Dodaj do ulubionych

geografia na UAM!!!

IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 31.07.05, 18:24
dostalam sie na geografie specjalnosc ksztaltowanie srodowiska
przyrodniczego...kto studiuje ten kierunek?? jak tam jest??
Obserwuj wątek
    • Gość: corn Re: geografia na UAM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 01:05
      ja studiuje ten kierunek, ale nic ci nie powiem, bo dopiero mnie przyjeli na 1.
      rok:P
      • voiceofamu Re: geografia na UAM!!! 14.08.05, 10:29
        Gość portalu: corn napisał(a):

> ja studiuje ten kierunek, ale nic ci nie powiem, bo dopiero mnie przyjeli na 1.
        >
        > rok:P

Więc studentem będziesz najwcześniej 30 września, gdy otrzymasz indeks i
        legitymację studencką.
        • asiczek21 Re: geografia na UAM!!! 14.08.05, 17:09
          co ty gadasz!"studentem"jest sie dopiero jak sie zaliczy pierwszy rok-tak sie
          przynajmniej mowi;)))
          • Gość: corn Re: geografia na UAM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 14:31
            ja mowie ze jestem studentem poki moge:D
            kto wie co bedzie za rok:P
            moze wojsko? :D
            • Gość: twisster Re: geografia na UAM!!! IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 18.08.05, 16:56
              heh...no to witaj w klubie;) mam nadzieje ze bedzie nam sie miło studiowalo:)
              • Gość: maciek Re: geografia na UAM!!! IP: *.icpnet.pl 22.08.05, 20:17
                czy wie ktos czy sie jakies miejsca zwolnily z KSP ?
    • macey Re: geografia na UAM!!! 05.09.05, 17:58
      uff.. z odwolania.. ale sie dostalem hehe :] poczatkowo 1pkt do tylu bylem..
    • Gość: twisster Re: geografia na UAM!!! IP: 158.75.241.* 05.09.05, 21:36
      macey: no to gratulacje;) mam nadzieje ze fajnie bedzie ale ten nasz wydzial to
      juz koniec swiata...tak daleko;P chociaz ladny jest:)a nie wiesz ile osob sie
      dostalo z odwolania? jestem ciekawa ile nas tam bedzie na 1-szym roku:P
      • Gość: cougnight Re: geografia na UAM!!! IP: *.icpnet.pl 06.09.05, 19:02
        Ładny? Chyba ładne żarty. Budynek nowoczesnych zalożeń z komuny po faceliftingu,
        i główny problem czyli kompletny brak wygłuszeń gdzie na sali wykładowej
        słuchasz jak ktoś spuszcza wodę w kiblu. Z kolei w innej sali jesteś głodny bo
        wieją zapachy ze stołówki na dole. Budynek jest częściowo ogrzewany na zasadzie
        szklarni więc bywa niemiłosiernie gorąco w holu, a nawet nie potrafili porządnie
        zawiesić projektorów ponieważ wpadają w wibracje jak przejeżdża autobus, nie
        mówiąc już o braku sprzętu i dosyć szybkim napełnieniu mimo nowego budynku (ten
        kto pamięta Fredry i braki sal, to tu widzi niewielką poprawę na plus). Ławek
        dookoła budynku nie uświadczycz więc nie ma się gdzie podziać. Parking
        początkowo był tylko na wygnajewie (konkretnie chodziło o kompletny brak
        jakiegokolwiek dozoru, nawet lampy), potem się nieco opamiętali. Z ludźmi też
        czasem bywa burdel ale to kompletnie inna historia.
      • macey Re: geografia na UAM!!! 07.09.05, 00:35
        twisster: niestety nie mam pojecia ile osob z odwolania, a ze koniec swiata to
        wiem oj wiem :) mieszkam na orla bialego to jest 2 koniec poznania ..masakra

cougnight: dzieki za przyblizenie calej prawdy o budynku hehe nie brzmi zachecajaco

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka