Gość: Mariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 21:01 W jakich sklepach sie najczesciej ubieracie???Ile placicie za koszulki,spodnie-jakie marki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frrancuzka Re: WIelbiciele Mody... 07.10.03, 21:58 Promod - doly kolo 200 zł, góry ok 150 frrancusko polecam frrrancuską mode Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: WIelbiciele Mody... 07.10.03, 22:15 to zależy gdzie dostanę ciuchy mojego rozmiaru... ale najczęściej spodnie big- star i cała reszta (oprócz butów:) ) też. garnitur kupiłem w jakimś sklepie chyba na starorudzkiej. Mieli tam gigantyczny wybór :) więc znalazło się coś co zaspokoiło mój wybredny gust :) Odpowiedz Link Zgłoś
sugar.free Re: WIelbiciele Mody... 07.10.03, 22:35 Solar i Reserved. Buty Bagatt lub Gino Rossi. Ale głównie Łowca jestem Przecen i Okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: WIelbiciele Mody... IP: 81.219.160.* 07.10.03, 22:43 jackpot (absolutny debesciak), tatuum, carry, alpinus,... hmmm... poza tym dostaje ciuchy od cioci z paryża, czasem jakiś second hand. w wiekszości promocje i wyprzedaze, ew. handel ze znajomych firami po nizszych cenach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Re: WIelbiciele Mody... 07.10.03, 22:48 pytanie brzmi jak artykuł z magazynu gazety, "co jest trendy" (or somfin.) art o młodych oglądających innych młodych i wysyłających te wiadomości do takich cocacola czy lewis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taniej Re: WIelbiciele Mody... IP: *.bv.pl 08.10.03, 08:49 to zadziwiające, że odkąd mnie stać na dobre marki straciłam nimi zainteresowanie. bawi mnie wręcz kupowanie rzeczy bez metek, np. w aleksandrowie znalazłam sklep z fajnymi portkami. czasam ale tylko czasami coś dokupię w deni cler, vero modzie czy silkwear. zdarza się że kupuję szal z kaszmiru za 600zł ale to już jest naprawdę ekstrawagancja. a najbardziej lubię buszować po india szopach. Odpowiedz Link Zgłoś