Gość: D. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Witam! Od niedawna zajęłam się robieniem serwetek na szydełku. Chciałabym zobaczyć jakieś nowe schematy serwetek. Byłabym wdzięczna jeśli ktoś podałby mi linki z takimi schematami. Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: schematy szydełkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu no właśnie, ja też jestem tym zainteresowana ;D różwnież czekam na linki Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: schematy szydełkowe 20 lat temu Gość portalu: xxx napisał(a): > no właśnie, ja też jestem tym zainteresowana ;D różwnież czekam na linki a czy w Warszawie jest jakies koko do ktorego moglbym sie zapisac? -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
loira Re: schematy szydełkowe 20 lat temu usenet.gazeta.pl/usenet/0,48200.html?group=pl.rec.robotki-reczne polecam przeszukanie tego forum. Znajdziecie wiecej niz dacie rade przerobic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: schematy szydełkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Kurcze, a nie ma nikt gotowych linków, bo nie mam za bardzo czasu siedzieć i przeglądać każdy wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wisnia Re: schematy szydełkowe IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 20 lat temu A może jeszcze gwiazdkę z nieba?? Wpisz w przeglądarkę hasło "schemat" albo "serwetki", to wyrzuci ci watki z linkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wisnia Re: schematy szydełkowe IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 20 lat temu A nie ch mnie.... zajęło mi to minutę glinki.com/?l=k0oywe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d.pa Re: schematy szydełkowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu A na szydełko masz czas?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. Re: schematy szydełkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu A niech cie! I tak nic ciekawego nie znalazłaś :/ Tak na serwetki mam czas. Nie mam za to czasu na przekomażanie się z takimi złośliwymi osobami jak wy. Jak wam sie coś nie podoba, to nie musicie sie wypowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: schematy szydełkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu szkoda, że nikt nic nie podrzucil, bo też bym chętnie skorzystała :( Odpowiedz Link Zgłoś
loira Re: schematy szydełkowe 20 lat temu Na prawde wyszukiwarka jest nie do przejscia??? A moze napisalabys czego konkretnie szukasz, bo np. schematow serwetek mam od cholery i troche. Zeby wrzucic konkretnego linka potrzeba konkretnego pytania. Skad mamy wiedziec czy szukasz filetu, czy szydelka tunezyjskiego, czy moze szydelkowych koronek irlandzkich. Jak sie nie wie czego sie szuka to przegladanie postow jest najlepszym pomyslem. Wyszukiwarka nie gryzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrju Re: schematy szydełkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Napisała "Chciałabym zobaczyć jakieś nowe schematy serwetek." Masz problem z czytaniem??? Odpowiedz Link Zgłoś
loira Re: schematy szydełkowe 20 lat temu Nie, nie mam problemow z czytaniem. W kazdej z wymienionych przeze mnie technik da sie robic serwetki. Skad niby mam wiedzec czego konkretnie ta pani szuka? Poza tym podalam linka do grupy, na ktorej uzywajac *wyszukiwarki* mozna znalezc mnostwo nowych i ciekawych serwetek. A ze sie nie chce poszukac, coz... Czyzbys to ty mial problemy z czytaniem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wisnia Re: schematy szydełkowe IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 20 lat temu Biorąc pod uwagę, ze ta pani napisała, że zajmuje się szydełkiem od niedawna oraz ogromne zasoby internetu, zakładam, że wiekszość wzorów jest dla niej "nowa". Nam chodzi o lenistwo tej pani i postawe roszczeniową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galaretka Re: schematy szydełkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu > Witam! Od niedawna zajęłam się robieniem serwetek na szydełku. Chciałabym > zobaczyć jakieś nowe schematy serwetek. Byłabym wdzięczna jeśli ktoś podałby > mi linki z takimi schematami. Z góry dziękuję! Tak zupełnie nowych to w internecie nie znajdziesz, bez szans. Najnowsze schematy są do kupienia w kioskach - wydajesz jakieś 4,90 na dowonie wybrany tytuł z szydełkowymi robótkami i masz nowe wzory. W ostatniej Sabrinie są bardzo ładne serwetki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wisnia Re: schematy szydełkowe IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 20 lat temu Polskie gazetki szydełkowe to najczęściej przedruki z gazetek zagranicznych i schematy te z reguły mozna znaleźć w internecie, ale z obcojęzycznym opisem. Na szczęście schematy są zrozumiałe dla wszystkich, symbole sa z reguły te same ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: schematy szydełkowe 20 lat temu www.refalo.com/bobbinlace/bucks.html-- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wisnia Re: schematy szydełkowe IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 20 lat temu images.tutune.multiply.com/photos znalezione na pl.rec.robotki-reczne. Grzebię w internecie od kilku miesięcy, ale tych wzorów nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. Re: schematy szydełkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Dziękuje wiśnia :) Pisząc, że zajęłam się szydełkowaniem od dawna wcale ni oznacza, że dopiero sie tego nauczyłam! Znam się na tym dość dobrze i nie potrzebje waszych bezsensownych i niepotrzebych uwag. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka szyedłko+materiał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu A ja miałabym taką prośbe: ma może ktoś jakieś schematy serwetek, tylko takich które składają się z kółka z materiału i brzegi są obrobione na szydełku?? Chciałbym zrobić sobie taką serwetke na święconke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosikowska Re: szyedłko+materiał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu ja kiedyś takie coś miałam, jak znajde to podrzuce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: szyedłko+materiał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu A wie ktoś może jak te serwetki nazywają sie profesionalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Kolega Dziewic poprosił o pomoc i proszę masz : 20 lat temu Sama jestem zdziwiona raz kolegą Dziewicem , dwa prezentowanym blogiem : dominiq.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
gajowa3 Re: schematy szydełkowe 20 lat temu Bardzo lubie szydelkowe cudenka. Brawa dla wielbicieli robotek szydelkowych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: schematy szydełkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Dopisuję, żeby temat wypłynął i żeby ktoś coś jeszcze podrzucił ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: schematy szydełkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu zapraszam na www.ewaw.sokp.pl ;D Odpowiedz Link Zgłoś