o_sana 27.03.05, 00:54 NOACHODZI Z NIENACKA... zwlaszcza, gdy za oknem buro i zmino... i nachodzi czesto... he he Ja juz mialam faze, ze musze cos... i lece!!! Teraz czekam odliczajac dwa tygodnie na wspaniala chwile ciepelka i sloneczka... egipt :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o_sana Re: ja tez........ 27.03.05, 00:55 to bylo do watku Beduinki, ze lapie dola he he.. no coz pozno chyba powinnam isc spac Odpowiedz Link
kasiaczek191 \ 27.03.05, 11:49 wierze CI jak bardzo sie cieszysz ;) ja niedawno wróciłam i mam okrutnego doła bo tu są zupełnie inne realia.ale w maju zamierzam kolejny raz sie wybrac do Egiptu bo to wspaniałe miejsce Odpowiedz Link
beduinka Re: ja tez........ 27.03.05, 12:30 a ja na święta wielkanocne nigdzie nie pojechałam, a na dodatek grypę złapałam Odpowiedz Link
gajasirocco Re: ja tez........ 27.03.05, 15:04 i potrafisz sobie wyobrazić, jak teraz marudzi... Odpowiedz Link
izzaa Re: ja tez........ 27.03.05, 18:22 ach kochane babeczki, narzekacie tylko ;) a ja dziś siedze w pracy i mam mega dola patrzac za okno i obserwujac specerujace rodzinki.... a co dluzszego wypoczynku, moge sobie "pomarzyc" w doslownym tego slowa znaczeniu. Mam urlop raz w roku i nie ma mowy na jakikolwiek inny wypoczynek w pozostale inne miesiace. Jest ciezko i tylko kazdego pierwszego miesiaca mowie do siebie "byle do sierpnia" :))a to jeszcze tyyyyyyyyyyle czasu :((((( Serce mi sciska jak czytam jak ciagle gdzies wybywacie i zazdroszcze, choc zazdrosc to zla cecha...przepraszam to silniejsze ode mnie;)))) pozostaje mi czytanie waszych relacji, czytanie ksiazek i czasopism, oggladanie kaset z moich podrozy, ogladanie zdjec...no i wspomnienia.....no i tesknic tylko za kolejna moja wyprawa:) Wiec pasqudki jedne nie narzekac....!!!! Odpowiedz Link
beduinka Re: ja tez........ 27.03.05, 18:52 no ale ja kocham swoje życie nad życie - i żyję zgodnie z marzeniami, bo te są po to by je spełniać natomiast tak z okazji choroby sobie dzisiaj pomarudzić sobie chcę :))) ps. mi trudno jest miesiąc bez podróży wytrzymać, serce moje w świat się rwie Odpowiedz Link
aliya_uk Re: ja tez........ 28.03.05, 14:27 sanu to pewnie lecisz w tym samym czasie co i ja.,.... o ile dostane wize... pomodl sie za mnie siostrzyczko... cmok Odpowiedz Link
raja1 Re: ja tez........ 30.03.05, 08:23 Dwa dni i moglabym juz byc w Ammanie, a teraz wszystko mi komplikuja :((( Najblizszy czas na wyjazd mam dopiero na swieta wielkanocne pod koniec kwietnia :(( Ja chce do milych ludzi!!! Ja chce szawarmy (takiej prawdziwej)! Odpowiedz Link
raja1 Re: ja tez........ 31.03.05, 07:46 Jezdze sobie samochodem i slucham arabskiego radia... Czy to nie cudowne? Odpowiedz Link
kasiek_1 Re: ja tez........ 31.03.05, 11:51 A kiedy lecisz? :) Bo ja też za 2 tygodnie :)))) I chyba powody podobne... Jedna z 3 Kaś :) Odpowiedz Link
