Dodaj do ulubionych

Kupię czołg

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.03, 23:17
Poszukuję czołgu w dobrym stanie technicznym. Nie musi byc najnowszej
generacji, musi mieć działające działo, a także rozwijać odpowiednią
predkość oczywiście adekwatna dla czołgu. Zastanawiających sie teraz po co
mi czołg, pragnę poinformować, iż moim celem jest ofensywa łódzkiej
elektrociepłowni (na Widzewie), a konkretniej jej kominów. W ten sposób
znajdę sie na pierwszej stronie Expressu. Ponadto jestem zainteresowana
kupnem kałasznikowa (terror ochrony). Aha, wykluczam mozliwosc jakiejkolwiek
wspolpracy, dzialam sama.
Obserwuj wątek
    • camelot Re: Kupię czołg 30.10.03, 23:20
      A może jakąś rakietnicę czy buzzzzukę. Robi mniej hałasu, jest mniej widoczna.
      • Gość: Sandrella Re: Kupię czołg IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.03, 23:24
        Myślałam o miotaczu pocisków, jednak czołg jest bardziej spektakularny.
        • aric666 Re: Kupię czołg 31.10.03, 08:28
          Po co się samemu babrać, lepiej wynając terrorystów. Nie sa drodzy, angazują
          się w sprawe i gdy misja samobójcza się powiedzie, bedziesz czysta jak łza,
          podobnie jak powietrze w twojej okolicy, zaraz po opadnieńciu pyłów.:))))
          • keridwen Re: Kupię czołg 31.10.03, 08:33
            a czepcie sie innej elektrocieplowni :))) np. dwojeczki :P w samym centrum
            niemalze... no ;)))
            • krzyskup Re: Kupię czołg 31.10.03, 16:50
              A czemu to ja mam mieć zimno, no? Pierwszy pomysł był o wiele lepszy :)

Pozdrawiam,
              Krzyskup
              • keridwen Re: Kupię czołg 31.10.03, 16:52
                cicho mezczyzno :))))
                • krzyskup Re: Kupię czołg 31.10.03, 16:59
                  to mam pomysł na kompromis: możeby tak zniszczyć Bełchatów?

Pozdrawiam,
                  Krzyskup
                  • keridwen Re: Kupię czołg 31.10.03, 17:00
                    ooooo wlasnie :) wtedy nie tylko ekspres bedzie pisal ;)))

p.s. to co z tym halolin??? ;)
    • Gość: Sandrella Re: Kupię czołg IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.03, 16:19
      Widze, ze nie interesuje was los łodzkiej elektrociepłowni. Wasza strata, to
      wam będa marznać tyłki. Hahahahaha....
    • neochuan Re: Kupię czołg 31.10.03, 16:25
      czy to dżołk?
      • keridwen Re: Kupię czołg 31.10.03, 16:27
        dats prowokejszyn ;)
        • neochuan Re: Kupię czołg 31.10.03, 16:33
          [""""""""___________
          (oooooooooo)

zeby si tylko marusia z lidką nie dowiedziały;-)))
          • keridwen Re: Kupię czołg 31.10.03, 16:38
            ;)
            • neochuan Re: Kupię czołg 31.10.03, 16:40
              i pomyśleć, że z rysunków miałem, tę, no... hm, lufę. z PO zresztą też :)
              • keridwen Re: Kupię czołg 31.10.03, 16:41
                heheh, u niektorych ukryte talenta ujawniaja sie dopiero po opuszczeniu murow
                szkolnych ;)))
                • neochuan Re: Kupię czołg 31.10.03, 16:49
                  no cóż prawdziwą szkołą jest życie
                  bo robi z nas wojujących pacyfistów
                  • keridwen Re: Kupię czołg 31.10.03, 16:50
                    pacyfistow poszukujacych czolgow ;)))
                    czego to sie nie robi, zeby zaistniec w gazecie ;)))
                    • neochuan Re: Kupię czołg 31.10.03, 17:02
                      jać tu raczej widzę odwieczny konflikt horyzontału (czołg) z wertykałem
                      (komin).
                      (zobacz jak łatwo jest napisać początek słowo "wertykał" na klawiaturze. Gorzej
                      z końcówką, czyli...khm, za przeproszeniem, uuuuff, naprawdę trudno...
                      • keridwen Re: Kupię czołg 31.10.03, 17:12
                        hyr hyr hyr ;)))
                        • neochuan hyr-hyr? 31.10.03, 17:18
                          tako rzecze gąsienica, gdy się czołga, słyszy!
                          • keridwen Re: hyr-hyr? 31.10.03, 17:21
                            slyszy slyszy ;)))
                            • neochuan hyr-hyr!! 31.10.03, 17:36
                              a, to niedobrze, bo janek miał takie jak się uśmiechał to zdejmował z czołówki
                              na uszach i gustlik ale ten nie był tlenionym blondynem. no, takie słuchawki.
                              • keridwen Re: hyr-hyr!! 31.10.03, 17:38
                                boszzzzzzzzzz ;)
                            • Gość: Sandrella Do neochuan i keriodwen IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.03, 17:38
                              Ej no chwila! To moje poważne ogłoszenie, a wy tu sobie pogaduszki urzadzacie.
                              Ja przygotowywuje plan ofensywy, a wy pieprzycie o tych co sie boja samotnych
                              kobiet i o aalfach. Jak macie sie ku sobie, to rozmawiajcie na gadu-gadu, a
                              nie w moim poscie.
                              • keridwen Re: Do neochuan i keriodwen 31.10.03, 17:42
                                ale my uczciwie o czolgach i ich wpywie na fale mozgowe zolwi... no i o
                                eriksonach z czerwonym swiatelkiem... i o zyrafie, co stratowala przechodniow
                                na zeromskiego...
                                a poza tym moja droga... ty tu nie zaczynaj, bo armie pokemonow nasle na ciebie
                                i dopiero zobaczysz...

nawet lodowka ci nie pomoze, nie mowiac o pralce i suszarce...
                                wiec prosze z szacunkiem do kotow i mrowczynskiego sie odnosic.
                                i do lennona1 i urbana sie modlic.
                                • neochuan o, to to! 31.10.03, 17:48
                                  jak mawiają w kolekturze. bo inaczej losowanie głupiego kotka!
                                • Gość: Sandrella Re: Do neochuan i keriodwen IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.03, 17:48
                                  Nie znasz sie na sztuce ofensywy elktrocieplowni. A ja nasle na ciebie łosie i
                                  ryjowki ktore w czasie rui ida w gore rzeki. Pokemony ci nie pomoga.
                                  • keridwen Re: Do neochuan i keriodwen 31.10.03, 17:49
                                    coszzzzzzzzzzzz, zrob z ryjka rybke :)))
                                    cmok ;)
                                    • neochuan a ja mam myszy francuskie 31.10.03, 17:57
                                      le mingi!
                              • keridwen a tak w ogole... 31.10.03, 17:51
                                cholera jasna, to jestem KERIDWEN... przeliteruj i powtorz sobie sto razy, ok
                                kotku?
                                • Gość: Sandrella Re: a tak w ogole... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.03, 17:57
                                  Wszystko jedno jak cie zwia, nie mam zamiaru powtarzac jakis glupot. Z reszta
                                  ty nigdy nie adresujesz do mnie listow, ktore mi wysylasz.
                                  • keridwen powiedz jeszcze, ze jestes blondynka, a 31.10.03, 18:00
                                    legne u twych stop, o pani ;))))
                                    • neochuan Re: powiedz jeszcze, ze jestes blondynka, a 31.10.03, 18:10
                                      no, jak powiedziałem, janek był tleniony. to ważne przy czołgu, a zwłasza w
                                      środku, żeby podać tlen i kurzy się też. ciekawe, czy użyli odkurzacza choć raz
                                      na całej trasie rudego? w berlinie można kupić fajny i fajki do kurzenia też.
                                      • keridwen Re: powiedz jeszcze, ze jestes blondynka, a 31.10.03, 18:12
                                        tak, tak - te moje kury, ktore hodowalam na dnie szafy tak samo mowily... i co
                                        sie z nimi stalo?

