Dodaj do ulubionych

AKADEMIK JAGIENKA :P

IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 02.09.05, 16:02
siema przynali mi jagienke 3-osobowy pokoik szukam jakichs dwoch dziewczynek
ktore by chcialy ze mna zamieszkac ...:) jestem sympatyczną
kolezanką;),studentką 1 roku geografii, niepaląca, jakby co to podaje meila;
twisster86@yahoo.com
Obserwuj wątek
    • Gość: Martyśka Re: AKADEMIK JAGIENKA :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 16:05
      Kiedy dostałaś zawiadomienie o akademiku? Bo ja czekam,czekam i nic...
      • Gość: twisster Re: AKADEMIK JAGIENKA :P IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 02.09.05, 16:18
        oficjalnego listu jeszcze nie dostalam ma przyjsc za pare dni ale dzwonilam do
        poznania i mi powiedzili juz co i jak;)
      • my_destiny Re: AKADEMIK JAGIENKA :P 02.09.05, 23:06
        Radzę też zadzwonić, ja na przykład akademik w zeszłym roku dostałam, ale
        zadnego listownego zawiadomienia nie...
      • Gość: twisster Re: do Maryśki IP: *.man.torun.pl 19.09.05, 10:33
        wiesz juz czy ci przyznali akademik? bo jak sie okazuje oni nie przysylaja
        zawiadomnienia pisemnego, tylko trzeba dzwonic i sie pytac. w ogole przez
        telefon mi mowia ze zakwaterowanie jest od 29. wrzesnia, a na stronie UAM jest
        podane ze 28.wrzesnia.i jeszcze nie wiadomo ile kosztuje miejsce..bosz:/
    • Gość: sinsiew do twisster IP: 80.50.249.* 03.09.05, 11:21
      ja skladalam podanie o 'Zbyszka', musze zadzwonić w poniedziałek i dowiedzieć
      się, co z tego wyszło.
      wiesz może ile w tym roku kosztuje miejsce w pok. 3-osobowym w Jagience? (w
      Zbychu ceny takie same)
    • Gość: sinsiew do twisster IP: 80.50.249.* 03.09.05, 11:21
      ja skladalam podanie o 'Zbyszka', musze zadzwonić w poniedziałek i dowiedzieć
      się, co z tego wyszło.
      wiesz może ile w tym roku kosztuje miejsce w pok. 3-osobowym w Jagience? (w
      Zbychu ceny takie same)
      • Gość: twisster Re: do twisster IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 03.09.05, 11:26
        wlasnie o to chodzi ze dokladnie nie wiem;P rok temu bylo 180 zl za 3-
        osobowke,powiedzieli mi przez telefon ze cena troche wzrosla...czytalam w
        wyborczej ze 225 ale jak jest naprawde to nie wiem...mam nadzieje ze jakis list
        przyjdzie i tam wszystko mi wyjasnia
      • Gość: eddie Re: do twisster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 11:37
        www.republika.pl/akademikzbyszko/
        • Gość: J. Re: do twisster IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.05, 20:51
          A ja dostałam 4osobowy pokój. Chętne współlokatorki mile widziane:)Moje
          gg:4605838, mogę być nieaktywna ale zostawcie wiadomość. Pozdrawiam:)
    • brysska Re: AKADEMIK JAGIENKA :P 14.09.05, 12:57
      ja tez jestem na geografii!a jesli chodzi o akademik to mam Jowite pokoj 2 os.
      i tez szukam współlokatorki:)
      pozdrawiam
      • Gość: studenka Re: AKADEMIK JAGIENKA :P IP: *.gostyn.com / *.intergostyn.pl 14.09.05, 15:01
        hej! mam pytanko do tych, którzy dostali miejsca w akademiku, możecie napisac
        ile kosztuje miejsce w poju 2-os., 3-os. i 4-osobowym, bede wdzieczna, bo nie
        wiem tego - mam pokoj na miescie, pozdrawiam wszystkich, którzy od października
        rozpoczynaja studia :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka