Gość: Aarhus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 17:21 Wstyd sie przyznać ale mieszkając w Łodzi od wielu lat jeszcze nie jechałem łódzką rikszą oraz cityrunerem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale obciach!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Wstyd się przyznać 06.10.03, 17:43 Nie przesadzaj. Mój tata niedawno odkrył że wogóle Citki w Łodzi są... o jeżdżeniu nim czy rikszą nawet nie ma mowy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Wstyd się przyznać 06.10.03, 18:30 wstyd się przyznać jeżeli mieszkasz tu od lat, a np. nie wiesz, że w Łodzi są zabytki,nie znasz jej chociaż najwazniejszych zabytków, albo wstyd gdy od lat tu mieszkasz a nadal myślisz, ze Piotrkowska jest najdłuższą ulica Łodzi. A riksze, Citek..to nie wstyd;-) pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aarhus Re: Wstyd się przyznać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 20:32 Mój wstyd dotyczył tylko riksz i citka. wiem jakie są zabytki i wiem tez że piotrkowska nie jest najdłuższą ulica Łodzi (Pomorska jest dłuższa). Tak więc mój wstyd jest tylko ograniczony do riksz i citka. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Wstyd się przyznać 06.10.03, 20:46 To można powiedzieć, że Twój wstyd jest małej rangi ;-) Są inni, którzy dopiero powinni się wstydzić, nawet niektórzy dorywają się do władzy :-( Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Wstyd się przyznać 07.10.03, 16:29 Od Piotrkowskiej dłuższa jest chjociażby Kilińskiego;-) Włókniarzy jest NAJdłuższa.Kiedyś była taka wakacyjna zabawa w ŁGW i stwierdzono,.że Aleja jest dłuższa o kilkaset metrów od Pomorskiej;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WUJEK Re: Wstyd się przyznać IP: *.toya.net.pl 07.10.03, 12:16 Niech zgadnę, jeżdzisz autkiem? Ja jechałem Citkiem dwa razy(ze wzgledu na stan wskazujący) i raz rikszą. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Wstyd się przyznać 07.10.03, 19:13 ...ale nie pamiętam kiedy byłam w Zoo Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Wstyd się przyznać 07.10.03, 19:21 a co to za wstyd? żaden. też nie jechałem ani tym ani tamtym i jakoś wcale nie mam ochoty. a w zoo byłem w zeszłe wakacje. na początku jakoś... Odpowiedz Link Zgłoś