redakcja.lodz 24.12.03, 11:05 Od losu - uśmiechu W brzuszku - orzechów Dla bliskich - sentymentu Pod choinką - prezentów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barracuda7110 Re: Ja Wam dobrze życzę! 24.12.03, 11:09 :] dziękuję! Nawzajem! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega student Głupoty prymitywa barracuda7110 IP: 193.243.146.* 28.12.03, 21:00 Czy wszędzie musisz powtarzać to samo prymitywny studenciaku? (Pleasure is always followed by pain...) Wygląda na to, ze nauczyłeś jednego zdania i udajesz, że znasz angielski. Przypadkowo przeglądają Twoje posty studenckie zauważyłem, że niczym mądrym się nie zaznaczyłeś. Jak Twoja praca dyplomowa będzie tak wyglądała to truno będzie ją ocenić, a jak Twoja praca zawodowa będzie tak wyglądała to na chleb nawet nie zarobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Ja Wam dobrze życzę! 24.12.03, 11:22 wszystkiego ciepłego, Redakcjo :-) A że w Redakcyjny wątek każdy zajrzy, to pozwolę sobie przypomnieć tutaj życzenia Artura Andrusa sprzed kilku lat, bo bardzo piękne i mądre :-) WIERSZ, W KTÓRYM AUTOR ŻYCZY OWSZEM WESOŁYCH, ALE PRZEDE WSZYSTKIM PRAWDZIWYCH ŚWIĄT. Niech ją wypatrzą dzieci I niech to będzie gwiazdka, Która sama zaświeci. Bez podłączania do gniazdka. Niech przyjdą śpiewać kolędy Chłopaki z tamtej wioski... Niech nie śpiewają boysbendy Czy zespół latynoski. Na Twoje czcigodne uszki Maleńki Panie Boże... Niechże nie grają pastuszki Na syntetyzatorze. Niech w domu będzie mama, Niech się uwija w tłumie, Niech ciasta piecze sama, Bo tylko ona umie. Niech ktoś odzyska nadzieję, I niech ktoś o tym pamięta, Bo przecież "...dzisiaj w Betlejem..." To takie miłe święta... Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Ja Wam dobrze życzę! 24.12.03, 11:30 A ja zyce: Duuuuuuuuuuzio ciekawych artykułów, duzio zdjęć teufel'a;), duzio artykułów o KFŁ i pozdrowinia dla calutkiej redakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: Ja Wam dobrze życzę! 24.12.03, 11:35 I jak najmniej zwrotów Gazety :-). Wszystkiego dobrego dla całej Redakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażka Re: Ja Wam dobrze życzę! IP: *.toya.net.pl 24.12.03, 12:11 Wszystkiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaandrew Re: Ja Wam dobrze życzę! 24.12.03, 12:22 Zdrowych Pogodnych i Wesołych Swiat !!!! Z pozdrowieniami dla Całej redakcji www.ewa.bicom.pl/zyczenia/bn24.htm Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Re: Ja Wam dobrze życzę! 24.12.03, 14:28 no to nawzajem i dwa razy tyle wam (jak to mawiałem gdy miałem pięć lat i nie wiedziałem co powiedzieć) o<|:)> <-św. mikołaj Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Ja Wam dobrze życzę! 24.12.03, 16:31 A coś od Redakcji? ;-) Zdrowych i pogodnych Świąt, dużo czasu dla najbliższych i uśmiechu na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Ja Wam dobrze życzę! 26.12.03, 13:53 A i redkcji wraz z Redakcją wiele dobrego. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota A ja redakcji też;) 28.12.03, 21:05 A ja w ogóle wszystkim dobrze życzę. Odpowiedz Link Zgłoś