Gość: heja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 19:26 kto wie czy łódzkie kina cos takiego organizuja, licze glownie na trzecia czesc władcy pierscieni, znacie jakies szczegoly, ceny biletow, godziny itp??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotrekmk Re: sylwester w KINIE! 27.12.03, 20:18 hey!! w baltyku jest sylwestrowy pokaz 3 czesci wladcy pierscieni tuz po polnocy, o polnocy szampan bilety jesli jeszcze sa kosztuja 20 zloty posdruffka Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: sylwester w KINIE! 29.12.03, 09:50 Biletów już ni ma... Ktoś oprucz mnie się jeszcze wybiera?? Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: sylwester w KINIE! 27.12.03, 23:43 W zeszłym roku coś takiego organizowała Cytryna ALE: 1. nie wiem czy w tym również 2. koleżanka była w zeszłym i nie poleca. Odpowiedz Link Zgłoś
agenda1 Re: sylwester w KINIE! 29.12.03, 15:01 ixtlilto napisała: > W zeszłym roku coś takiego organizowała Cytryna > ALE: > 1. nie wiem czy w tym również W tym roku też. podobno biletów już nie ma. > 2. koleżanka była w zeszłym i nie poleca. No ja nie wiem jak tam jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewciaaa... Re: sylwester w KINIE! IP: *.dolsat.pl / 81.15.194.* 29.12.03, 11:08 o ile i wiadomo..to Charlie organizuje Sylwestra..ale...chyba trzeciej czesci władcy nie ma w repertuarze..zreszta zobacz sama ... www.charlie.pl pozdrawiam cieplutko!... i baw sie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś