierdził, że nie pozwoli wyburzyć malutkiego budyneczku stojącego po środku wzdłuż murowanego płotu bo to zabytek a że psuje to koncepcję zabudowy całego placu to nieważne.Zresztą jaką to ma wartość-chyba chodzi o kantor czy ten drugi bar w tym budyneczku. Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Projekt przebudowy China Town 18.09.03, 21:05 Gość portalu: teoo napisał(a): > Te niedowierzania wynikają z opieszałości urzędników którzy przez rok czy dwa > wydaja decyzję-pozwolenie na budowę a w przypadku IKEI to już parę lat.Jednym > słowem w temacie poprawienia klimatu do inwestowania nic sie nie zmieniło. -- Olabogareta! (ulżyło mi) > A swoją drogą znowu urzędnik stwierdził, że nie pozwoli wyburzyć malutkiego > budyneczku stojącego po środku wzdłuż murowanego płotu bo to zabytek > a że psuje to koncepcję zabudowy całego placu to nieważne. > Zresztą jaką to ma wartość-chyba chodzi o kantor czy ten drugi bar w tym > budyneczku. -- Misiu. Budynek stoi po prawej stronie działki, a nie w środku ogrodzenia. Czy koniecznie trzeba wyburzać wszystko, by stanęło nowe? Mnie nawet nie do końca podoba się pomysł wyburzenia ogrodzenia - to jednak moja prywatna opinia. Natomiast w czym przeszkadza Ci ten budyneczek w granicy ogrodzenia i działki po prawej stronie? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Re: Projekt przebudowy China Town 17.09.03, 22:48 Ale to już nie będzie tam Czyków? Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: Projekt przebudowy China Town 18.09.03, 08:08 Nie, nie bedzie Chinczykow. Ktos mi mowil, ze ten Amerykanin jest wspolwlascicielem sieci Yemy, ale glowy sobie uciac nie dam.. Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Ja chcę Czyków, a nie jemy :( 18.09.03, 12:50 orientman napisał: > Nie, nie bedzie Chinczykow. Ktos mi mowil, ze ten Amerykanin jest wspolwlascici > elem sieci Yemy, > ale glowy sobie uciac nie dam.. Yemy nie chcę. Yemy zeszło na psy (chcą dorównać Czykom? :-)). Yemy fajne było początkowo, a potem się ceny podniosły i zaczęła reglamentacja w dodatkach. Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Projekt przebudowy China Town 18.09.03, 21:07 Plotki nie potwierdzone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krolik22 Potrzeba wiecej protestow przeciwko urzedowemu panosze IP: *.tnt1.juanita.wa.da.uu.net 18.09.03, 02:24 Te gryzipury zyja z naszych podatkow i maja podatnikowi sluzyc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biurwa Re: Projekt przebudowy China Town IP: *.toya.net.pl 18.09.03, 08:22 a czy Wy myślicie, że Urzędnik siedzi i się obija w biurze? spróbujcie wypić 10 herbat w ciągu 8 godzin - też nie będziecie mieli siły ani czasu na nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Projekt przebudowy China Town 18.09.03, 16:36 :-)))))))))))))))))) też mi sztuka....ja w ciągu jednego wieczora potrafię jedną za drugą herbatę pić;-)mogę dac korepetycuje, bo ja do tego coś tam pisze w internecie;-) o..własnie skończył mi sie złocisty napój...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr x Re: Projekt przebudowy China Town IP: *.p.lodz.pl 18.09.03, 10:31 Na pohybel urzędasom pasożytasom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke89 Re: Projekt przebudowy China Town IP: *.man.lodz.pl 18.09.03, 10:40 O jakich Chińczykach wszyscy (z redakcją na czele) piszą? Większość (jeżeli nie wszystkie) z tych barów prowadzą Wietnamczycy. Jest pewna różnica. W ogóle to mi trochę żal, że już bym nie usłyszał "sajgon z ryżem dwa razy na mejcu". Podejrzewam jednak, że nie mam się czego bać, bo wątpię żeby gość miał pieniądze na realizację swoich obietnic oraz że znajdzie chętnych do otwarcia tych 35 "ekskluzywnych restauracji". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Projekt przebudowy China Town IP: *.p.lodz.pl 18.09.03, 16:42 35 ekskluzywnych restauracji - toz to paranoya, jakich malo. Kolejny pic na wode. A o helmie na wiezy nikt nie mowi, o zburzeniu muru - i owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Projekt przebudowy China Town 18.09.03, 21:08 Nie koniecznie muszą byc ekskluzywne ;) A co do hełmu - jego JUŻ chyba nie ma... :/ Pozdrówki! Odpowiedz Link Zgłoś