Dodaj do ulubionych

Co ładne, to do Łodzi!

13.08.09, 14:02
Co ładne, to do Łodzi!

W dizajnbumie przeglądając zaległe wpisy w czytniku znalazłam toto
www.designboom.com/weblog/cat/9/view/7206/formodesign-technical-university-of-lodz-poland.html

Czy to nasza kochana Łódź? Czy to naprawdę powstanie? Wygląda
fantastycznie!
Obserwuj wątek
    • witoldzbazin Re: Co ładne, to do Łodzi! 13.08.09, 14:05
      owszem były takie nadzieje ze łódź będzie zapleczem intelektualnym kraju...ale
      czytając niektóre wpisy na forum wątpię

przy takim niżu demo,gdy uczelnie walczą o każdy indeks nie ma na to szans
      • Gość: big-nevs Re: Co ładne, to do Łodzi! IP: *.toya.net.pl 14.08.09, 10:36
        ja tysz watpie
    • brite Re: Co ładne, to do Łodzi! 13.08.09, 14:08
      > Wygląda fantastycznie!

Ale co? Nic nie widać, bo jakiś szklano-metalowy klocek zasłania.
      • Gość: lavinka z nielogu Re: Co ładne, to do Łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 17:39
        Nie znasz się ;P Wolisz tralki i złote klamki? ;)
        • brite Re: Co ładne, to do Łodzi! 13.08.09, 18:15
          > Wolisz tralki i złote klamki? ;)

Znacznie lepiej wytrzymują próbę czasu niż bezstylowe szkło i beton :)
          • Gość: kol Ale to IP: *.centertel.pl 13.08.09, 19:58
            Tylko twoje zdanie, a myślenie że estetyka która tobie akurat się podoba powinna
            dominować we wspólnej przestrzeni to faszyzm urbanistyczny. Mnie też sie akurat
            podoba ten projekt, a jeśli myślisz że twój gust jest lepszy to współczuję.
            • Gość: lavinka z nielogu Re: Ale to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 10:34
              Brite ma prawo do swojego gustu, takoż ja i do swego. Nie widzę
              problemu, a przy tym zawsze można sobie pożartować ;)
            • brite Re: Ale to 14.08.09, 10:48
              > myślenie że estetyka która tobie akurat się podoba powinna dominować we
              wspólnej przestrzeni to faszyzm urbanistyczny.

Teraz proszę przeczytaj jeszcze raz to, co napisałem, następnie zastanów się nad
              pojęciem 'nadinterpretacja wypowiedzi'. Po tym wrócimy do rozmowy :-)
          • Gość: lavinka z nielogu Re: Co ładne, to do Łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 10:31
            W takim razie polecam burdel Czarny Kot w Warszawie. Świetnie
            wytrzymuje próbę czasu, jest od 20 lat tak samo koszmarny ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka