Gość: nigdy IP: *.toya.net.pl 06.12.03, 19:50 ciekawe, czy jak zwykle jutro zobaczymy takie naglowki gazet? bo slisko na drogach jest.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teufel Re: zaskoczeni drogowcy 06.12.03, 19:51 1) Jutro raczej nie. 2)U mnie ciąglę coś jeździ( na Puszkina) Odpowiedz Link Zgłoś
kuubaa Re: zaskoczeni drogowcy 06.12.03, 20:32 Jest ślisko bo po prostu nadeszła zima! Tak trudno to zauważyć i dostosować się? Tym bardziej że śliskość jest bardzo ograniczona. Nie ma możliwości żeby drogowcy wszędzie i natychmiast każdą zamarzniętą kałużę solą posypali. Weź ponadto pod uwagę, że to dużo kosztuje. Wolę żeby te pieniądze zostały przeznaczone na łatanie dziur. Będzie korzystniej dla ludzi, samochodów i środowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
k_az Re: zaskoczeni drogowcy 06.12.03, 20:37 Właśnie wróciłem z Krynicy g.nigdzie nie widziałem piaskari. Nigdzie nie dotyczy Łodzi, w Łodzi jest posypane jadąc z Dąbrowy na Retkinię widziałem cztery piaskarki. Naprawdę jest nieźle. pozdrawiam. kaz. Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: zaskoczeni drogowcy 06.12.03, 20:55 Zgadzam się. No nie da się być wszędzie na raz. I tak jest nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigdy Re: zaskoczeni drogowcy IP: *.toya.net.pl 06.12.03, 21:58 o , w takim razie przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: zaskoczeni drogowcy 07.12.03, 09:57 To ja tym razem muszę o drogowcach w superlatywach. Wczoraj sporo jeździłem po Łodzi i niemal wszędzie, gdzie byłem, nawierzchnie były posypane. Widziałem też kilka pługopiaskarek. Poza Łodzią (okolice Strykowa) też było dobrze i to nawet na drogach powiatowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: zaskoczeni drogowcy IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 07.12.03, 17:01 My wczoraj tez troche pojeżdzilismy i pieskarek bylo sporo. o dziwo:). Moze cos sie ruszylo. Kiedy zobaczylismy pierwsza piaskarke Zoe stwierdzil: "szkoda ze nie mam aparatu" ;) To ze ulice sa posypane nie zmiania faktu ze jest bardzo niebezpiecznie na drogach, wiec uwazajcie. pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: zaskoczeni drogowcy 07.12.03, 14:33 Gość portalu: nigdy napisał(a): > ciekawe, czy jak zwykle jutro zobaczymy takie naglowki gazet? bo slisko na > drogach jest.... ;) Wczoraj widziałem piaskarkę, ślisko było jak diabli (około 20, przy Dąbrowskiego). Chyba zauważyli w porę. Odpowiedz Link Zgłoś