neferett Re: ja tez........ 31.03.05, 17:40 Ja codziennie rano przy kawce ogladam sobie zdjecia z Egiptu a teraz zabieram sie za prasowanie i wlacze sobie film z pobytu w zeszlym roku. Jeszcze AZ miesiac , buuuuu... i juz mi palma odbija. Na tydzien przed to pewnie bede miala "trzesawke" i bol brzucha. Jak to sie kiedys mowilo "przezywam jak mrowka okres". Niech ten czas szybciej mija !!! Odpowiedz Link
beduinka Re: ja tez........ 31.03.05, 19:08 neferett napisała: > Ja codziennie rano przy kawce ogladam sobie zdjecia z Egiptu a teraz zabieram > sie za prasowanie i wlacze sobie film z pobytu w zeszlym roku. > Jeszcze AZ miesiac , buuuuu... i juz mi palma odbija. Na tydzien przed to > pewnie bede miala "trzesawke" i bol brzucha. Jak to sie kiedys mowilo "przezywa > m > jak mrowka okres". > Niech ten czas szybciej mija !!! no to ja coś takiego nie przeżywam - bo prawie nigdy nie mam na miesiąc wcześniej zaplanowanego wyjazdu - zawsze decyduję się w ostatniej chwili ja po prostu często czuję, że już dłużej bez jakiejś wyprawy nie wytrzymam i zaczynam przeglądać last minute i wpadam na pomysł, że następnego dnia lecę gdzieś tam :)) Odpowiedz Link
neferett Re: ja tez........ 31.03.05, 22:08 > no to ja coś takiego nie przeżywam - bo prawie nigdy nie mam na miesiąc > wcześniej zaplanowanego wyjazdu - zawsze decyduję się w ostatniej chwili > > ja po prostu często czuję, że już dłużej bez jakiejś wyprawy nie wytrzymam i > zaczynam przeglądać last minute i wpadam na pomysł, że następnego dnia lecę > gdzieś tam :)) Ale masz fajnie ! Ah ! gdybym mogla moja malenka wszedzie zabrac , tez bym tak sprobowala. Ale ja typowy blizniak jestem , rozdarta miedzy tym co kocham tutaj a tym co mnie ciagnie do Egiptu . Odpowiedz Link
neferett Re: ja tez........ 31.03.05, 22:10 O matko ! Jaki byk straszny ! Mowilam , typowy blizniak , wszystko na raz. ACH ! :-) Odpowiedz Link
beduinka Re: ja tez........ 31.03.05, 23:56 neferett napisała: > Ale masz fajnie ! > Ah ! gdybym mogla moja malenka wszedzie zabrac , tez bym tak sprobowala. > Ale ja typowy blizniak jestem jesteś więc z pod tego samego znaku, co Gaja >, rozdarta miedzy tym co kocham tutaj a tym co > mnie ciagnie do Egiptu . Odpowiedz Link
o_sana Re: ja tez........ 31.03.05, 21:10 kasiek_1 oooo pewnie powno podobne... hehe ,a jaki charter? beduinka- ja sie wygrzewam i jakos zime przetrwalam, a Ty chorowitek ojojo.. zdrowiej szybko i nie marudz gaji hihi Odpowiedz Link
beduinka Re: ja tez........ 31.03.05, 23:54 o_sana napisała: > kasiek_1 oooo pewnie powno podobne... hehe ,a jaki charter? > > beduinka- ja sie wygrzewam i jakos zime przetrwalam, a Ty chorowitek ojojo.. > zdrowiej szybko i nie marudz gaji hihi ostatnia zima w Polsce - więc muszę nasze zimowe chorubska jeszcze popróbować Odpowiedz Link
kasiek_1 Re: ja tez........ 06.04.05, 14:13 lecę z Sun&Fun o 20:35 A Ty? Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link
beduinka Re: ja tez........ 06.04.05, 21:41 masz już tę dużą torbę, o której rozmawiałyśmy? Odpowiedz Link
kasiek_1 Re: ja tez........ 07.04.05, 09:49 Wczoraj oglądałam :P Jest szansa, że w sobotę kupię :D Odpowiedz Link