vladip 06.10.03, 22:39 po dość długiej przerwie dziś wróciłem do treningów - naprawdę super sprawa zresztą uprawianie dowolnego sportu mimo że trzeba na to poświecić trochę czasu i energii bardzo poprawia samopoczucie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maclorcan Re: tai chi 06.10.03, 22:51 Ja mam ochotę już od jakiegoś czsu spróbować tai chi, ale niestety chyba wszędzie koliduje mi z innym treningiem :(( A ogólnie pod postem podpisuję się wszystkimi kończynami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażka Re: tai chi IP: *.toya.net.pl 06.10.03, 23:54 Chodzę od ubiegłego miesiąca na zajęcia w ŁDK-u. Jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: tai chi 07.10.03, 20:20 Gość portalu: grażka napisał(a): > Chodzę od ubiegłego miesiąca na zajęcia w ŁDK-u. Jest super! na którą grupę chodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażka Re: tai chi IP: *.toya.net.pl 07.10.03, 21:09 Na początkującą, w piątki. Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: tai chi 07.10.03, 22:16 Gość portalu: grażka napisał(a): > Na początkującą, w piątki. pech.. bo ja byłem w poniedziałek i jutro się wybieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażka Re: tai chi IP: *.toya.net.pl 07.10.03, 23:03 :-) Pewnie będę czasem zaglądać w środy - ale też na początkującą, bo od przyszłego tygodnia ma być zmiana. Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: tai chi 15.10.03, 22:51 no i byłem dziś.. im wiecej cwiczę tym bardziej mi się podoba...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: tai chi 07.10.03, 19:10 A może ktoś pokusi się o małe wyjaśnienie terminu "tai chi" oraz ogólnych zasad tych ćwiczeń? Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: tai chi 07.10.03, 20:18 hmm myślę że kazdy widzi w tym coś innego - dla mnie jest to forma medytacji w ruchu, tym niemniej "oficjalne" stanowisko mozna poznać tu: www.chen.org.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: tai chi 07.10.03, 20:16 miałam kontakt z tai chi i potwierdzam -super sprawa:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś