camelot 26.12.03, 17:52 Czy w Łodzi można podać do urzędu skarbowego przez internet numer nowego dowodu osobistego. Jak ktoś ma takie wiadomości to nie da cynk. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camelot Re: nowy dowód osobisty 02.01.04, 20:43 Ale jaja ostatnio chodząc po bankach okazało się że mam od dwóch lat błąd w moim nowym dowodzie. Otóz okazało się że mieszkam przy ulicy numer 26 2. Zabrakło literki m.. Moi znajomi mają tę literkę. Czy moja krótka uliczka ma aż 26 2 numery domów? Czy wymienią mi ten dowód na nowy z powodów błędu technicznego????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: nowy dowód osobisty 02.01.04, 21:02 Raczej będziesz musiał składać podanie o wydanie nowego dowodu,ale nie jestem pewnien. Odpowiedz Link Zgłoś
krzyskup Re: nowy dowód osobisty 02.01.04, 21:15 Złożyć na pewno będziesz musiał. I zapewne będziesz musiał za nowy dowód zapłacić z własnej kieszeni, mimo że błąd popełnili urzędnicy. To jest Polska właśnie! Pozdrawiam, Krzyskup -- Zapraszam na forum poświęcone Panu Samochodzikowi i jego przygodom Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: nowy dowód osobisty 02.01.04, 21:21 krzyskup napisał: > I zapewne będziesz musiał za nowy dowód > zapłacić z własnej kieszeni, mimo że błąd popełnili urzędnicy. <><><> No niestety, jak dobrze pamietam to 30 zł z kieszeni trzeba wyłożyć.:-( Odpowiedz Link Zgłoś
graz.ka Re: nowy dowód osobisty 03.01.04, 11:41 Już o to pytałeś: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=9853241 i uzyskałeś odpowiedź. Trzeba iść - ale trwa naprawdę krótko, kar żadnych nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś