Gość: renia IP: 195.205.75.* 23 lata temu Mam pytanie czym skutecznie wyczyścić wannę ,żeby była jak nowa-czy jest to możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dosia Re: Wanna IP: 195.217.253.* 23 lata temu Ha. Mialam do wyczyszczenia chyba stuletnia (:)) wanne. Tak zolta, ze az sie balam do niej wchodzic. Wylalam na nia chyba cala butle cilitu (w plynie, nie w zelu), no i wszystko po prostu odpadlo, bo to byl kamien pomieszany z innym paskudzctwem. Wanna jest biala :) Cilitu uzywam tez do czajnika elektrycznego. kamien schodzi w dziesiec sekund. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moboj Re: Wanna IP: 62.233.250.* 23 lata temu a ja do szorowania wanny uzywam pasty o nazwie "sama 2000". kosztuje jakieś 2 złote, a efekty świetne:) Odpowiedz Link Zgłoś
moboj Re: Wanna 23 lata temu Gość portalu: Dosia napisał(a): > Ale trzeba szorowac :))) ale od szorowania się nie umiera, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dosia Re: Wanna IP: 195.217.253.* 23 lata temu moboj napisała: > Gość portalu: Dosia napisał(a): > > > Ale trzeba szorowac :))) > > ale od szorowania się nie umiera, no nie? Obawiam sie, ze medycyna zna takie przypadki :( Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.lomanczyk Re: Wanna 23 lata temu Sprobuj faktycznie ten Cillit kamien i rdza, jest skuteczny. Ja smaruje nim wanne i umywalke (razem z kranami) i czekam kilka minut, potem szoruje, schodzi nawet najgorsze paskudztwo. Do wc tez jest Cillit, w takim opakowaniu z wygieta szyjka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Wanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23 lata temu Uwaga na cillit do WC. Moja bratowa wyczyściła nim wannę i niestety wyżarło jej emalię. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila77 Re: Wanna 23 lata temu Można wlać do wanny mnóstwo wody, dorzucić butelkę Ace lub innego chloru i tak zostawić na noc. Odpowiedz Link Zgłoś