skonczyly w rosole ;)))
                                        • neochuan Re: powiedz jeszcze, ze jestes blondynka, a 31.10.03, 18:16
                                          w każdym oku w rosole widzisz przerażone spojrzenie zarzynanej kury.
                                          podpisał: kogutek
                                          • keridwen Re: powiedz jeszcze, ze jestes blondynka, a 31.10.03, 18:20
                                            to gdzie idziemy sie napic? ;)))
                                            • neochuan Re: powiedz jeszcze, ze jestes blondynka, a 31.10.03, 18:21
                                              rosołu?
                                              • keridwen Re: powiedz jeszcze, ze jestes blondynka, a 31.10.03, 18:23
                                                tak, tak ;)
                                    • Gość: Sandrella Re: powiedz jeszcze, ze jestes blondynka, a IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.03, 18:19
                                      no niestety, musze cie rozczarowac, bo mam czarno-czerwone włosy.
                                      • keridwen jezus maria... michal wisniewski zmienil plec[n/t] 31.10.03, 18:21

• Gość: Sandrella Re: jezus maria... michal wisniewski zmienil plec IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.03, 18:24
                                          Nie porownuj mnie do tego zalosnego buraka rodem z remizy. Ja mam na czarnych
                                          wlosach kilka czerwonych pasemek, jak ci sie nie podoba wizja zaglady
                                          elektrocieplowni, to na razie.
                                          • neochuan Re: jezus maria... michal wisniewski zmienil plec 31.10.03, 18:29
                                            jak dla mnie jest istnym wcieleniem konfliktu odwiecznego na linii horyzontal-
                                            wertical, o czym zresztą już mówiłem. to jak zderzenie los angeles z nowym
                                            jorkiem, albo pijaka z latarnią!!!
                                          • keridwen podoba mi sie inna wizja... ;))) 31.10.03, 18:30
                                            wizja zaglady ciebie, ale o tym ciiiii szaaaaa, bo bedzie, ze keri jest be ;))))
                                            • neochuan o kozie 31.10.03, 18:38
                                              Żeby kózka nie skakała, to by:
                                              1. Robiła coś innego
                                              2. Nic nie robiła
                                              3. Jednak nawet, gdyby nic nie robiła, to by się leniała (czyli wykonywała
                                              czynność!). Vide: Na "tapczanie siedzi leń (...)". Wniosek: nawet nic nie
                                              robiąc, robisz coś. Zgodnie z teorią o podwójnym zaprzeczeniu (- -), jest to
                                              logiczne, gdyż daje nam to +. No, ale kózka nie siedzi na tapczanie. A więc
                                              zapewne zgodnie z logiką robi coś innego - wszak niekoniecznie trzeba
                                              siedzieć na tapczanie, by nic nie robić, a więc robić coś ! (patrz: wyżej)
                                              Jednak czynności w życiu kozy nie możemy li jeno ograniczyć do nieleżenia!
                                              Była by to jawna dyskryminacja n.p. Nieskakania (j.w.) podczas leżenia, choć
                                              oczywiście nie na tapczanie! (patrz: j.w.). Czyli ergo dwukropek: Powiedzenie
                                              o kózce może być nieprawdziwe - wszak czynności życiowe kozy nie ograniczają
                                              się do łamania nóżki, jak sugeruje mądrość narodu - jest to zapewne tylko
                                              mało istotny szczegół - przypadkowy element skakania. Skaczcie więc, albo
                                              leżcie na tapczanie - prawdopodobieństwo złamania jest wprost i odwrotnie
                                              proporcjonalne! A koza może sobie ową kończynę dolną złamać tylko podczas
                                              nieleżenia na tapczanie, co w związku z tym praca domowa: wyciągnijcie Kopyta
                                              i się Nie Łamcie!!!
                                              • keridwen Re: o kozie 31.10.03, 18:48
                                                oo... ide sie ogolic... z tego wszystkiego brodka mi wyrosla ;)
                                            • Gość: Sandra Re: podoba mi sie inna wizja... ;))) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.03, 18:48
                                              No to sie kolego w tym momencie pogrzebałś. Teraz jestes juz na mojej
                                              liscie "do wykonczenia". Alez mamy niefart dzis, jutro piach bedziemy gryzc...
                                              • neochuan Re: podoba mi sie inna wizja... ;))) 31.10.03, 18:50
                                                czy to do mnie, czy do KOLEŻANKI Keridwen?
                                              • keridwen Re: podoba mi sie inna wizja... ;))) 31.10.03, 18:51
                                                kochana... jestem kobieta... i do tego niekoniecznie twoja kolezanka ;)
                                                z babami sie nie zadaje... slabe sa ;)
                                                • neochuan Re: podoba mi sie inna wizja... ;))) 31.10.03, 18:53
                                                  keridwen napisała:

> kochana... jestem kobieta... i do tego niekoniecznie twoja kolezanka ;)
                                                  > z babami sie nie zadaje... slabe sa ;)
                                                  jak to "kochana"? ja jestem chłop! oj, baby, baby :)))
                                                  • keridwen Re: podoba mi sie inna wizja... ;))) 31.10.03, 18:55
                                                    przecia ja zem do niej pisala, znaczy sie do niejakiej sandry wilczycy czy cos
                                                    tam :P
                                                  • neochuan Re: podoba mi sie inna wizja... ;))) 31.10.03, 18:56
                                                    a ja myślałem, że to ja mam nie przeżyć, a nie Ty! oj, biednaś...
                                                  • keridwen Re: podoba mi sie inna wizja... ;))) 31.10.03, 18:59
                                                    e tam :) tylko ja tak zgrabnie umiem sobie grabic ;)))
                                                  • neochuan Re: podoba mi sie inna wizja... ;))) 31.10.03, 19:01
                                                    o, to ważna umiejętność o tej porze liść opad
                                                  • keridwen ja w kwestii formalnej.... 31.10.03, 19:01
                                                    Czołg taki jaki sobie życzysz to T 55 :) z byłych sowieckich baz na ukrainie
                                                    (konstrukcja z lat 60) A co dokładnie chcesz zrobić?? bo jak np chcesz
                                                    przejechać przez komin to T 55 sie nie nadaje :) No i potrzebujesz załogi
                                                    minimum jeszcze 2 ludzi po za toba :) samemu to można porwać Boeinga zeby WTC
                                                    zburzyć :) ale czołgiem jeździć i strzelać sie nie da :)
                                                  • keridwen sandrella i jeszcze to wazne jest... 31.10.03, 19:06
                                                    Mam lepszy pomysł - zamiast czołgu weź samolot
                                                  • Gość: Sandrella Keridwen! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.03, 19:49
                                                    A ja caly czas myslalam ze jestes facetem :) Sorry za ta pomylke. Masz racje
                                                    ze sie nie zadajesz z babami, ja tez wole towarzystwo facetow. Jednak ze
                                                    wzgledu na moj zawod jestem skazana na towarzystwo kobiet. i moze przez to mam
                                                    takie osobliwe pomysly.
          • zamek Tak się rysuje!!! 01.11.03, 17:24
            neochuan napisał, a zamek poprawił:

> [""""""""=========
            > (oooooooooo)
            >
            > zeby si tylko marusia z lidką nie dowiedziały;-)))
            (że nie umiesz rysować czołgu?)
            • keridwen Re: Tak się rysuje!!! 01.11.03, 20:11
              :))))
            • neochuan Re: Tak się rysuje!!! 03.11.03, 15:54
              tiaaaaaaaaaa??????? to poproszę grzeczne panzerkampfwagen drei, szlossss!!!
    • Gość: Sandrella Re: Kupię czołg IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.03, 11:37
      Popytajcie swoich dziadkow, moze maja jakies czołgi pochowane w schronach,
      tylko o tym nie pamietaja.
      • Gość: mch Brygady Odrodzenia Huseina IP: 62.29.134.* 03.11.03, 16:50
        W Iraku za kilkanaście dolców możesz kupić. Tylko lekko trzeba podremontować,
        bo brakuje np. akumulatorów, świec zapłonowych, zapasu pocisków itp. Mimo
        wszystko sądzę, że to korzystna oferta. Aha, cena nie obejmuje kosztów
        transportu. O to musi zadbać kupujący. No, ale w promocji możemy dorzucić lekko
        używany śmigłowiec produkcji zakładów Sikorsky, za niecałe 50 USD...

Liczba towarów w promocji ograniczona!

P.S.
        A może kilka kałasznikowów dorzucić do koszyka? Prawie darmo, bo mamy nadpodaż.
    • Gość: b00g13-unglued AAAA IP: *.net / 217.153.156.* 03.11.03, 16:32
      aaat34 prawie nie używany, pierwotnie przeznaczony do przewożenia psów,
      wyposażony w modyfikacje umożliwiające zdobywanie berlina.TANIO
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka