kasienka88 20.04.09, 20:15 Poszukuję nauczycieli, którzy mają w klasie ucznia z zespołem Aspergera. Bardzo proszę o kontakt, jest mi to potrzebne do pracy licencjackiej. kasienka88@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mgr Re: do łódzkich nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 20:41 A jak nie znajdziesz to pracki nie napiszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franz.josef Re: do łódzkich nauczycieli IP: *.xdsl.centertel.pl 20.04.09, 21:52 taki uczeń uczęszcza do klasy 1 LO XXV. jest absolwentem pobliskiego gimnazjum. szukaj. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasienka88 Re: do łódzkich nauczycieli IP: *.retsat1.com.pl 27.04.09, 16:17 Franz bardzo dziekuje, ponawiam prośbę jeśli ktoś zna takich uczniów, albo nauczycielim z nimi pracującymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franz.josef Re: do łódzkich nauczycieli IP: *.xdsl.centertel.pl 27.04.09, 16:27 ja znam. ja pracowałem. namiar masz. teraz szukaj. ustawa o ochronie danych osobowych. żadnych informacji przez internet, telefon itp. Odpowiedz Link Zgłoś