Dodaj do ulubionych

schematy szydełkowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
Witam! Od niedawna zajęłam się robieniem serwetek na szydełku. Chciałabym
zobaczyć jakieś nowe schematy serwetek. Byłabym wdzięczna jeśli ktoś podałby
mi linki z takimi schematami. Z góry dziękuję!
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: schematy szydełkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      no właśnie, ja też jestem tym zainteresowana ;D różwnież czekam na linki
      • dziewice Re: schematy szydełkowe 20 lat temu
        Gość portalu: xxx napisał(a):

> no właśnie, ja też jestem tym zainteresowana ;D różwnież czekam na linki

a czy w Warszawie jest jakies koko do ktorego moglbym sie zapisac?

--
        CEO
    • loira Re: schematy szydełkowe 20 lat temu
      usenet.gazeta.pl/usenet/0,48200.html?group=pl.rec.robotki-reczne
      polecam przeszukanie tego forum. Znajdziecie wiecej niz dacie rade przerobic :)
      • Gość: D Re: schematy szydełkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
        Kurcze, a nie ma nikt gotowych linków, bo nie mam za bardzo czasu siedzieć i
        przeglądać każdy wątek.
        • Gość: Wisnia Re: schematy szydełkowe IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 20 lat temu
          A może jeszcze gwiazdkę z nieba??
          Wpisz w przeglądarkę hasło "schemat" albo "serwetki", to wyrzuci ci watki z
          linkami.
          A nie ch mnie.... zajęło mi to minutę glinki.com/?l=k0oywe
        • Gość: d.pa Re: schematy szydełkowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu
          A na szydełko masz czas??
          • Gość: D. Re: schematy szydełkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
            A niech cie! I tak nic ciekawego nie znalazłaś :/ Tak na serwetki mam czas. Nie
            mam za to czasu na przekomażanie się z takimi złośliwymi osobami jak wy. Jak
            wam sie coś nie podoba, to nie musicie sie wypowiadać.
            • Gość: ola Re: schematy szydełkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
              szkoda, że nikt nic nie podrzucil, bo też bym chętnie skorzystała :(
              Na prawde wyszukiwarka jest nie do przejscia??? A moze napisalabys czego
              konkretnie szukasz, bo np. schematow serwetek mam od cholery i troche. Zeby
              wrzucic konkretnego linka potrzeba konkretnego pytania. Skad mamy wiedziec czy
              szukasz filetu, czy szydelka tunezyjskiego, czy moze szydelkowych koronek
              irlandzkich. Jak sie nie wie czego sie szuka to przegladanie postow jest
              najlepszym pomyslem. Wyszukiwarka nie gryzie!!!
              • Gość: Andrju Re: schematy szydełkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
                Napisała "Chciałabym zobaczyć jakieś nowe schematy serwetek."
                Masz problem z czytaniem???
                  Nie, nie mam problemow z czytaniem. W kazdej z wymienionych przeze mnie technik
                  da sie robic serwetki. Skad niby mam wiedzec czego konkretnie ta pani szuka?
                  Poza tym podalam linka do grupy, na ktorej uzywajac *wyszukiwarki* mozna
                  znalezc mnostwo nowych i ciekawych serwetek. A ze sie nie chce poszukac, coz...
                  Czyzbys to ty mial problemy z czytaniem???
                  Biorąc pod uwagę, ze ta pani napisała, że zajmuje się szydełkiem od niedawna
                  oraz ogromne zasoby internetu, zakładam, że wiekszość wzorów jest dla niej
                  "nowa". Nam chodzi o lenistwo tej pani i postawe roszczeniową.
    • Gość: galaretka Re: schematy szydełkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      > Witam! Od niedawna zajęłam się robieniem serwetek na szydełku. Chciałabym
      > zobaczyć jakieś nowe schematy serwetek. Byłabym wdzięczna jeśli ktoś podałby
      > mi linki z takimi schematami. Z góry dziękuję!

Tak zupełnie nowych to w internecie nie znajdziesz, bez szans. Najnowsze
      schematy są do kupienia w kioskach - wydajesz jakieś 4,90 na dowonie wybrany
      tytuł z szydełkowymi robótkami i masz nowe wzory. W ostatniej Sabrinie są
      bardzo ładne serwetki.
        Polskie gazetki szydełkowe to najczęściej przedruki z gazetek zagranicznych i
        schematy te z reguły mozna znaleźć w internecie, ale z obcojęzycznym opisem. Na
        szczęście schematy są zrozumiałe dla wszystkich, symbole sa z reguły te same ;)
      • dziewice Re: schematy szydełkowe 20 lat temu
        www.refalo.com/bobbinlace/bucks.html--
        CEO
      images.tutune.multiply.com/photos
      znalezione na pl.rec.robotki-reczne. Grzebię w internecie od kilku miesięcy, ale
      tych wzorów nie widziałam
      • Gość: D. Re: schematy szydełkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
        Dziękuje wiśnia :) Pisząc, że zajęłam się szydełkowaniem od dawna wcale ni
        oznacza, że dopiero sie tego nauczyłam! Znam się na tym dość dobrze i nie
        potrzebje waszych bezsensownych i niepotrzebych uwag.
    • Gość: Janka szyedłko+materiał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      A ja miałabym taką prośbe: ma może ktoś jakieś schematy serwetek, tylko takich
      które składają się z kółka z materiału i brzegi są obrobione na szydełku??
      Chciałbym zrobić sobie taką serwetke na święconke.
      • Gość: ktosikowska Re: szyedłko+materiał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
        ja kiedyś takie coś miałam, jak znajde to podrzuce :)
      • Gość: Janka Re: szyedłko+materiał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
        A wie ktoś może jak te serwetki nazywają sie profesionalnie?
    • zlotoslanos Kolega Dziewic poprosił o pomoc i proszę masz : 20 lat temu
      Sama jestem zdziwiona raz kolegą Dziewicem , dwa prezentowanym blogiem :
      dominiq.blox.pl/html
    • gajowa3 Re: schematy szydełkowe 20 lat temu
      Bardzo lubie szydelkowe cudenka. Brawa dla wielbicieli robotek szydelkowych!!!
    • Gość: ;] Re: schematy szydełkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Dopisuję, żeby temat wypłynął i żeby ktoś coś jeszcze podrzucił ;]
    • Gość: ja Re: schematy szydełkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      zapraszam na www.ewaw.sokp.pl ;D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka