witoldzbazin 27.08.09, 22:00 by zaprosił na browara z forum??? np. bigi ma carte blanche...a jak u was drodzy forowicze i forowiczki;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witoldzbazin Re: Kto----Kogo 27.08.09, 22:14 co kiedy????...na sępa forowiczka chce się załapać? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Kto----Kogo 27.08.09, 22:18 Ja to bym zaprosił: . . . . . i jeszcze: . . . . . a poza tym: . . . . . jeśli kogoś pominąłem, to niech tak bardzo sobie nie bierze tego do serca, na pewno ktoś uczyni mu ten zaszczyt. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Kto----Kogo 27.08.09, 22:27 Gratuluję wątku. Pozwolił rozwiać moje wątpliwości, kto kogo tutaj dyskwalifikuje. Tym razem to przykład klasycznej trollowej prowokacji z Waszej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Kto----Kogo 27.08.09, 22:30 Pytanie jest proste. No, ale jednak widać nie dla każdego, za to (co też widać) wątek stanowi pożywkę dla zawołań o trollach. Może zamiast stękania o jakowejś wydumanej dyskwalifikacji, po prostu zwyczajnie odpowiesz na wywołaną kwestię? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Kto----Kogo 27.08.09, 22:35 Sądząc po Waszej reakcji dyskwalifikacja nie była wydumana. Odp. Ja - Longetę (mimo jego reakcji). Pozostałych par nie będę kojarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Kto----Kogo 27.08.09, 22:40 Jakich naszych reakcji, w którym miejscu są one naganne? Bo ja nie widzę. To niestety Ty zareagowałaś dziwacznie i zamiast odpowiedzieć na pytanie próbowałaś się wprosić, co słusznie wytknął Ci autor wątku. I nie chodzi też o kojarzenie par, tylko o to (jak rozumiem) z kim kto by się chętnie stuknął kuflem, czyli każdy może praktycznie zaprosić nieskończoną ilość osób. Ja w każdym razie poprzestałem... na piętnastu:) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Kto----Kogo 27.08.09, 22:46 Nie miałam zamiaru się wpraszać, tym bardziej, że sama piwa nie piję. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Kto----Kogo 27.08.09, 22:47 przyslowie napisała: > Nie miałam zamiaru się wpraszać, tym bardziej, że sama piwa nie piję. ja też rzadko Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Kto----Kogo 27.08.09, 22:49 hm...zapominałem o nett drobnostka;-) Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Kto----Kogo 27.08.09, 22:45 przyslowie napisała: > Sądząc po Waszej reakcji dyskwalifikacja nie była wydumana. > > Odp. Ja - Longetę (mimo jego reakcji). wpadnę nieogolony i w spodenkach;-) www.youtube.com/watch?v=U2KM-_zpCno Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Kto----Kogo 27.08.09, 23:00 Będziesz jak ten w garniaku? Byłoby cudownie, gdybyś mógł przypominać łachmytę, jak sobie wymarzył Bigi. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Kto----Kogo 27.08.09, 22:40 przyslowie napisała: > Gratuluję wątku. Pozwolił rozwiać moje wątpliwości, kto kogo tutaj > dyskwalifikuje. > Tym razem to przykład klasycznej trollowej prowokacji z Waszej > strony. to luźny wątek bo,oprócz bigiego brait... jak najbardziej diagonespies przysłowie a nawet ten POpieprzony człek z wszawki ....ot taka fantazja;-) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Kto----Kogo 27.08.09, 22:43 hehehehe Nasze listy jakby się pokrywały;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Kto----Kogo 27.08.09, 22:53 Wybaczam Ci. Bo nie wiesz co wypisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Kto----Kogo 27.08.09, 22:57 Nie masz mi czego wybaczać, bo to prawda, która w oczy Cię kole! Wiem, co piszę! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Kto----Kogo 27.08.09, 22:59 Taką wiarę we własne przekonania opisano już dawno. W niejednym podręczniku naukowo-medycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Kto----Kogo 27.08.09, 23:03 Ach, to wreszcie wiem, skąd te nauki pobrałeś. Niezły z Ciebie uczeń. Szybko przyswajasz, Gagatku. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Kto----Kogo 27.08.09, 23:04 Kiepskie te prowokacje. Jak się bardziej postarasz, to kto wie, kto wie, może kiedyś, może... Kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Kto----Kogo 27.08.09, 23:10 Dla mnie kiedyś - maniana! - nie stnieje. Poza tym ani trochę nie myślę się starać! Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Kto----Kogo 27.08.09, 23:23 sorki...nie możecie się kłócić na priw? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Kto----Kogo 27.08.09, 23:50 Z Tchórzem nie będę dyskutować na privie Odpowiedz Link Zgłoś
brite każdy pije za swoje 27.08.09, 23:38 Wspólne forumowe wyjście pod ogródkowy brezent z okazji końcówki lata można uskutecznić. Kto jest przeciw? Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: każdy pije za swoje 27.08.09, 23:42 odpada...ostatnio mi dmuchnęli z rury wydechowej do kufla na Piotrkowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: każdy pije za swoje 27.08.09, 23:49 A coś Ty taki delikatny i przewrażliwiony? Przeciągów też unikasz? Są miejsca, gdzie nikt nie dmucha. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: każdy pije za swoje 27.08.09, 23:52 przyslowie napisała: > A coś Ty taki delikatny i przewrażliwiony? Przeciągów też unikasz? owszem...nie znoszę tak jak klimy w samochodzie Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: każdy pije za swoje 27.08.09, 23:47 Jak świat światem - każdy pije za swoje. Pod ogródkowym brezentem czy parasolem? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Ja jestem za! Tylko kiedy? 28.08.09, 13:23 Gdy ja spytałam kiedy, to dostałam obciach, że się wpraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Ja jestem za! Tylko kiedy? 28.08.09, 13:24 Obciach od inicjatora wątku i pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ja jestem za! Tylko kiedy? 28.08.09, 13:25 Co najwyżej mogłaś zostać obsztorcowana. Ale obciach! Taka wtopa pani psor. No dobra, żartowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Ja jestem za! Tylko kiedy? 28.08.09, 15:58 przyslowie napisała: > Gdy ja spytałam kiedy, to dostałam obciach, że się wpraszam. intencje były inne,źle odebrałaś Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Ja jestem za! Tylko kiedy? 28.08.09, 13:31 No i co? Wyjdzie na to, że w barze "Anna", a tu jeszcze lato na dworze. Odpowiedz Link Zgłoś
skunk gpo 28.08.09, 12:38 Bardzo chętnie bym się umówił z autorami wątków "połowa GPO siedzi w magistracie"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filoma(TT) Re: gpo IP: 193.238.18.* 28.08.09, 13:16 A nie znasz takich co uważają że gpo to grupa cwaniaków robiących interesy na plecach szeregowych działaczy? Jeśli chciałbyś się z nimi spotkać to znaczy że lubisz złe towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Re: gpo IP: *.toya.net.pl 28.08.09, 13:33 Fajny odbiór rzeczywistości, a wszyscy Polacy wyjeżdżający do Anglii na zmywaku jak ty zapierniczają ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
lesialesia Re: gpo 28.08.09, 14:45 nikogo. forum jest do forumowania, do picia piwa mam znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
lesialesia Re: gpo 28.08.09, 15:36 napiszę inaczej: do picia piwa mam innych znajomych niż ci wirtualni Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: gpo 28.08.09, 15:41 lesialesia napisała: > napiszę inaczej: do picia piwa mam innych znajomych niż ci wirtualni przecie nie nalegam,nawet cie nie znam inne nicki owszem Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Lesiulesiu, forumuj sobie z Bigim. 28.08.09, 19:25 Bardzo do siebie pasujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filoma(TT) Do do, kolejnego klona biga IP: 193.238.18.* 28.08.09, 21:13 On już tak rozmienił swoje dna na drobne, a tak na marginesiku nie podniecaj się bo ci się wizerunek nie polepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
towarzystwoochronytrolli10 Re: Do do, kolejnego klona biga 28.08.09, 21:17 Ciekawe kogo on chce nabrać? I również na marginesiku ciekawe musi mieć kolo kwalifikacje że tak sobie wyobraża pracę w anglii. No ale jak zwykle optymizm go zgubił, biguś nawet na zmywaku z twoim angielskim niestety, nie zrobiłbyś kariery. Zgadnij jaki idiotyzm cię gubi że obojętnie od nicka zawsze wiadomo że to ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Kto----Kogo IP: *.toya.net.pl 28.08.09, 16:21 Z toba z cala pewnoscia nie, chodzi o to, ze nie jestes interesujacy, oj wiem ze zaraz sie odgryziesz bardzo subtelnie . Z Bigiem i innymi to owszem, zwlaszcza w barze Anna. Tyle, ze Big nie miesza wirtualu z realem. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Kto----Kogo 28.08.09, 19:18 No, Longeto, wyciągniesz z tego wniosek? Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Kto----Kogo 28.08.09, 19:30 Właśnie wyciągam ...wasze zdrowie!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Kto----Kogo 28.08.09, 21:23 Cieszy fakt, że Biguś ma tylu sympatyków, a czuje się ciągle piętnowany rozżarzonym żelazem. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Kto----Kogo 28.08.09, 21:44 Smuci okoliczność, że bezsensownie powielasz te "rewelacje", że zaczynasz przypominać tego tępaka, któremu zdaje się, że wpisując się raz za razem jako ktoś inny sądzi, iż jest taki z niego cwaniura, a dodatkowo sądząc po sobie jak mantrę powtarza idiotyzm, że to ktoś inny stosuje tą idiotyczną metodę gadania z samym sobą. Przemyśl sobie to. Odpowiedz Link Zgłoś
p8 piwa jak piwa 28.08.09, 17:48 ale ciderków kilka to bym wychylił... wszystkich was bym zaprosił... tylko gdzie w Łodzi cidra dają ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: piwa jak piwa 28.08.09, 19:28 Czyli wolisz wyjście dyplomatyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: piwa jak piwa 28.08.09, 20:40 Wolałbym awaryjne, jakieś dobre wino. Tak do 5zł :):):);) A jakie to wyjście dyplomatyczne? Miałbym przyjść "pod krawatem";)? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: piwa jak piwa 28.08.09, 20:45 Teraz masz na myśli przyjście a nie wyjście dyplomatyczne, ale to akurat nie jest brane pod uwagę. Dobre wino zaczynać się może od 5-6 zł. Ja już kilka takich miejsc mam oblatanych. Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: piwa jak piwa 28.08.09, 21:45 Ja też, w Żabce można zakupić ;):):):) Zakładam też że zrozumiałem o co chodzi z tą wejściowo-wyjściową dyplomacją:) Po prostu jak mnie wyrzucą oknem to mogę wrócić drzwiami ;)? Dobranoc -b- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filoma(TT) Re: piwa jak piwa IP: 193.238.18.* 28.08.09, 19:33 Strongbow is the best Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Nienajgorszy :) 28.08.09, 20:44 Chociaż mnie najlepiej "wchodził" Blackthorn ;) Oi Oi Cider ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filoma(TT) Re: Nienajgorszy :) IP: 193.238.18.* 28.08.09, 21:11 Wymieniłem najpopularniejszy z tych lepszych w smaku i działaniu. Wiadomo jest jeszcze white star czy white cider nie pamiętam dokładnie, i smakuje jakby już raz był wypity, ale wciąż w lidlu pozostaje liderem cenowym i najlepszym przyjacielem polskiego żula na wychodźstwie Odpowiedz Link Zgłoś
p8 huknąłbym też black busha;) 28.08.09, 21:41 tak samo jak wódka tesco... tego właśnie nie mogłem pojąć mieszkając w irlandii, niby dobre trunki można było zakupić bardziej niż przyzwoitych cenach (z czego nie omieszkałem korzystać^^) to mimo wszystko rodaaacy w sporej większości preferowali pójście na iiilooość nie na jakość. spotkałem nawet takich "asów" którzy rzeczoną wódę tesco polewali w knajpie pod stołem, co (nazwę rzecz po imieniu) było jak dla mnie ku...ko szokującą sytuacją... zresztą rodaaacy spotkani na emigracji to szeroki i osobny temat ;) np ci napruci którzy o pierwszej w nocy w dublinie pytali nawalonych irlandczyków o "pi kej pi stejszyn" bo chcieli jechać do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filoma(TT) Re: huknąłbym też black busha;) IP: 193.238.18.* 29.08.09, 03:33 Swego czasu naraziłem się moim kolegom gdyż kupiłem sobie na spróbowanie tego ich nieco ponad pólitrowego cidera goblin czy gremlin, nie pamiętam dokładnie ale jedno z dwóch. Zapłaciłem za niego 1.25 i pouczono mnie że za 2.25 mogłem mieć dwa i pół litra takiego najtańszego cidera marki sainsburys, coś jak tesco kożystne zakupy. W sam raz żeby obalić na pi ka pi stejszyn z rozpaczy. Ciekawe co oni mówią jak szukają pekaesu? A stacji benzynowej? Si pi en? I prawdą jest że z jednej strony mają najdroższe fajki a alkohol czy winko czy mocniejszy taniej niż w łodzi. Wypas no ale nie samym chlebem przecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp W niedziele w Annie(?) IP: *.toya.net.pl 28.08.09, 22:17 tak po sumie koło 13? Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: W niedziele w Annie(?) 28.08.09, 22:38 > tak po sumie koło 13? Wtedy będę na spotkaniu z jednym z przesympatycznych forumowiczów, później zaś zamierzam dotrzeć do Kinematografu na 17:00 na PO-LIN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Re: W niedziele w Annie(?) IP: *.toya.net.pl 28.08.09, 23:30 Też zrezygnowałbym z Sumy by napić się piwa z Longetą i Bigim! Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: W niedziele w Annie(?) 28.08.09, 23:42 odpada ta niedziela...mam inne zobowiązania,jak to w ochronie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Re: W niedziele w Annie(?) IP: *.toya.net.pl 28.08.09, 23:46 Daj znać jak będziesz mógł:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_n Re: W niedziele w Annie(?) IP: *.opera-mini.net 29.08.09, 13:46 może w niedzielę wieczorem, tak koło 20? Odpowiedz Link Zgłoś