Dodaj do ulubionych

SUPER DOBRY DOWCIP

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 10:29
Wraca zmeczony grabarz do domu, ledwie zywy, pada z nog. Zona go pyta:
- Co ci, Stefciu, ile miales dzisiaj pogrzebow?
- Jeden, ale chowalismy naczelnika urzedu skarbowego.
- No i co z tego?
- No niby nic, ale jak go tylko zakopalismy, to zerwaly sie takie brawa, ze
musielismy bisowac potem siedem razy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gorthaur Re: SUPER DOBRY DOWCIP IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 14:09
      hehehehehehehe dobre :))!!! Teraz moja kolej:
      Przychodzi Jasio do domu i zaczyna juz w progu krzyczec:
      Jasio: MAMO!!!!! MAMO!!!! DOSTALEM 6 Z MATEMATYKI!!!!!
      mama: czego sie cieszysz i tak masz raka.
      hehehehehehehhehe to jest moje ulubione
      • sasser Re: SUPER DOBRY DOWCIP 11.08.04, 15:47
        ale dnoooooo!!!
        • Gość: Gorthaur Re: SUPER DOBRY DOWCIP IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 18:06
          ty za to wolisz cos w stylu "przychodzi baba do lekarza a lekarz tez baba"?
      • Gość: Fała Re: SUPER DOBRY DOWCIP IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 21:53
        stare, nudne i oklepane ... buuuu, ale zabłysnąłeś - nie zacieszaj tak !
      • Gość: tnt Re: SUPER DOBRY DOWCIP IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 20:02
        no stary niezle ...Moja lepsza polowa mowi ze okrutne ale mnie sie
        podobalo...wiecej takich...
    • Gość: Dr.KLo Re: SUPER DOBRY DOWCIP IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.08.04, 12:30
      SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS wiejski i stary poracha .
    • Gość: x Re: SUPER DOBRY DOWCIP IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 02:35
      ten dowcip o grabarzu palancie sciagneles z ckm
    • Gość: kling-klang Re: SUPER DOBRY DOWCIP IP: 81.210.32.* 14.08.04, 17:59
      • Gość: kawalarz Re: SUPER DOBRY DOWCIP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 10:21
        Przychodzi syn do ojca i mowi: Tato musze z Toba powaznie porozmawiac na co
        ojciec: jasne synu nie ma sprawy...slucham - bo widzisz tato...ja...jestem
        gejem... - na co ojciec pyta - jak gejem? - no po prostu gejem...na co ojciec:
        aha...a czym jezdzisz? -syn : polonezem - ojciec: aha...nie mercedesem...a po
        goleniu uzywasz farenheit'a?? -syn: nie... ojciec: aha.....a nosisz garniutury
        od Armaniego? syn: no nie.... - ojciec: aha......no to jaki gej! Ty kurwa
        zwykly pedal jestes!!! :P
    • leeloooo Re: SUPER DOBRY DOWCIP 10.10.04, 14:57
      *Co robi blondynka na dnie oceanu??
      Szuka DiCapria:P
    • Gość: UŁAN Re: SUPER DOBRY DOWCIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 16:26
      Zbliża się dzień w którym Polska wstąpi do Unii. Minister Miller jedzie na wieś
      by spotkac się z rolnikiem który jak jedyny w okolicy ma nowoczesną role.
      Wychodzi z samochodu ogląda kury,gęsi i wchodzi do świń, staje między nimi a
      fotoreporterzy robią masę fotek. minister na to : - tylko żeby mi jutro w
      gazecie nie był jakieś tytułu że świnią jestem albo co takiego. Fotoreporterzy
      zapewniają: - nie panie ministrze napewno nie! Na drugi dzień miller bierze
      gazete a na pierwszej stronie to zdjęcie gdzie stoi między tymi świniami, a pod
      zdjęciem wydruk : Miller 3-ci od lewej"
      • Gość: hosse Re: SUPER DOBRY DOWCIP IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 14:58
        Co otrzymamy z mieszanki murzyna z zyrafa?? nie wiecie? ja tez ale zajebiscie
        bedzie rwało banany
        • Gość: justyna Re: SUPER DOBRY DOWCIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 17:07
          kiedy mężczyzna jest szczęśliwy...?

...a kogo to obchodzi?
          • leeloooo Re: SUPER DOBRY DOWCIP 18.10.04, 17:33
            - Po co ziomy ida do lasu?
            - Poziomki
            :)
            • Gość: Ha Re: SUPER DOBRY DOWCIP IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 18:29
              Jak z pośród 10 blondynek wybrać najgłupszą?
              LOSOWO.
              • Gość: art Re: SUPER DOBRY DOWCIP IP: *.proxy.aol.com 19.10.04, 02:19

co ma wspolnego 365 zuzytych prezerwatyw i opona ...?

GOOD YEAR

• Gość: łezka* Re: SUPER DOBRY DOWCIP IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 10:41
                  Co mają wspólnego miś koala i krótkowzroczny ginekolog?
                  - wilgotny nosek :-)
                  • Gość: art Re: SUPER DOBRY DOWCIP IP: *.proxy.aol.com 19.10.04, 13:15
                    a co maja wspolnego stringi i pila motorowa???

w jednym i w drugim przypadku chwila nieuwagi i palec poszedl w pizdu
                    • Gość: łezka* Re: SUPER DOBRY DOWCIP IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 20:00
                      Dzieci na lekcji przysposobienia do życia w rodzinie, miały podać trzy powody,
                      że mleko matki jest lepsze od mleka sztucznego...
                      Kasia - mleko matki zawiera wiele witamin i składników odżywczych
                      Basia - ma stałą temperaturę
                      Jasiu - ma za.....te opakowanie
                • Gość: ???? Re: SUPER DOBRY DOWCIP IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 21:17
                  co maja wspolnego ginekolog i mis koala. wilgotny nosek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: bezsens Re: Przychodzi baba do lekarza z korzeniem w udzie IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 23:28
      - co się stało pani babo?
      - zięc mnie zasadził !
    • Gość: Hihun Re: SUPER DOBRY DOWCIP IP: 81.210.32.* 02.11.04, 10:25
      Piszcie jakies nowe dowcipy!!!
    • Gość: KARALUCH Re: SUPER DOBRY DOWCIP IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 12:56
      WPADŁA BABA DO KANAŁU I KONIEC KAWAŁU
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka